26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 08.03

Ne aflăm în zodia PEŞTI

BERBEC. Din pură întâmplare, iese azi în calea ta exact persoana de care aveai nevoie să poţi rezolva o problemă importantă. Nici nu-ţi vine să crezi, ţi se pare că ai avut un noroc incredibil de care, la început nici nu ştii, să te bucuri sau să te îndoieşti, că ar putea fi sau nu adevărat.

TAUR. Munceşti mult, dar cu folos, căci vezi cum proiectul la care îţi aduci şi tu contribuţia creşte, ca bobul semănat într-un pământ fertil. Eşti tot mai aproape de rezultatul final care va consta într-un câştig material, sau poate, faci un pas în faţă pe scara ierarhică, la care ai aspirat.

GEMENI. Ai grijă la tonul pe care îl foloseşti astăzi în relaţia ta cu o persoană care nu se află tocmai în cea mai bună stare psihică. Puţină diplomaţie nu strică niciodată, încearcă şi tu să te adaptezi puţin la starea emoţională a partenerului tău de dialog şi vă veţi înţelege bine.

RAC. Colegii tăi se bucură de vestea pe care le transmiţi, noutatea fiind sub toate aspectele în favoarea lor, însă, pe tine nu te încântă această situaţie. Parcă te simţi cumva responsabil de eventualele urmări, pe care tu le prevezi, dar ei nu, chiar dacă tu doar ai transmis informaţia.

LEU. Ispita cea rea trece prin preajma ta şi îţi pune serios fidelitatea la încercare. Se pare că pe tine nu te-ar deranja deloc o mică aventură, dar ori te temi că se va afla, ori gândul că persoana în cauză s-ar putea îndrăgosti de tine (sau poate tu de ea) îţi insuflă o oarecatre reţinere.

FECIOARĂ. Joci un rol de lider într-un grup care te susţine cu maximă încredere. Faci minuni atunci când ai adepţi care îţi apreciază capacităţile, iar dacă ai alături şi colegi care se pun şi ei la treabă atunci când este nevoie şi fac ceea ce trebuie, roadele apar mult mai repede. 

BALANŢĂ. Reuşeşti să păcăleşti o situaţie neplăcută, astfel încât să iasă totul în favoarea ta. Nu te simţi vinovat cu nimic, eşti de părere că tu nu ai făcut niciun rău, doar ai acţionat aşa cum ţi-a stat ţie în putinţă pentru a ajunge la acest rezultat, căci uneori, scopul scuză mijloacele.

SCORPION. Tu ai planuri măreţe şi ambiţii frumoase, însă, te supără când vezi lipsa de interes sau de încredere din partea celor din jur. Unii strâmbă din nas, dar lasă-i în pace, pentru că orice le-ai spune, ei ar face la fel, dar când vor vedea rezultatele şi părerea lor se va schimba.

SĂGETĂTOR. Ţi se face dor de nişte prieteni aflaţi departe, iar comunicarea prin mijloacele pe care le ai la dispoziţie parcă nu îţi pot alina acest sentiment. Te gândeşti din ce în ce mai serios să faci o călătorie la ei, dar deocamdată numeroasele sarcini pe care la ai nu iţi permit.

CAPRICORN. Dacă în viaţa ta personală toate merg aşa cum trebuie, la serviciu ai o zi cât se poate de aglomerată, fără pic de timp de răgaz. Nu-ţi vezi capul de sarcini, dar le rezolvi cum trebuie şi te întorci acasă într-un mediu unde nu te bate nimeni la cap şi te vei putea relaxa.

VĂRSĂTOR. Bucură-te de prezenţa persoanei iubite, pentru că acum doar ea ştie să te răsfeţe cu atitudinea sa calmă şi paşnică. Dacă încă nu ai o astfel de persoană în preajma ta, pentri astăzi ţi se prevestesc şanse excelente să o întâlneşti, deci deschide bine ochii pe unde treci. 

PEŞTI. Ai tendinţa de a compara tot ce există, tot ce se întâmplă în prezent, cu amintirile tale din trecut, cu ceea ce a fost atunci, dar aceasta nu este cea mai bună atitudine. Timpul înfrumuseţează amintirile, le mai colorează iar astfel prezentul devine cenuşiu, lipsit de strălucire.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.