Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 02.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – raport la 3650 de zile . 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Salariile din educaţie,majorate doar pentru unii.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 La psiholog, Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiuni: Copiii şi fricile lor. 10.10 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Vasile Feher. Titlul emisiunii:Vindecarea sufletului prin spovedanie. 11.10 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Ştefan Ressler,Dumitru Pop. Titlul emisiunii: Scandalul în Justişie.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole. 15.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Andrada Bârsăuan.18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură,cu Ioan Aniţaş,invitat: Nicolae Pop.Titlul emisiunii: Munca-o modalitate de a rămâne tânăr. 22.30 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii: Mosolyhaz – az orom oazisa (Casa Zânelor – oază de bucurii). 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 07 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Încearcă să provoci un picuţ hazardul, pentru că, tot ocolind orice risc, nu ai nicio şansă de a câştiga. Astăzi, se pare că cel mai bine ar fi să încerci cumva să declanşezi tu o anumită situaţie pentru că, tot stând şi aşteptând, s-ar putea să aştepţi degeaba.

TAUR. Te afli la începutul unei acţiuni, iar cheful fantastic care te cuprinde naşte stări psihice ciudate. În sinea ta, dar fără ca alţii să observe, treci prin sentimente extreme de la teamă la curaj şi de la încredere la suspiciune, totuşi, dai dovadă de multă tărie de caracter.

GEMENI. Iubirea poate fi demonstrată chiar şi prin gesturi simple, nu trebuie să cauţi cele mai alese declaraţii de amor. Nu este neapărat nevoie de clipe romantice ca în filme, dragostea poate îmbrăca şi cele mai normale, chiar cele mai banale, cele mai simple forme.

RAC. Nu ştii cum să reacţionezi în faţa unor evenimente care au loc astăzi< să te bucuri fără rezerve sau să stai liniştit şi să mai aştepţi puţin, ca lucrurile să se mai aşeze. Ceva îţi spune să rămâi un pic mai rezervat, deoarece se mai pot produce anumite schimbări.

LEU. Ai mare nevoie de bani, însă nu pentru că ai avea datorii, ci pentru că vrei să faci o investiţie rentabilă, însă, deocamdată nu dispui de fondul financiar necesar. Ţi se arată, în curând un venit suplimentar apreciabil, dar şi aşa, poate va mai trebui să iei un credit.

FECIOARĂ. Cu puţin timp în urmă ai ratat o ocazie bună de progres, dar astăzi, parcă ţi se oferă o a doua şansă. Poţi relua planul din punctul în care l-ai abandonat, ori să iei de la capăt şi să-l transformi într-un proiect de succes, care săţi aducă şi nişte venituri. 

BALANŢĂ. Deşi nu stai chiar deloc rău cu banii, totuşi, atăzi parcă te cuprinde un fel de panică şi ţii cu dinţii de fiecare leuţ din portofel. Nu ai avea niciun motiv să te zgârceşti, pentru că de data aceasta dispui de un fond financiar chiar mult mai solid decât altădată.

SCORPION. În ciuda relaţiei bune pe care le ai cu colegii, acum eşti destul de recalcitrant şi te opui iniţiativelor lor, chiar dacă acestea sunt bune. De obicei eşti mai cooperant şi atent la ideile celorlalţi, dar norocul tău e totuşi, că lumea ştie că tu, de fapt nu eşti aşa.

SĂGETĂTOR. Eşti implicat într-un proiect de mare anvergură şi te apropii de ultima etapă, dar aceasta este şi cea mai pretenţioasă. Ai vrea tu să-ţi faci treaba şi bine şi repede, dar acestea se pot corela destul de greu, deci nu va fi uşor, dar va ieşi totul ca la carte.

CAPRICORN. Ai grijă cu cine te însoţeşti astăzi, pentru că la un moment dat te-ai putea trezeşti în compania unor oameni care îţi pot stârni o stare de milă. Te copleşesc cu problemele lor, se plâng de necazurile lor, iar tu toată ziua stai pe gânduri, cum ai putea să-i ajuţi.

VĂRSĂTOR. Ai şanse să ţi se ofere o funcţie de şef şi să primeşti şi nişte bani în plus, dar, dacă mai lucrezi ceva şi în particular, s-ar putea să nu ai timp pentru o funcţie de conducere. Deci dacă ţi se oferă această posibilitate, gândeşte-te bine înainte, dacă merită sau nu.

PEŞTI. Nu te deranjează deloc schimbarea bruscă ce imtervine astăzi în programul tău. Ba poate chiar îţi convine mai mult decât ceea ce ţi-ai planificat tu iniţial, deci varianta picată din senin se poate dovedi a fi chiar mai bună decât planul pe care ţi l-ai făcut tu anterior.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.