21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 07 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.02

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Încearcă să provoci un picuţ hazardul, pentru că, tot ocolind orice risc, nu ai nicio şansă de a câştiga. Astăzi, se pare că cel mai bine ar fi să încerci cumva să declanşezi tu o anumită situaţie pentru că, tot stând şi aşteptând, s-ar putea să aştepţi degeaba.

TAUR. Te afli la începutul unei acţiuni, iar cheful fantastic care te cuprinde naşte stări psihice ciudate. În sinea ta, dar fără ca alţii să observe, treci prin sentimente extreme de la teamă la curaj şi de la încredere la suspiciune, totuşi, dai dovadă de multă tărie de caracter.

GEMENI. Iubirea poate fi demonstrată chiar şi prin gesturi simple, nu trebuie să cauţi cele mai alese declaraţii de amor. Nu este neapărat nevoie de clipe romantice ca în filme, dragostea poate îmbrăca şi cele mai normale, chiar cele mai banale, cele mai simple forme.

RAC. Nu ştii cum să reacţionezi în faţa unor evenimente care au loc astăzi< să te bucuri fără rezerve sau să stai liniştit şi să mai aştepţi puţin, ca lucrurile să se mai aşeze. Ceva îţi spune să rămâi un pic mai rezervat, deoarece se mai pot produce anumite schimbări.

LEU. Ai mare nevoie de bani, însă nu pentru că ai avea datorii, ci pentru că vrei să faci o investiţie rentabilă, însă, deocamdată nu dispui de fondul financiar necesar. Ţi se arată, în curând un venit suplimentar apreciabil, dar şi aşa, poate va mai trebui să iei un credit.

FECIOARĂ. Cu puţin timp în urmă ai ratat o ocazie bună de progres, dar astăzi, parcă ţi se oferă o a doua şansă. Poţi relua planul din punctul în care l-ai abandonat, ori să iei de la capăt şi să-l transformi într-un proiect de succes, care săţi aducă şi nişte venituri. 

BALANŢĂ. Deşi nu stai chiar deloc rău cu banii, totuşi, atăzi parcă te cuprinde un fel de panică şi ţii cu dinţii de fiecare leuţ din portofel. Nu ai avea niciun motiv să te zgârceşti, pentru că de data aceasta dispui de un fond financiar chiar mult mai solid decât altădată.

SCORPION. În ciuda relaţiei bune pe care le ai cu colegii, acum eşti destul de recalcitrant şi te opui iniţiativelor lor, chiar dacă acestea sunt bune. De obicei eşti mai cooperant şi atent la ideile celorlalţi, dar norocul tău e totuşi, că lumea ştie că tu, de fapt nu eşti aşa.

SĂGETĂTOR. Eşti implicat într-un proiect de mare anvergură şi te apropii de ultima etapă, dar aceasta este şi cea mai pretenţioasă. Ai vrea tu să-ţi faci treaba şi bine şi repede, dar acestea se pot corela destul de greu, deci nu va fi uşor, dar va ieşi totul ca la carte.

CAPRICORN. Ai grijă cu cine te însoţeşti astăzi, pentru că la un moment dat te-ai putea trezeşti în compania unor oameni care îţi pot stârni o stare de milă. Te copleşesc cu problemele lor, se plâng de necazurile lor, iar tu toată ziua stai pe gânduri, cum ai putea să-i ajuţi.

VĂRSĂTOR. Ai şanse să ţi se ofere o funcţie de şef şi să primeşti şi nişte bani în plus, dar, dacă mai lucrezi ceva şi în particular, s-ar putea să nu ai timp pentru o funcţie de conducere. Deci dacă ţi se oferă această posibilitate, gândeşte-te bine înainte, dacă merită sau nu.

PEŞTI. Nu te deranjează deloc schimbarea bruscă ce imtervine astăzi în programul tău. Ba poate chiar îţi convine mai mult decât ceea ce ţi-ai planificat tu iniţial, deci varianta picată din senin se poate dovedi a fi chiar mai bună decât planul pe care ţi l-ai făcut tu anterior.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.