16.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Claudiu Ţinca, Valeriu Bancea. Titlul emisiunii: Un nou scandal pe legile justiţiei. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.10 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 04.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Planul Spitalului Judeţean pentru îngrijirea pacienţilor. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Claudiu Ţinca, Valeriu Bancea. Titlul emisiunii: Un nou scandal pe legile justiţiei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 15.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.40 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Se înscrie istorie in bocul sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 31 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 31.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Nu te sperii prea uşor de piedicile şi refuzurile de care te izbeşti, ci îţi aduni forţele pentru a fi cât mai convingător. Faci tu ce faci, dar îi poţi câştiga de partea ta chiar şi pe cei mai înverşunaţi inamici, deoarece ştii să apelezi exact la punctul lor sensibil.

TAUR. Nu prea accepţi comenzi, ai un spirit independent, greu de supus, deoarece când ştii ce ai de făcut, nu asculţi de nimeni. Poate ai dreptate, totuşi, dacă lucrezi într-un colectiv şi ordinul vine din partea unui suspus, atunci acesta ar trebui respectat de toţi colegii. 

GEMENI. Primeşti o invitaţie undeva, pe care ai vrea să o onorezi cu drag, însă, pentru data respectivă ţi-ai făcut deja un alt program. Trebuie să pui în balanţă cele două posibilităţi şi să vezi, la care dintre ele ţi-ar plăcea mai mult să fi prezent. Altfel nu va merge.

RAC. Viaţa ta sentimentală evoluează foarte bine, eşti din ce în ce mai sigur pe intenţiile persoanei iubite şi convins că relaţia voastră are viitor. Ştii că ceea ce vă planificaţi împreună are sorţi de izbândă deci puteţi avea curaj să construiţi planuri mari pentru viaţa în doi.

LEU. Dacă ai început o acţiune, dar progresează mult prea lent, nu renunţa, pentru că ştii şi tu că te-ai implicat într-o activitate de durată. Va trebui să experimentezi mai multe variante, dar ştiai asta şi nu eşti omul care renunţă la primul hop când vrea să realizeze ceva.

FECIOARĂ. Simţi nevoia să evadezi cumva din mediul în care nimereşti astăzi. Şi dacă tu simţi că aşa ar fi mai bine, sigur vei şi găsi foarte repede modalitatea de a scăpa cumva. Vei rămâne acolo doar cât prezenţa ta în locul respectiv este strict necesară şi inevitabilă. 

BALANŢĂ. Eşti cam prea cheltuitor astăzi şi necumpătat, încât ai fi în stare săţi dai toate rezervele pe fleacuri inutile. Gândeşte-te bine înainte de a cumpăra ceva, deoarece, chiar dacă acum stai destul de bine cu banii, i-ai adunat pentru alt ceva, mult mai important.

SCORPION. Orgoliile te determină să te retragi din anturajul în care te afli, pentru că nu te simţi bine în acest mediu neplăcut pentru firea ta. Chiar dacă ai motive serioase să te comporţi astfel, ai grijă totuşi cu această atitudine, pentru că lumea te-ar putea considera arogant.

SĂGETĂTOR. Ai parte numai de întâlniri rentabile astăzi, de care va trebui să profiţi din plin, în sensul bun al cuvântului. Primeşti sfaturi utile pentru munca ta, informaţii benefice, poate chiar un ajutor de mare folos pentru rezolvarea unei probleme la locul de muncă.

CAPRICORN. Ţi-e dor de concediu şi începi săţi faci planuri pentru o călătorie îndepărtată. Eşti atât de prevăzător, atât de calculat, încât ai început de pe acum să verifici ofertele turistice şi să studiezi harta, pentru că la vară vrei să vezi cât mai multe locuri noi.

VĂRSĂTOR. Nu te lăsa antrenat în polemici, pentru că cei din anturajul tău sunt puţin mai agitaţi astăzi. Tu eşti calm, echilibrat, chiar bine dispus, deci dacă este posibil, nu te lăsa atras în disputele maliţioase ale altora, cu care practic, tu nu ai absolut nicio legătură.

PEŞTI. Ai pretenţia să fi respectat în colectivul în care te afli şi adopţi o atitudine cât se poate de sobră. Nu te simţi prea bine în această postură, pentru că această seriozitate exagerată nu te caracterizează sub nicio formă, dar dacă char e nevoie, ştii să te comporţi şi aşa.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.