21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 26 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 26.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. A sosit un moment de care ţi-a fost puţin teamă şi tot sperai ori că se va mai amâna, ori că nu va mai veni deloc. Chiar dacă acum încă nu te simţi suficient de bine pregătit pentru acel moment, în cele din urmă totul va ieşi perfect, chiar peste aşteptări.

TAUR. Proiectele de la serviciu înaintează destul de bine, însă într-un ritm prea lent, cu care tu nu te poţi obişnui. Tu eşti mai iute de fire şi cauţi cum să-i poţi stimula şi pe ceilalţi să acceleraţi evoluţia lucrurilor, să puteţi termina cât mai repede ce aveţi de făcut.

GEMENI. Îţi faci planuri, visezi frumos şi abia aştepţi ca proiectele tale să devină, în sfârşit, realitate. Ai convingerea că totul va ieşi exact ca în visele tale şi aşa se va şi întâmpla, dar mai ai mult de muncit până când aceste idei vor putea îmbrăca o formă palpabilă.

RAC. Caută să treci astăzi cu vederea peste toate nemulţumirile de care ai avut parte în trecut. Închide capitolul care te-a deranjat cândva, ziua aceasta fiind prielnică pentru împăcări, iar prieteniile pe care le poţi restabili ţi-ar putea fi de mare folos în viitorul apropiat.

LEU. Nu se poate spune că stai tocmai prost cu banii în această perioadă, dar nici de cheltuieli suplimentare nu ai avea nevoie. Fereşte-te să ieşi la cumpărături, căci rişti să găseşti ceva ce-ţi place, dar suma de cade dispui are o altă destinaţie, mult mai importantă.

FECIOARĂ. Eşti constrâns de nişte termene care nu pot fi nicicum amânate, deci încerci să faci cumva să te încadrezi în ele. Te temi că nu-ţi vei putea duce sarcina la bun sfârşit, dar în fond, tu stai foarte bine cu timpul şi vei reuşi să-l termini chiar mai devreme. 

BALANŢĂ. Încearcă să stai departe de potenţialele riscuri, pentru că detaşarea te poate feri de o situaţie nedorită în orice plan al vieţii. De data aceasta ar fi bine să nu observi nici ispita cea rea care îţi dă târcoale, nu te lăsa să-i pici în plasă şi aşa vei avea o zi reuşită.

SCORPION. Eşti invitat la cineva drag, dar parcă nu-ţi vine să ieşi din casă. Nu refuza această invitaţie, pentru că şi sufletul tău are nevoie din când în când de un dialog confidenţial şi demult nu ţi-ai mai acordat un picuţ de timp de recreere, şi de o discuţie relaxantă.

SĂGETĂTOR. Nu te prea baza pe sprijinul unui coleg care se oferă să te ajute la ceea ce munceşti, pentru că oricât de mult s-ar strădui, nu dispune de îndemânarea necesară, sau cunoştinţele de care ar fi nevoie. Mulţumeşte-i bunăvoinţa şi spune-i că te descurci şi singur.

CAPRICORN. Ai aşteptat cu nerăbdare o veste foarte importantă pentru tine. Iată că mesajul respectiv apare exact când erai mai îngrijorat, probabil, sub forma unui sfat util din partea cuiva, pe care merită să-l urmezi întocmai, fără să mai aştepţi şi fără să te abaţi de la el.

VĂRSĂTOR. Nu te deranjează deloc pauza pe care o iei obligat de împrejurări. Nu ai cum să treci la etapa următoare într-o activitate începută, dar este un răgaz tocmai binevenit, timp în care te poţi odihni şi poţi pregăti terenul pentru ceea ce urmează să faci.

PEŞTI. Te preocupă mult viitorul tău profesional şi iei de pe acum măsuri care vor avea efecte benefice cu privire la poziţia ta. Ai absolvit un curs, eşti promovat în funcţie, iar acest lucru, bine înţeles, atrage după sine şi responsabilităţi mai mari, dar şi bani şi respect.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.