Audienţe în direct cu eva laczko, invitaţi: Kovacs Emil, Koter Laszlo. Titlul emisiuni: Muveszbaratsagok: Koter es Kovacs (Prietenii între artişti: Koter şi Kovacs).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Horia Adrian Ungur,Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Scandalul din justiţie versus scandalul din politică. (reluare) 02.30 Cultură,cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Pop.Titlul emisiunii: Munca-o modalitate de a rămâne tânăr. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 05.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu eva laczko, invitaţi: Kovacs Emil, Koter Laszlo. Titlul emisiuni: Muveszbaratsagok: Koter es Kovacs (Prietenii între artişti: Koter şi Kovacs).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea:Ilona Ilyes. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Gaspar Gyorgy. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Gabriel Gorgan. Titlul emisiunii: Tineri în faţa provocărilor timpului actual. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Horia Adrian Ungur,Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Scandalul din justiţie versus scandalul din politică. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Colonel Gheorghe Strâmb. Titlul emisiuni: Colonel Gheorghe Strâmb – rapor la 3650 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură cu Laczo Ev,invitat: Muzsnai Arpad.Titlul emisiuni: Paskandi-Dsida- Jakobffz napok. 15.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum învingem depresia? 16.25 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Ştefan Szilagyi. Titlul emisiunii: Fotbalul juvenil în atenţia ASJ şi ISJ. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Formaţia Clasic . 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gheorghe Cormoş, Ioan Tipu Sălăjanu. Titlul emisiunii: Scrisul sătmărean în context local şi naţional.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii:Mosolyhaz – az orom oazisa(Casa Zânelor – oază de bucurii). 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Paula Pirvănescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 26 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 26.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. A sosit un moment de care ţi-a fost puţin teamă şi tot sperai ori că se va mai amâna, ori că nu va mai veni deloc. Chiar dacă acum încă nu te simţi suficient de bine pregătit pentru acel moment, în cele din urmă totul va ieşi perfect, chiar peste aşteptări.

TAUR. Proiectele de la serviciu înaintează destul de bine, însă într-un ritm prea lent, cu care tu nu te poţi obişnui. Tu eşti mai iute de fire şi cauţi cum să-i poţi stimula şi pe ceilalţi să acceleraţi evoluţia lucrurilor, să puteţi termina cât mai repede ce aveţi de făcut.

GEMENI. Îţi faci planuri, visezi frumos şi abia aştepţi ca proiectele tale să devină, în sfârşit, realitate. Ai convingerea că totul va ieşi exact ca în visele tale şi aşa se va şi întâmpla, dar mai ai mult de muncit până când aceste idei vor putea îmbrăca o formă palpabilă.

RAC. Caută să treci astăzi cu vederea peste toate nemulţumirile de care ai avut parte în trecut. Închide capitolul care te-a deranjat cândva, ziua aceasta fiind prielnică pentru împăcări, iar prieteniile pe care le poţi restabili ţi-ar putea fi de mare folos în viitorul apropiat.

LEU. Nu se poate spune că stai tocmai prost cu banii în această perioadă, dar nici de cheltuieli suplimentare nu ai avea nevoie. Fereşte-te să ieşi la cumpărături, căci rişti să găseşti ceva ce-ţi place, dar suma de cade dispui are o altă destinaţie, mult mai importantă.

FECIOARĂ. Eşti constrâns de nişte termene care nu pot fi nicicum amânate, deci încerci să faci cumva să te încadrezi în ele. Te temi că nu-ţi vei putea duce sarcina la bun sfârşit, dar în fond, tu stai foarte bine cu timpul şi vei reuşi să-l termini chiar mai devreme. 

BALANŢĂ. Încearcă să stai departe de potenţialele riscuri, pentru că detaşarea te poate feri de o situaţie nedorită în orice plan al vieţii. De data aceasta ar fi bine să nu observi nici ispita cea rea care îţi dă târcoale, nu te lăsa să-i pici în plasă şi aşa vei avea o zi reuşită.

SCORPION. Eşti invitat la cineva drag, dar parcă nu-ţi vine să ieşi din casă. Nu refuza această invitaţie, pentru că şi sufletul tău are nevoie din când în când de un dialog confidenţial şi demult nu ţi-ai mai acordat un picuţ de timp de recreere, şi de o discuţie relaxantă.

SĂGETĂTOR. Nu te prea baza pe sprijinul unui coleg care se oferă să te ajute la ceea ce munceşti, pentru că oricât de mult s-ar strădui, nu dispune de îndemânarea necesară, sau cunoştinţele de care ar fi nevoie. Mulţumeşte-i bunăvoinţa şi spune-i că te descurci şi singur.

CAPRICORN. Ai aşteptat cu nerăbdare o veste foarte importantă pentru tine. Iată că mesajul respectiv apare exact când erai mai îngrijorat, probabil, sub forma unui sfat util din partea cuiva, pe care merită să-l urmezi întocmai, fără să mai aştepţi şi fără să te abaţi de la el.

VĂRSĂTOR. Nu te deranjează deloc pauza pe care o iei obligat de împrejurări. Nu ai cum să treci la etapa următoare într-o activitate începută, dar este un răgaz tocmai binevenit, timp în care te poţi odihni şi poţi pregăti terenul pentru ceea ce urmează să faci.

PEŞTI. Te preocupă mult viitorul tău profesional şi iei de pe acum măsuri care vor avea efecte benefice cu privire la poziţia ta. Ai absolvit un curs, eşti promovat în funcţie, iar acest lucru, bine înţeles, atrage după sine şi responsabilităţi mai mari, dar şi bani şi respect.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.