Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitați: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii:Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă? 03.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 04.30 Reportaj-Mihai Neamțu 05.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat: Marta Bzduch. Titlul emisiunii: Obezitatea se plătește cu sănătatea. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitați: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii: Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: În pași de dans de la pasiune la performanță. 10.30 Religie, cu Eva Laczko, invitați: Istvanfi Szilard, Racz Ervin, Pallai Bela. Titlul emisiunii: Miert van szuksegunk a bojtre? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 13.00 Știri 13.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Zootehnia sătmăreană la cheremul multinaționalelor. 14.20 Teleshopping 14.40 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat:Elisabeta Bekessy.Titlul emisiunii:Situl Someșul inferior aduce oportunități inițiativelor de mediu. 15.15 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitați: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necșe. Titlul emisiunii: Organizații de tineret la CNME. 16.00 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă. 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitați: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile șahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Știri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 26 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informația Zilei 26.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. A sosit un moment de care ți-a fost puțin teamă și tot sperai ori că se va mai amâna, ori că nu va mai veni deloc. Chiar dacă acum încă nu te simți suficient de bine pregătit pentru acel moment, în cele din urmă totul va ieși perfect, chiar peste așteptări.

TAUR. Proiectele de la serviciu înaintează destul de bine, însă într-un ritm prea lent, cu care tu nu te poți obișnui. Tu ești mai iute de fire și cauți cum să-i poți stimula și pe ceilalți să accelerați evoluția lucrurilor, să puteți termina cât mai repede ce aveți de făcut.

GEMENI. Îți faci planuri, visezi frumos și abia aștepți ca proiectele tale să devină, în sfârșit, realitate. Ai convingerea că totul va ieși exact ca în visele tale și așa se va și întâmpla, dar mai ai mult de muncit până când aceste idei vor putea îmbrăca o formă palpabilă.

RAC. Caută să treci astăzi cu vederea peste toate nemulțumirile de care ai avut parte în trecut. Închide capitolul care te-a deranjat cândva, ziua aceasta fiind prielnică pentru împăcări, iar prieteniile pe care le poți restabili ți-ar putea fi de mare folos în viitorul apropiat.

LEU. Nu se poate spune că stai tocmai prost cu banii în această perioadă, dar nici de cheltuieli suplimentare nu ai avea nevoie. Ferește-te să ieși la cumpărături, căci riști să găsești ceva ce-ți place, dar suma de cade dispui are o altă destinație, mult mai importantă.

FECIOARĂ. Ești constrâns de niște termene care nu pot fi nicicum amânate, deci încerci să faci cumva să te încadrezi în ele. Te temi că nu-ți vei putea duce sarcina la bun sfârșit, dar în fond, tu stai foarte bine cu timpul și vei reuși să-l termini chiar mai devreme. 

BALANȚĂ. Încearcă să stai departe de potențialele riscuri, pentru că detașarea te poate feri de o situație nedorită în orice plan al vieții. De data aceasta ar fi bine să nu observi nici ispita cea rea care îți dă târcoale, nu te lăsa să-i pici în plasă și așa vei avea o zi reușită.

SCORPION. Ești invitat la cineva drag, dar parcă nu-ți vine să ieși din casă. Nu refuza această invitație, pentru că și sufletul tău are nevoie din când în când de un dialog confidențial și demult nu ți-ai mai acordat un picuț de timp de recreere, și de o discuție relaxantă.

SĂGETĂTOR. Nu te prea baza pe sprijinul unui coleg care se oferă să te ajute la ceea ce muncești, pentru că oricât de mult s-ar strădui, nu dispune de îndemânarea necesară, sau cunoștințele de care ar fi nevoie. Mulțumește-i bunăvoința și spune-i că te descurci și singur.

CAPRICORN. Ai așteptat cu nerăbdare o veste foarte importantă pentru tine. Iată că mesajul respectiv apare exact când erai mai îngrijorat, probabil, sub forma unui sfat util din partea cuiva, pe care merită să-l urmezi întocmai, fără să mai aștepți și fără să te abați de la el.

VĂRSĂTOR. Nu te deranjează deloc pauza pe care o iei obligat de împrejurări. Nu ai cum să treci la etapa următoare într-o activitate începută, dar este un răgaz tocmai binevenit, timp în care te poți odihni și poți pregăti terenul pentru ceea ce urmează să faci.

PEȘTI. Te preocupă mult viitorul tău profesional și iei de pe acum măsuri care vor avea efecte benefice cu privire la poziția ta. Ai absolvit un curs, ești promovat în funcție, iar acest lucru, bine înțeles, atrage după sine și responsabilități mai mari, dar și bani și respect.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.