17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 25 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 25.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Cu toate că ai ceva bani la dispoziţie, oricum îi învârţi, osicum îi calculezi, tot nu-ţi ajung pentru ceea ce ai fi vrut să cumperi. Mai amână căteva zile achiziţionarea unui obiect mult dorit şi ori se va mai ieftini, ori îţi mai aduni nişte bani şi îl vei putea lua.

TAUR. Dragostea, sau mai precis gelozia, uneori îţi întunecă minţile şi începi să-l suspectezi pe partenerul tău de infidelitate. Acum chiar nu ai niciun motiv de bănuieli, el este nevinovat, nu a făcut nimic rău, mai degrabă tu eşti predispus să calci strâmb astăzi.

GEMENI. Nu te poţi adapta prea uşor la mediul în care vei avea ceva de rezolvat astăzi. Dacă oamenii din acel anturaj nu îţi inspiră prea multă încrdere, nu eşti tu obligat să stai cu ei la discuţii, iar dacă atmosfera este prea apăsătoare, găseşte-ţi de luctru altundeva.

RAC. Ai lăsat, mai demult, o sarcină neterminată, iar acum va trebui să-ţi faci timp să o finalizezi. Rezultatul acesteia stă la baza unor activităţil pe care le vei derula zilele următoare, deci merită să aloci timpul necesar pentru a-l putea face aşa cum trebuie.

LEU. Ai muncit mult la un proiect, iar acum te-ai blocat într-un punct unde nimic nu se mai urneşte, dar se întrevede deja la orizont un rezultat promiţător. Nu renunţa aşa uşor, căci cu optimismul tău proverbial poţi depăşi orice impas, nu doar unul banal ca acesta.

FECIOARĂ. Viziunea tinerilor din anturajul tău diferă de a celor cu experienţă de viaţă mai bogată, iar tu ar trebui să dai dovadă de puţină mai multă flexibilitate. Dacă ştii să accepţi că şi ceilalţi ar putea avea pe undeva dreptate, sigur veţi putea găsi o cale de mijloc. 

BALANŢĂ. Eşti destul de suspicios astăzi şi dacă nu ai curajul să iei vreo decizie sau să faci o mişcare cu demers mai nesigur, practic te împotmoleşti. Ceea ce ai de gând să faci acum, necesită şi un pic de hazard, deci trebuie să îndrăzneşti să te aventurezi la risc.

SCORPION. Ziua de astăzi pare să devină destul de animată pe plan sentimental. Cineva te remarcă pe şest şi caută cu orice preţ să intre cumva în discuţie cu tine, însă tu ţi-ai pus ochii pe altcineva, dar încă nici tu nu prea ştii cum să găseşti o modalitate de a-l aborda.

SĂGETĂTOR. Dacă vrei să ai o zi reuşită astăzi, ar fi bine să pleci departe de casă, de mediul tău obişnuit, pentru că evenimentele bune se petrec în alte locaţii decât cele cotidiene. Dacă pleci la drum ceea ce te aşteaptă la destinaţie îţi va face o plăcere deosebită.

CAPRICORN. Nu căuta să alungi monotonia, deoarece şi cele mai banale aspecte ale acestei zile pot avea efecte pozitive pentru viaţa ta. Orice ieşire din formula cotidiană te poate dezechilibra, doar activităţile obişnuite îţi pot aduce satisfacţii pe care nici nu le visai.

VĂRSĂTOR. Ai grijă cum îţi exprimi mulţumirea, sau starea de spirit, pentru că, deşi pe tine te face să te simţi bine, pe altul îl poate deranja. Fii mai cumpătat în gesturi, căci alţii te-ar putea invidia sau s-ar putea simţi chiar stânjeniţi şi ar putea să te atenţioneze.   

PEŞTI. Eşti prins într-o problemă pe care o consideri destul de dificilă pentru tine, dar nu renunţi fără să încerci măcar so rezolvi cumva. S-ar putea să nu-ţi iasă perfect din prima încercare, dar nu abandona, continuă, iar în cele din urmă vei reuşi so duci la bun sfârşit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.