Audienţe în direct, cu Ioan Anițaș, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii și refacerea ei. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 02.30 Sport - meci de fotbal. 04.00 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 04.45 Cultură – serata de poezii. 05.45 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat: Szekely Tibor . Titlul emisiunii: Florile între pasiune și afacere . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Anițaș, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii și refacerea ei. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Postul psihologic. 10.00 Religie, cu Laczko Eva, invitați: Laurențiu Costin,Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul Mare: abnegație sau bucuria sufletului?. 11.00 Dacia 1300 –o mașină care se încăpățânează să reziste pe drumurile pline de gropi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 13.00 Știri 13.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurență cu cele autohtone. 14.30 Teleshopping 14.45 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 16.00 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă. 16.50 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitați: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile șahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone folclorice – Adrian Tripon. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Știri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 25 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informația Zilei 25.01

Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Cu toate că ai ceva bani la dispoziție, oricum îi învârți, osicum îi calculezi, tot nu-ți ajung pentru ceea ce ai fi vrut să cumperi. Mai amână căteva zile achiziționarea unui obiect mult dorit și ori se va mai ieftini, ori îți mai aduni niște bani și îl vei putea lua.

TAUR. Dragostea, sau mai precis gelozia, uneori îți întunecă mințile și începi să-l suspectezi pe partenerul tău de infidelitate. Acum chiar nu ai niciun motiv de bănuieli, el este nevinovat, nu a făcut nimic rău, mai degrabă tu ești predispus să calci strâmb astăzi.

GEMENI. Nu te poți adapta prea ușor la mediul în care vei avea ceva de rezolvat astăzi. Dacă oamenii din acel anturaj nu îți inspiră prea multă încrdere, nu ești tu obligat să stai cu ei la discuții, iar dacă atmosfera este prea apăsătoare, găsește-ți de luctru altundeva.

RAC. Ai lăsat, mai demult, o sarcină neterminată, iar acum va trebui să-ți faci timp să o finalizezi. Rezultatul acesteia stă la baza unor activitățil pe care le vei derula zilele următoare, deci merită să aloci timpul necesar pentru a-l putea face așa cum trebuie.

LEU. Ai muncit mult la un proiect, iar acum te-ai blocat într-un punct unde nimic nu se mai urnește, dar se întrevede deja la orizont un rezultat promițător. Nu renunța așa ușor, căci cu optimismul tău proverbial poți depăși orice impas, nu doar unul banal ca acesta.

FECIOARĂ. Viziunea tinerilor din anturajul tău diferă de a celor cu experiență de viață mai bogată, iar tu ar trebui să dai dovadă de puțină mai multă flexibilitate. Dacă știi să accepți că și ceilalți ar putea avea pe undeva dreptate, sigur veți putea găsi o cale de mijloc. 

BALANȚĂ. Ești destul de suspicios astăzi și dacă nu ai curajul să iei vreo decizie sau să faci o mișcare cu demers mai nesigur, practic te împotmolești. Ceea ce ai de gând să faci acum, necesită și un pic de hazard, deci trebuie să îndrăznești să te aventurezi la risc.

SCORPION. Ziua de astăzi pare să devină destul de animată pe plan sentimental. Cineva te remarcă pe șest și caută cu orice preț să intre cumva în discuție cu tine, însă tu ți-ai pus ochii pe altcineva, dar încă nici tu nu prea știi cum să găsești o modalitate de a-l aborda.

SĂGETĂTOR. Dacă vrei să ai o zi reușită astăzi, ar fi bine să pleci departe de casă, de mediul tău obișnuit, pentru că evenimentele bune se petrec în alte locații decât cele cotidiene. Dacă pleci la drum ceea ce te așteaptă la destinație îți va face o plăcere deosebită.

CAPRICORN. Nu căuta să alungi monotonia, deoarece și cele mai banale aspecte ale acestei zile pot avea efecte pozitive pentru viața ta. Orice ieșire din formula cotidiană te poate dezechilibra, doar activitățile obișnuite îți pot aduce satisfacții pe care nici nu le visai.

VĂRSĂTOR. Ai grijă cum îți exprimi mulțumirea, sau starea de spirit, pentru că, deși pe tine te face să te simți bine, pe altul îl poate deranja. Fii mai cumpătat în gesturi, căci alții te-ar putea invidia sau s-ar putea simți chiar stânjeniți și ar putea să te atenționeze.   

PEȘTI. Ești prins într-o problemă pe care o consideri destul de dificilă pentru tine, dar nu renunți fără să încerci măcar so rezolvi cumva. S-ar putea să nu-ți iasă perfect din prima încercare, dar nu abandona, continuă, iar în cele din urmă vei reuși so duci la bun sfârșit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.