Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 05 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 05.01

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. În loc să stai săţi plângi de milă că nu ţi-a ieşit destul de bine cine ştie ce afacere, acum ar trebui să te concentrezi la altceva mai bun, care să te ducă la scopul visat. Ţi se face o propunere de zile mari, care îţi va aduce rezultate sigure.

TAUR. Te afli într-un anturaj în care nu te simţi în largul tău, dar din clipa în care ţi se arată posibilitatea de a scăpa din acest mediu, imediat ţi se luminează faţa. În astfel de momente delicate ştii să apreciezi cu adevărat o companie mai plăcută.

GEMENI. Afacerile tale evoluează lent dar sigur. Deşi mai e cale lungă până să atingi rezultatele scontate, ai garanţia că le vei obţine. Te concentrezi în modul cel mai serios la acestă activitate, ştiind că merită şi va avea urmări dintre cele mai bune.

RAC. În zilele următoare timpul tău va fi mult prea limitat, deci nu îţi asuma prea multe sarcini. Ai de învăţat ceva, dar va trebui să-ţi însuşeşti o cantitate mai mare de materie într-un timp foarte scurt, dar tu ai o memorie fantastică, deci vei reuşi.

LEU. Ai aşteptat cu nerăbdare o veste, iar acum când apare, parcă ţi se luminează orizontul. Afli că nu mai trebuie să faci o lucrare grea, un profesor temut de toată lumea nu va fi prezent la un examen, sau scapi de o sarcină care ţi-a fost o povară.

FECIOARĂ. A venit vremea unei schimbări importante în cariera ta, pe care ai aşteptat-o sau ai pregătit-o demult, dar nu aveai încredere că va veni în curând. Însă acum, când eşti pus în faţa alegerii, nu mai ştii ce să faci< să rămâi, sau să pleci. 

BALANŢĂ. Te-ai trezit bine dispus astăzi şi nu prea îţi poţi exprima compasiunea faţă de o persoană care trece printr-o perioadă mai grea. Tu ai vrea să o consolezi, dar privind prolemele mai detaşat, observi că a cam exagerat gravitatea situaţiei.

SCORPION. S-a declanşat o adevarată furtună de idei şi gânduri în mintea ta, iar toate acestea îţi provoacă o stare destul de confuză. Profită şi tu de partea pozitivă a lucrurilor, de energia pe care ţi-o transmite şi canalizeaz-o spre ceva constructiv.

SĂGETĂTOR. Este o zi veselă, plină de viaţă, cu multe posibilităţi de distracţie. În alte condiţii tu îţi cenzurezi atitudinea în faţa unora, să nu laşi impresie greşită, dar azi ai curajul să te manifeşti cum îţi vine, lăsând la o parte regulile de manieră.

CAPRICORN. Eşti o persoană cu simţ de răspundere, conştientă de rolul pe care îl joci în familie, precum şi în comunitatea din care faci parte. Ştiind că doar de tine depunde bunul demers al unei acţiuni, îţi dai toată silinţa să iasă totul ca la carte.

VĂRSĂTOR. Poţi obţine rezultate mai bune şi ai putea realiza un venit mult mai apreciabil, dacă ai lucra ce ştii tu mai bine să faci, dar pe cont propriu. Dispoziţiile şi regulile te limitează, iar în aceste condiţii nu-ţi poţi pune în valoare aptitudinile.

PEŞTI. Ai toate motivele să fii mulţumit de ziua aceasta, pentru că primeşti din toate direcţiile doar aprecieri, vorbe bune şi veşti excelente. Este o zi generoasă în emoţii pozitive, încât ai o stare de spirit care te ajută să treci peste toate zâmbind.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.