20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

HOROSCOP

Scris de I. Z., 05 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 05.01

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. În loc să stai săţi plângi de milă că nu ţi-a ieşit destul de bine cine ştie ce afacere, acum ar trebui să te concentrezi la altceva mai bun, care să te ducă la scopul visat. Ţi se face o propunere de zile mari, care îţi va aduce rezultate sigure.

TAUR. Te afli într-un anturaj în care nu te simţi în largul tău, dar din clipa în care ţi se arată posibilitatea de a scăpa din acest mediu, imediat ţi se luminează faţa. În astfel de momente delicate ştii să apreciezi cu adevărat o companie mai plăcută.

GEMENI. Afacerile tale evoluează lent dar sigur. Deşi mai e cale lungă până să atingi rezultatele scontate, ai garanţia că le vei obţine. Te concentrezi în modul cel mai serios la acestă activitate, ştiind că merită şi va avea urmări dintre cele mai bune.

RAC. În zilele următoare timpul tău va fi mult prea limitat, deci nu îţi asuma prea multe sarcini. Ai de învăţat ceva, dar va trebui să-ţi însuşeşti o cantitate mai mare de materie într-un timp foarte scurt, dar tu ai o memorie fantastică, deci vei reuşi.

LEU. Ai aşteptat cu nerăbdare o veste, iar acum când apare, parcă ţi se luminează orizontul. Afli că nu mai trebuie să faci o lucrare grea, un profesor temut de toată lumea nu va fi prezent la un examen, sau scapi de o sarcină care ţi-a fost o povară.

FECIOARĂ. A venit vremea unei schimbări importante în cariera ta, pe care ai aşteptat-o sau ai pregătit-o demult, dar nu aveai încredere că va veni în curând. Însă acum, când eşti pus în faţa alegerii, nu mai ştii ce să faci< să rămâi, sau să pleci. 

BALANŢĂ. Te-ai trezit bine dispus astăzi şi nu prea îţi poţi exprima compasiunea faţă de o persoană care trece printr-o perioadă mai grea. Tu ai vrea să o consolezi, dar privind prolemele mai detaşat, observi că a cam exagerat gravitatea situaţiei.

SCORPION. S-a declanşat o adevarată furtună de idei şi gânduri în mintea ta, iar toate acestea îţi provoacă o stare destul de confuză. Profită şi tu de partea pozitivă a lucrurilor, de energia pe care ţi-o transmite şi canalizeaz-o spre ceva constructiv.

SĂGETĂTOR. Este o zi veselă, plină de viaţă, cu multe posibilităţi de distracţie. În alte condiţii tu îţi cenzurezi atitudinea în faţa unora, să nu laşi impresie greşită, dar azi ai curajul să te manifeşti cum îţi vine, lăsând la o parte regulile de manieră.

CAPRICORN. Eşti o persoană cu simţ de răspundere, conştientă de rolul pe care îl joci în familie, precum şi în comunitatea din care faci parte. Ştiind că doar de tine depunde bunul demers al unei acţiuni, îţi dai toată silinţa să iasă totul ca la carte.

VĂRSĂTOR. Poţi obţine rezultate mai bune şi ai putea realiza un venit mult mai apreciabil, dacă ai lucra ce ştii tu mai bine să faci, dar pe cont propriu. Dispoziţiile şi regulile te limitează, iar în aceste condiţii nu-ţi poţi pune în valoare aptitudinile.

PEŞTI. Ai toate motivele să fii mulţumit de ziua aceasta, pentru că primeşti din toate direcţiile doar aprecieri, vorbe bune şi veşti excelente. Este o zi generoasă în emoţii pozitive, încât ai o stare de spirit care te ajută să treci peste toate zâmbind.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.