Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 11 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.12

Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Este o zi mai dificilă, în care trebuie să depui eforturi serioase, chiar şi pentru cele mai neînsemnate reuşite. Nu te lăsa copleşit de acest neajuns, nu căuta succese, lasă lucrurile mai dificile pe altă dată, căci mâine vei fi mai bine dispus.

TAUR. Ai fost nedreptăţit iar dovezile care pot să scoată la lumină adevărul se mai lasă de aşteptat. Nu te lăsa copleşit de cele întâmplate, dacă ştii că poţi demonstra, în cele din urmă, că dreptatea este de partea ta, luptă pentru adevăr şi vei câştiga!

GEMENI. Începi săptămâna cu dreptul şi eşti plin de energie. În scurt timp vei şi avea ce face cu această dorinţă de acţiune, deoarece te aşteaptă o săptamână plină de evenimente, dar ceea ce ţi se va da să ffaci, îţi va face şi o plăcere deosebită.

RAC. Te trezeşti de dimineaţă, cu toate că ai prefera mai bine să nici nu te ridici din pat. Poate nici nu de oboseală, dar te apasă un somn inexplicabil. Senzaţia asta va trece destul de repede, însă până atunci doar la pătucul tău călduţ îţi stă mintea.

LEU. Cu un mic efort de voinţa, vei putea rezolva o problemă dificilă, oricât ţi-ar părea de greu acum. Nu aştepta miracole de la alţii, pentru că tu însuţi eşti cel care poate rezolva problema cel mai repede dintre toţi, fără a mai cere ajutorul altora.

FECIOARĂ. Eşti o companie plăcută azi, te bucuri de popularitate şi, pe oriunde treci, uşile se deschid în faţa ta, iar chipurile interlocutorilor se luminează cu un zâmbet. Ai un talent aparte de a te face plăcut, deci profită de această calitate a ta. 

BALANŢĂ. Nu ai mai avut parte demult de o zi atât atât de plină de momente fericite ca astăzi. Ajungi la punctul culminant al unei acţiuni la care ai muncit mult în ultima vreme sau atingi un ţel pe care ţi l-ai pus în mintea ta, cu puţin timp în urmă.

SCORPION. Eşti cam reţinut în faţa unui nou drum care ţi se deschide. Simţi că poate avea rezultate foarte bune, că duce într-o direcţie pozitivă, dar nu te simţi în stare să-i dai startul, de parcă nu ai fi pregatit sufleteşte să-i faci faţă pâna la capăt.

SĂGETĂTOR. Atmosfera se animă prin iniţiativa partenerului tău, pe care-l aştepţi cu braţele deschise să vină acasă. Este mai implicat, mai preocupat de rolul său, te ajută în muncile casnice şi nu aşteaptă să-i spui ce are de făcut săţi ofere bucurie.

CAPRICORN. Banalul acestei zile îţi cam taie elanul. Te-ai aşteptat la altceva şi când vezi că nu se întâmplă nimic deosebit, începi să aluneci spre plictiseală. Nu te aştepta ca alt cineva să te scoată din monotonie, antreneză-te singur în activităţi noi.

VĂRSĂTOR. Soluţia problemei care te framântă astăzi, o poţi găsi undeva prin amintiri, prin experienţa ta de viaţă, pentru că ai mai trecut cândva printr-o situaţe similară şi ai rezolvat-o foarte bine. Foloseşte-te şi acum de schema de atunci şi totul va fi OK!

PEŞTI. Munceşti cu plăcere la serviciu, pentru că se întrevăd rezultate de care vei putea fi mândru şi pe care lumea le va aprecia cât se poate de pozitiv. Poate, ai ocazia săţi pui mai mult în valoare talentele artistice şi reuşita va fi indiscutabilă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.