Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Felicia Hrihorişan, Alina Perşa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureşan, un veteran al festivalului Oţeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanţă 05.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 15.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea şcolară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveţi curajul să circulaţi cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaş 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 27 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 27.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Îţi pare rău că nu ai intervenit mult mai repede într-o problemă pe care consideri că tu o puteai rezolva. Acum se pare că e prea târziu să mai intervii, dar nu regreta că ai ratat, căci evoluţia acelei stări de lucru nu ar fi fost în favoarea ta.

TAUR. Primeşti cu inima deschisă gesturile de afecţiune din partea partenerului tău şi oferi şi tu în schimb tot ce ai mai bun în tine. Dacă nu există cineva încă în inima ta, azi ai toate şansele să întâlneşt persoana care săţi facă sufletul să tresară.

GEMENI. Datorită ţie şi judecăţii tale juste şi la obiect, detaşat de orice influenţe din afară, se face lumină în viaţă unei persoane apropiate, care te va privi că pe un erou. Câştigi admiraţia şi recunoştinţa sa, căci rezolvi o situaţie aparent fără ieşire.

RAC. Nu-ţi place atitudinea superficială a unei persoane care ia lucrurile în glumă şi nu vei ezita să-i ţii o morală dacă vezi că nu se concentrează la nimic. Nu-ţi plac oamenii care fac haz de orice şi iau în glumă chiar şi cele mai importante chestiuni.

LEU. Ai şanse să atragi mulţi adepţi noi care te vor susţine în realizarea planurilor tale îndrăzneţe, deoarece ai norocul să dai de oameni care gândesc la fel ca tine. Ai curajul săţi expui proiectele, deoarece, ştii că ele sunt bine lucrate, fără deficienţe.

FECIOARĂ. Te întâlneşti cu nişte persoane vesele şi amuzante, cu câţiva prieteni, de care ţi-a fost tare dor. Deşi nu vrei să recunoşti că ai şi tu sensibilitatăţi, de data aceasta eşti copleşit de sentimente şi participi trup şi suflet la ceea ce se întâmplă. 

BALANŢĂ. Nu renunţa la proiectul început, chiar dacă acum ţi se pare că stai pe loc, pentru că nu ai de unde să ştii care e momentul când apar şi roadele. Merită să tragi tare mai departe, căci acolo sus, există un termen bine stabilit pentru toate.

SCORPION. Spui mereu lucrurilor pe nume, fără ocolişuri şi înflorituri. Consideri că adevărul, chiar dacă pe moment e puţin mai neplăcut, pe termen lung e cu mult mai eficient şi vei evita astfel să apară erori care, în timp, ar putea lua proporţii.

SĂGETĂTOR. Nu te deranjează piedicile care te opresc din avânt, dimpotrivă, consideri că ai şi tu nevoie de un răgaz după iureşul din zilele trecute. Te retragi într-un loc mai ferit de mulţime şi nu vrei să auzi deloc de aspectele care nu merg bine.

CAPRICORN. Pui mare accent pe frumuseţea şi confortul mediului în care trăieşti. Stai de vorbă cu familia despre noi investiţii, dar fiecare priveşte lucrurile din alt unghi. Dacă tu vrei să iei lucruri practice, partenerul vede doar aspectul obiectelor.

VĂRSĂTOR. Vestea care îţi parvine are o greutate aparte, tocmai datorită perioadei de aşteptare care a precedat-o. Nici nu mai aveai încredere că va veni vreodată, dar răbdarea ta este răsplătită pe deplin, căci informaţia primită e chiar excelentă.

PEŞTI. Eşti mulţumit de proiectul pe care tocmai azi l-ai finalizat şi simţi nevoia să sărbătoreşti reuşita alături de cei care au lucrat cot la cot cu tine. Nu te grăbi să te şi apuci de ceva nou, ci bucură-te cât mai mult de satisfacţia muncii bine făcute.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.