Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Mirel Dan, Titlul emisiunii: Taxa de mediu poate fi recuperată (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Dumitru Pop, Iuliu Ilyes, Horea Anderco. Titlul emisiunii: Un nou episod PSD contra PSD (reluare) 02.30 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 03.32 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 05.08 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Szekely Tibor. Titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Mituri despre vaccinare 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: De ce suntem pe ultimul loc din Europa la reciclare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Tallian Katalin, Ioan Man. Titlul emisiunii: Ambrosia Artemisiifolia, factor de risc pentru mediu şi sănătate 10.22 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Pop. Titlul emisiunii: Tăieri de corecţie şi fructificare în livezi 11.17 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Dumitru Pop, Iuliu Ilyes, Horea Anderco. Titlul emisiunii: Un nou episod PSD contra PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Marian Vanca, Remus Pirici, Ionuţ Tripon. Titlul emisiunii: De ce şi-ar alege un tânăr profesia de informatician 14.23 Teleshopping 14.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.52 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău. Titlul emisiunii: Experienţe, meditaţii, rugăciuni ascultate 16.28 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.34 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Teodora Pope. Titlul emisiunii: Salina de suprafaţă, la fel de eficientă ca una de adâncime (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Veres Robert. Titlul emisiunii: Cum e să fii diferit? 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan. Titlul emisiunii: Sfaturi la început de an 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 12 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Tot ce este frumos se încheie la un moment dat şi vei rămâne cu nişte amintiri plăcute. Nimic nu-i veşnic, nici iubirea, nici vacanţa, deci de mâine te vei gândi cu dor şi cu nostalgie la aceste plăceri, dar mulţumit că ai avut parte de ele.

TAUR. Dacă tu crezi cu putere că marile tale planuri sunt realizabile, în măsura în care depind numai de ambiţia ta, nu da ascultare comentariilor unor răuvoitori. Tu fă ce ştii că trebuie ai de făcut, este ţelul tău şi nu lăsa pe nimeni să te descurajeze!

GEMENI. Se întâmplă ceva ciudat în anturajul tău, ceva ce inspiră neîncredere şi nu ai curajul să acţionezi prompt. Poate te simţi puţin mai singur cu problemele tale, un pic mai neîncrezător în forţele proprii, dar această stare nu are nicio bază reală.

RAC. Acţiunea care tocmai se încheie te-a solicitat la maximum, iar finalul simţi că e de-a dreptul relaxant. Îţi poţi recăpăta liniştea şi te poţi detaşa, în sfârşit, de iureşul evenimentelor din ultima perioadă şi te poţi bucura de tot ce ai reuşit să realizezi.

LEU. Eşti de părere că nu merită să duci mai departe cu proiectul în derulare, nici să tot cari după ţine la nesfârşit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic bun, ca atare pregăteşte-te să-i pui punct acum. De mâine te vei putea apuca de ceva nou.

FECIOARĂ. Munceşti mult, te oboseşti peste măsură, şi te gândeşti mereu doar la problemele nerezolvate. Fii preocupat pe probleme, dar nu şi obsedat de ele, altfel te vei epuiza psihic! Ia-le mai uşor, căci lucrurile nu sunt aşa de negre pe cât par. 

BALANŢĂ. Dacă nu ai depinde de nimeni în munca ta, lucrurile ar merge perfect, dar mai sunt şi alte persoane implicate, te încurcă. Nu privi doar partea negativă a rolului celorlalţi, pentru că vei descoperi că au şi un efect benefic asupra afacerile tale.

SCORPION. Unele informaţiile care îţi parvin astăzi pot ascunde piste false. Nu te baza pe o singură sursă de informaţie, pentru că cel care spune multe ori eete prost informat, ori e rău intenţionat, şi spusele sale nu duc acolo unde vrei tu să ajungi.

SĂGETĂTOR. Momentan, din cauza lipsei unor mijloacelor materiale nu ai cum să duci la îndeplinire ce ţi-ai propus. Trebuie să stai pe loc şi să mai aştepţi puţin, dar această pauză poate avea şi efecte benefice, de exemplu mai poţi aduna informaţii.

CAPRICORN. Găseşti un amic căruia i te poţi confesa iar ideile pe care ţi le oferă sunt demne de încredere şi merită puse în aplicare. Trebuie să recunoşti că nici tu nu le ştii pe toate, dar cu astfel de ocazii îţi dai seama cât de importanţi sunt prietenii.

VĂRSĂTOR. Norocul iese în calea ta prin intermediul unei informaţii. Nu numai că îţi rezolvă ca prin minune o problemă, dar deschide o perspectivă nouă asupra viitorului unor acţiuni care vor putea influenţa în mare măsură evoluţia caierei tale.

PEŞTI. Eşti cuprins de o pasiune nouă, interesat de un scop care te atrage, convins că ceea ce visezi să realizezi va deschide o etapă nouă în viaţă ta. Intri într-o etapă plină de noutăţi şi veşti bune, dar reuşita depinde de energia pe care tu o investeşti.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.