Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 12 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informația Zilei 12.10

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Tot ce este frumos se încheie la un moment dat și vei rămâne cu niște amintiri plăcute. Nimic nu-i veşnic, nici iubirea, nici vacanţa, deci de mâine te vei gândi cu dor și cu nostalgie la aceste plăceri, dar mulţumit că ai avut parte de ele.

TAUR. Dacă tu crezi cu putere că marile tale planuri sunt realizabile, în măsura în care depind numai de ambiţia ta, nu da ascultare comentariilor unor răuvoitori. Tu fă ce știi că trebuie ai de făcut, este țelul tău și nu lăsa pe nimeni să te descurajeze!

GEMENI. Se întâmplă ceva ciudat în anturajul tău, ceva ce inspiră neîncredere şi nu ai curajul să acţionezi prompt. Poate te simţi puțin mai singur cu problemele tale, un pic mai neîncrezător în forţele proprii, dar această stare nu are nicio bază reală.

RAC. Acţiunea care tocmai se încheie te-a solicitat la maximum, iar finalul simți că e de-a dreptul relaxant. Îţi poţi recăpăta liniştea şi te poţi detaşa, în sfârșit, de iureşul evenimentelor din ultima perioadă și te poți bucura de tot ce ai reușit să realizezi.

LEU. Ești de părere că nu merită să duci mai departe cu proiectul în derulare, nici să tot cari după ţine la nesfârşit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic bun, ca atare pregăteşte-te să-i pui punct acum. De mâine te vei putea apuca de ceva nou.

FECIOARĂ. Munceşti mult, te oboseşti peste măsură, și te gândești mereu doar la problemele nerezolvate. Fii preocupat pe probleme, dar nu şi obsedat de ele, altfel te vei epuiza psihic! Ia-le mai uşor, căci lucrurile nu sunt aşa de negre pe cât par. 

BALANȚĂ. Dacă nu ai depinde de nimeni în munca ta, lucrurile ar merge perfect, dar mai sunt şi alte persoane implicate, te încurcă. Nu privi doar partea negativă a rolului celorlalţi, pentru că vei descoperi că au şi un efect benefic asupra afacerile tale.

SCORPION. Unele informaţiile care îți parvin astăzi pot ascunde piste false. Nu te baza pe o singură sursă de informaţie, pentru că cel care spune multe ori eete prost informat, ori e rău intenţionat, şi spusele sale nu duc acolo unde vrei tu să ajungi.

SĂGETĂTOR. Momentan, din cauza lipsei unor mijloacelor materiale nu ai cum să duci la îndeplinire ce ţi-ai propus. Trebuie să stai pe loc şi să mai aştepţi puțin, dar această pauză poate avea şi efecte benefice, de exemplu mai poţi aduna informaţii.

CAPRICORN. Găseşti un amic căruia i te poţi confesa iar ideile pe care ţi le oferă sunt demne de încredere şi merită puse în aplicare. Trebuie să recunoşti că nici tu nu le ştii pe toate, dar cu astfel de ocazii îţi dai seama cât de importanți sunt prietenii.

VĂRSĂTOR. Norocul iese în calea ta prin intermediul unei informaţii. Nu numai că îţi rezolvă ca prin minune o problemă, dar deschide o perspectivă nouă asupra viitorului unor acţiuni care vor putea influența în mare măsură evoluția caierei tale.

PEȘTI. Eşti cuprins de o pasiune nouă, interesat de un scop care te atrage, convins că ceea ce visezi să realizezi va deschide o etapă nouă în viaţă ta. Intri într-o etapă plină de noutăţi şi veşti bune, dar reuşita depinde de energia pe care tu o investeşti.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.