Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 02.30 Portret de artist – leontina Dorca 03.00 Cultură 04.00 Concert Alina Manole 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Fazekas Jozsef. Titlul emisiunii: Fermierii din Halmeu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Educaţie ecologică, Cristina Bursuc invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cometiţia cel mai tare lareciclare. 10.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Cu fericirea...la psiholog. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Radu Hutton. Titlul emisiunii: Pregătiri de Paşte în parohiile greco-catolice din Ciuperceni şi Dumbrava. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Petre Doroş. Titlul emisiunii: Tineri din Bocicău revin la agricultură. 14.40 Teleshopping 15.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 16.10 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dumitru Costin,Florin Jianu. Titlul emisiunii:Creative-start – start creativităţii în Satu Mare. 17.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Muresan. 18.30 Concert vocal-simfonic extraordinar dedicat centenarului Marii Uniri (in direct) 19.30 Ştiri 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 20 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Ai un efect excelent asupra unui prieten care are ceva problemă, dar tu nu-l laşi să se deprime şi mai tare. Ai o glumă de spus, o mână de ajutor de oferit, eşti alături de el atunci când e nevoie şi îi faci bine chiar şi cu simpla ta prezenţă.

TAUR. Dai dovadă de înţelepciune şi nu te implici în conflictele ce se iscă în jur. Unii se ceartă fără niciun rost şi încearcă să te atragă şi pe tine în această luptă de idei, dar tu nu vrei să participi la disputele lor, pentru că ţii prea mult la liniştea ta.

GEMENI. Îţi cam place să te joci cu sentimentele altora, dar sufltulcuiva nu este o jucărie şi nici ţie nu ţi-ar plăcea dacă alţii s-ar comporta aşa cu tine. De fapt tu nu te-ai lăsa să fii dus cu zăhărelul, căci imediat îţi dai seama dacă cineva nu e serios.

RAC. Eşti solicitat de cineva de departe să vii urgent într-un loc unde este nevoie de intervenţia ta. Merită să laşi la o parte orice acţiune care nu are legătură cu acel scop şi să ajungi repede în locul de întâlnire căci fără tine problema nu se rezolvă.

LEU. Eşti foarte organizat în tot cea ce faci şi vrei să aşezi totul la locul potrivit. Umbli cu legi, cu documente, pentru că ceea ce decizi astăzi va aduce un plus de stabilitate în planurile tale. Astfel nicio schimbare nu te poate lua prin surprindere.

FECIOARĂ. Pentru a merge mai departe spre ţinta pe care vrei să o atingi, ai avea nevoie şi de compromis, să accepţi nişte condiţii care acum ţi se par defavorizante. Trebuie să intri în acest joc, căci în scurt timp totul se va întoarce în favoarea ta. 

BALANŢĂ. Primeşti recunoştinţă, pentru că ideile tale vor fi folosite cu succes şi de ceilalţi. Orcând sari în ajutorul colegilor şi dai sfaturi bine argumentate, fără să te gândeşti nicio clipă ce ai putea avea tu de câştigat de pe urma generozităţii tale.

SCORPION. Îţi faci planuri pentru perioada următoare care sunt direct legate de viaţa ta de familie. Propui celor dragi o schimbare de decor în căminul vostru, sau vrei să cumperi mobilă nouă, ori chiar o casă mai mare, dar nu poţi decide  singur.

SĂGETĂTOR. Nu eşti mulţumit de rolul pe care îl joci în grupul de lucru. Ai vrea să pleci de aici, săţi cauţi un alt serviciu, dar o persoană înţeleaptă îţi arată că nu asta e soluţia. Trebuie să înveţi săţi vinzi mai bine munca, să vadă şefii cât lucrezi.

CAPRICORN. Ai o influenţă deosebit de pozitivă asupra colegilor tăi mai tineri sau asupra începătorilor. Le dovedeşti că stăpânirea de sine este de cele mai multe ori superioară îndrăznelii de care dau ei dovadă, şi e mai bine să fie mai calculaţi.

VĂRSĂTOR. Ai trecut prin nişte momente critice ce părea a fi fără rezolvare, dar iată că apare soluţia. Un proiect care a eşuat, un cutremur care a trecut recent prin viaţa ta o relaţie aproape destrămată, vor lua acum o întorsătură deosebit de bună.

PEŞTI. Activitatea care te preocupă azi în mod prioritar are şanse mari de reuşită. Întâlneşti persoana potrivită pentru a te ajuta exact când ai mai mare nevoie de ea, iar asta deja ţine de noroc, pentru că sprijinul îţi vine tocmai la momentul potrivit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.