Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 18 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 18.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Fii un picuţ mai atent cu bugetul pe care îl ai la dispoziţie, căci astăzi eşti predispus la excese pe care, mai târziu, le vei regreta. Dai banii pe fleacuri, îţi cumperi o serie de lucruri frumoase, dar inutile, pe care mâine poate le vei arunca.

TAUR. Simţi un dor nespus să retrăieşti un moment din trecut, când ai fost fericit, iubit şi ocrotit. Poate ai şansa de a revedea o persoană din copilărie, despre care nu mai ştiai nimic de multă vreme sau poţi relua o relaţie de prietenie aproape uitată.

GEMENI. Trebuie să te apuci de o activitate nouă care nu va evolua prea repede şi îţi va arăta rezultatele după un timp îndelungat. Va trebui să te înarmezi cu multă răbdare pentru că e o cale lungă până la roadele acestei munci, dar merită efortul.

RAC. Te pregăteşti din timp pentru o călătorie pe care urmează so efectuezi peste puţin timp. Poate vei pleca peste câteva zile, poate peste o săptămână-două, dar ar trebui să te apuci de pe acum săţi faci bagajele, nu cumva să te prindă nepregătit.

LEU. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, caută să mai câştigi un pic de timp şi nu te crampona la prima idee ce-ţi trece prin minte. O discuţie cu un bun prieten ar putea săţi fie de mare folos, deci nu ezita să dezbaţi subiectul cu cei apropiaţi.

FECIOARĂ. Eşti o persoană care nu se supune prea uşor unor reguli dure impuse de cei mai puternici. Chiar dacă, de felul tău, eşti o persoană care ştie săşi accepte poziţia ierarhică, de data aceasta consideri că ai tot dreptul să spui tu ce e de făcut. 

BALANŢĂ. Dacă îţi doreşti o zi perfectă în tot ce faci, nu sta singur nicio clipă. Lucrează cu un coleg, ieşi la plimbare cu persoana iubită, discută cu partenerul de suflet, căci reuşita zilei se bazează pe ideile comune ale persoamelor de sex opus.

SCORPION. Intervii tranşant în problema cuiva, ceea ce îl lasă fără replică, dar în situaţia dată e bine să fii direct, nu aştepta ca celălalt să înţeleagă singur lucrurile. Diplomaţia nu este punctul tău forte, deci n-o lua pe ocolite, căci aşa nu vei reuşi.

SĂGETĂTOR. Primeşti o lecţie bună de diplomaţie de la un prieten. La ieşirile tale agitate îţi răspunde paşnic, ca şi cum ar înţelege de ce eşti nervos. Încearcă să-i urmezi exemplul, să discuţi puţin mai tolerant chiar şi cu cei care te scot din sărite.

CAPRICORN. Ceva îţi mai lipseşte pentru a putea realiza un plan pe care ţi l-ai propus. Cauţi o informaţie, o soluţie mai accesibilă, o sursă suplimentară pentru aobţine fonduriile necesare, ceva, ce săţi uşureze munca şi să te ajute să progresezi.

VĂRSĂTOR. Te cam îngrijorezi din cauza unei confruntări profesionale, care va avea loc cât de curând. De data aceasta, îngrijorarea ta nu este deloc întemeiată, ai învăţat, eşti mai bine pregătit şi ai mai multă experienţă decât toţi adversarii tăi.

PEŞTI. Pauza pe care o primeşti astăzi pe gratis vine la momentul cel mai potrivit pentru a te mai relaxa puţin. Dacă tot ai ceva timp liber disponibil, ar trebui să-l foloseşti pentru lucruri care-ţi fac plăcere şi de care nu te-ai mai putut ocupa demult.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.