Program ITV: 00.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitați Ciprian Costea, Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Mediul de afaceri se luptă cu lipsa de predictibilitate (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaș. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier (reluare) 02.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Schimbări preconizate la plata contribuției la sănătate 03.05 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Maria Zamfirache 04.03 Documentar, Vasile Lucaciu 04.50 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strămb. Titlul emisiunii: Cauze energetice ale bolilor 05.43 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Marius Horșia. Titlul emisiunii: Migrația popoarelor din zilele noastre 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ramona Farkaș. Titlul emisiunii: Uitați de majorarea salariilor, angajații de la mediu protestează (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.26 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cum înțelegem plânsul? 10.08 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitați Mia Chereji, Liliana Mărcuș. Titlul emisiunii: Micii ecologiști de la școala Ion Creangă 10.43 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Drepturile asiguraților pe timpul spitalizării 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaș. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viroica Dăncilă premier (reluare) 13.00 Știri 13.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat Rodica Maxi. Titlul emisiunii: Cânepa românească nu este drog 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoară raport la 7.670 de zile 15.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.48 Panoramic sportiv, cu Ionuț Blăjean, invitați Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociației Județene de Atletism Satu Mare 17.45 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime între cunoscuți 18.35 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitați Ildiko Tivadar, Mihaela Mulg. Titlul emisiunii: Cum se poate obține alocația pentru copil într-un alt stat membru UE? (reluare) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Șansele învățământului de la sate 22.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invtat Lia Marinela Avram 23.30 Știri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 18 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 18.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Fii un picuț mai atent cu bugetul pe care îl ai la dispoziție, căci astăzi ești predispus la excese pe care, mai târziu, le vei regreta. Dai banii pe fleacuri, îți cumperi o serie de lucruri frumoase, dar inutile, pe care mâine poate le vei arunca.

TAUR. Simți un dor nespus să retrăiești un moment din trecut, când ai fost fericit, iubit și ocrotit. Poate ai șansa de a revedea o persoană din copilărie, despre care nu mai știai nimic de multă vreme sau poți relua o relație de prietenie aproape uitată.

GEMENI. Trebuie să te apuci de o activitate nouă care nu va evolua prea repede și îți va arăta rezultatele după un timp îndelungat. Va trebui să te înarmezi cu multă răbdare pentru că e o cale lungă până la roadele acestei munci, dar merită efortul.

RAC. Te pregătești din timp pentru o călătorie pe care urmează so efectuezi peste puțin timp. Poate vei pleca peste câteva zile, poate peste o săptămână-două, dar ar trebui să te apuci de pe acum săți faci bagajele, nu cumva să te prindă nepregătit.

LEU. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, caută să mai câștigi un pic de timp și nu te crampona la prima idee ce-ți trece prin minte. O discuție cu un bun prieten ar putea săți fie de mare folos, deci nu ezita să dezbați subiectul cu cei apropiați.

FECIOARĂ. Ești o persoană care nu se supune prea ușor unor reguli dure impuse de cei mai puternici. Chiar dacă, de felul tău, ești o persoană care știe săși accepte poziția ierarhică, de data aceasta consideri că ai tot dreptul să spui tu ce e de făcut. 

BALANȚĂ. Dacă îți dorești o zi perfectă în tot ce faci, nu sta singur nicio clipă. Lucrează cu un coleg, ieși la plimbare cu persoana iubită, discută cu partenerul de suflet, căci reușita zilei se bazează pe ideile comune ale persoamelor de sex opus.

SCORPION. Intervii tranșant în problema cuiva, ceea ce îl lasă fără replică, dar în situația dată e bine să fii direct, nu aștepta ca celălalt să înțeleagă singur lucrurile. Diplomația nu este punctul tău forte, deci n-o lua pe ocolite, căci așa nu vei reuși.

SĂGETĂTOR. Primești o lecție bună de diplomație de la un prieten. La ieșirile tale agitate îți răspunde pașnic, ca și cum ar înțelege de ce ești nervos. Încearcă să-i urmezi exemplul, să discuți puțin mai tolerant chiar și cu cei care te scot din sărite.

CAPRICORN. Ceva îți mai lipsește pentru a putea realiza un plan pe care ți l-ai propus. Cauți o informație, o soluție mai accesibilă, o sursă suplimentară pentru aobține fonduriile necesare, ceva, ce săți ușureze munca și să te ajute să progresezi.

VĂRSĂTOR. Te cam îngrijorezi din cauza unei confruntări profesionale, care va avea loc cât de curând. De data aceasta, îngrijorarea ta nu este deloc întemeiată, ai învățat, ești mai bine pregătit și ai mai multă experiență decât toți adversarii tăi.

PEȘTI. Pauza pe care o primești astăzi pe gratis vine la momentul cel mai potrivit pentru a te mai relaxa puțin. Dacă tot ai ceva timp liber disponibil, ar trebui să-l folosești pentru lucruri care-ți fac plăcere și de care nu te-ai mai putut ocupa demult.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.