Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Aurelia Pop, Ioan Nintaş. Titlul emisiunii: Federaţia sanitas reîncepe seria protestelor de stradă. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Alexandru Horvat, Eugenm Kovacs, Horea Anderco.Titlul emisiunii: Ce decizie va lua preşedintele Iohannis în cazul Koveşi ?. (reluare) 02.30 Portret de artist – Valer Sasu 03.30 Serată de poezii 04.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ciprian Buzită. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Softa Markos. Titlul emisiunii: Legume exotice. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Aurelia Pop, Ioan Nintaş. Titlul emisiunii: Federaţia sanitas reîncepe seria protestelor de stradă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Postul Psihologic. 10.00 Dacia 1300 o masină care încă rezistă 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Radu Hutton. Titlul emisiunii: Pregătiri de Paşte în parohiile greco-catolice din Ciuperceni şi Dumbrava. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Alexandru Horvat, Eugen Kovacs, Horea Anderco.Titlul emisiunii: Ce decizie va lua preşedintele Iohannis în cazul Koveşi ?. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 14.35 Teleshopping 14.50 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Rudiger Mangel, Hilde Gott. Titlul emisiunii: Dezvoltarea serviciilor de psihiatrie. 15.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Ioan Man. Titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 16.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Olimpiu Micle. 17.35 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş. 22.30 Iata omul 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 18 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 18.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Fii un picuţ mai atent cu bugetul pe care îl ai la dispoziţie, căci astăzi eşti predispus la excese pe care, mai târziu, le vei regreta. Dai banii pe fleacuri, îţi cumperi o serie de lucruri frumoase, dar inutile, pe care mâine poate le vei arunca.

TAUR. Simţi un dor nespus să retrăieşti un moment din trecut, când ai fost fericit, iubit şi ocrotit. Poate ai şansa de a revedea o persoană din copilărie, despre care nu mai ştiai nimic de multă vreme sau poţi relua o relaţie de prietenie aproape uitată.

GEMENI. Trebuie să te apuci de o activitate nouă care nu va evolua prea repede şi îţi va arăta rezultatele după un timp îndelungat. Va trebui să te înarmezi cu multă răbdare pentru că e o cale lungă până la roadele acestei munci, dar merită efortul.

RAC. Te pregăteşti din timp pentru o călătorie pe care urmează so efectuezi peste puţin timp. Poate vei pleca peste câteva zile, poate peste o săptămână-două, dar ar trebui să te apuci de pe acum săţi faci bagajele, nu cumva să te prindă nepregătit.

LEU. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, caută să mai câştigi un pic de timp şi nu te crampona la prima idee ce-ţi trece prin minte. O discuţie cu un bun prieten ar putea săţi fie de mare folos, deci nu ezita să dezbaţi subiectul cu cei apropiaţi.

FECIOARĂ. Eşti o persoană care nu se supune prea uşor unor reguli dure impuse de cei mai puternici. Chiar dacă, de felul tău, eşti o persoană care ştie săşi accepte poziţia ierarhică, de data aceasta consideri că ai tot dreptul să spui tu ce e de făcut. 

BALANŢĂ. Dacă îţi doreşti o zi perfectă în tot ce faci, nu sta singur nicio clipă. Lucrează cu un coleg, ieşi la plimbare cu persoana iubită, discută cu partenerul de suflet, căci reuşita zilei se bazează pe ideile comune ale persoamelor de sex opus.

SCORPION. Intervii tranşant în problema cuiva, ceea ce îl lasă fără replică, dar în situaţia dată e bine să fii direct, nu aştepta ca celălalt să înţeleagă singur lucrurile. Diplomaţia nu este punctul tău forte, deci n-o lua pe ocolite, căci aşa nu vei reuşi.

SĂGETĂTOR. Primeşti o lecţie bună de diplomaţie de la un prieten. La ieşirile tale agitate îţi răspunde paşnic, ca şi cum ar înţelege de ce eşti nervos. Încearcă să-i urmezi exemplul, să discuţi puţin mai tolerant chiar şi cu cei care te scot din sărite.

CAPRICORN. Ceva îţi mai lipseşte pentru a putea realiza un plan pe care ţi l-ai propus. Cauţi o informaţie, o soluţie mai accesibilă, o sursă suplimentară pentru aobţine fonduriile necesare, ceva, ce săţi uşureze munca şi să te ajute să progresezi.

VĂRSĂTOR. Te cam îngrijorezi din cauza unei confruntări profesionale, care va avea loc cât de curând. De data aceasta, îngrijorarea ta nu este deloc întemeiată, ai învăţat, eşti mai bine pregătit şi ai mai multă experienţă decât toţi adversarii tăi.

PEŞTI. Pauza pe care o primeşti astăzi pe gratis vine la momentul cel mai potrivit pentru a te mai relaxa puţin. Dacă tot ai ceva timp liber disponibil, ar trebui să-l foloseşti pentru lucruri care-ţi fac plăcere şi de care nu te-ai mai putut ocupa demult.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.