Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 02.30 Sport - meci de fotbal. 04.00 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 04.45 Cultură – serata de poezii. 05.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Szekely Tibor . Titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Postul psihologic. 10.00 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Laurenţiu Costin,Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul Mare: abnegaţie sau bucuria sufletului?. 11.00 Dacia 1300 –o maşină care se încăpăţânează să reziste pe drumurile pline de gropi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 14.30 Teleshopping 14.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 16.00 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă. 16.50 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone folclorice – Adrian Tripon. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 11 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Se încing dispute aprinse în jurul tău, dar tu îţi dai seama una-două, că se dezbat lucruri la care, niciunul dintre cei implicaţi nu se pricepe. Dacă le explici clar tema aflată în discuţie, cearta se va aplana înainte de a se ajunge la supărări.

TAUR. Aveţi de sărbătorit împreună cu colegii un succes la care ai contribuit şi tu la serviciu. Şefii tăi apreciază mult ce ai făcut, colegii îşi arată mulţumirea pentru eforturile depuse de tine, deci nici nu e de mirare că te simţ printre cei sărbătoriţi.

GEMENI. Te pregăteşti de un voiaj, chiar dacă în momentul de faţă şansele tale de a pleca undeva sunt minime. Însă tu eşti oricând gata de o călătorie şi te simţi nespus de bine când soarta îţi oferă ocazia de a ieşi în natură, sau de a vizita locuri noi.

RAC. Te-ai întâlnit cândva, mai demult cu o persoană care atunci ţi-a promis că te va ajuta când vei avea nevoie, dar până acum nu ai apelat la ea. Acum ai nevoie de un sfat competent, iar dacă vei cere un sprijin din partea sa, îţi va fi de mare folos.

LEU. Ai un program supraîncărcat şi simţi că fără ceva ajutor nu vei rezista prea mult. Mai lasă din atribuţiuni şi altora, există lucruri pe care le pot face foarte bine şi colegii, prietenii sau ceilalţi din familie, iar astfel te-ai putea odihni şi tu puţin.

FECIOARĂ. Stai de vorbă cu o persoană, care, parcă nu se află tocmai în cea mai bună stare psihică astăzi. Însă, discuţia voastră va avea un efect pozitiv asupra sa şi îţi va fi recunoscător pentru că ai reuşit să o scoţi din impasul în care era blocat. 

BALANŢĂ. Faci nişte planuri ce au la baza cifre, calcule, sume, bani, documente de ordin financiar. Trebuie să vezi cât ai cheltuit şi cât ţi-a mai rămas în cont, căci vei avea de făcut nişte cumpărături importante şi nu poţi depăşi fondul disponbil.

SCORPION. Ai de făcut o lucrare complexă, dar nu ai cum să le faeci simgur pe toate. Fiecare fază a proiectului necesită o anumită pregătire, deci lucraţi în echipă, căci oricât de competent ai fi tu în domeniul tău, nu ai cum să te pricepi la toate.

SĂGETĂTOR. Undeva, în adâncul sufletului tău te pregăteşti de ceva nou în viaţa ta. Însă, pentru a-ţi îndeplini planul cu succes, vei avea de trecut şi nişte obstacole oficiale, deci ar trebui să aşezi în balanţă energia investită şi rezultatul previzibil.

CAPRICORN. Te deranjează nespus de mult nedreptatea, dar astăzi tocmai tu eşti cel care îi nedreptăţeşte pe alţii. Nu te lăsa influenţat de avantajele materiale care îţi impun aşa ceva, pentru că banii, orcâ de mulţi ar fi, trec, dar rănile provocate nu.

VĂRSĂTOR. Te afli într-o situaţie mult prea dificilă pentru puterile tale şi abia te mai poţi descurca de unul singur. Ai prieteni pricepuţi, nici partenerul nu refuză să te ajute, dar nimeni nu îţi poate oferi sprijinul necesar. Tu eşti puternic şi vei reuşi!

PEŞTI. Munceşti cu pasiune, pentru că lucrezi la ceva, ce are implicaţii financiare excelente, dar şi un sentiment de satisfacţie sufletească. Merită tot efortul, oricât de greu şi de obositor ar părea la început, pentru că ai garanţia unui succes deplin.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.