Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 02.24 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 03.07 Folkshop la Satu Mare Shopping Plaza 04.31 Info magazin, cu Adriana Tivadar 04.50 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Livada de nuci, o adevărată fabrică de bani 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.35 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 11.07 Inaugurarea noului showroom Lebăda 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 13.00 Ştiri 13.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Loredana Aracs, titlul emisiunii: Diagnostic şi tratament în bolile oncologice 14.12 Teleshopping 14.28 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Cum să vedem binele în orice situaţie 15.25 Concert Inedit 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Vasile Moiş – raport la 2.190 de zile 16.51 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Carmen Bratosin, Ovidiu Pop, titlul emisiunii: File din istoria Colegiului Mihai Eminescu 17.50 Sport, meci de fotbal, Unirea Tăşnad-U Cluj 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Carnea de struţ, delicatesă în bucătărie 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 11 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Se încing dispute aprinse în jurul tău, dar tu îţi dai seama una-două, că se dezbat lucruri la care, niciunul dintre cei implicaţi nu se pricepe. Dacă le explici clar tema aflată în discuţie, cearta se va aplana înainte de a se ajunge la supărări.

TAUR. Aveţi de sărbătorit împreună cu colegii un succes la care ai contribuit şi tu la serviciu. Şefii tăi apreciază mult ce ai făcut, colegii îşi arată mulţumirea pentru eforturile depuse de tine, deci nici nu e de mirare că te simţ printre cei sărbătoriţi.

GEMENI. Te pregăteşti de un voiaj, chiar dacă în momentul de faţă şansele tale de a pleca undeva sunt minime. Însă tu eşti oricând gata de o călătorie şi te simţi nespus de bine când soarta îţi oferă ocazia de a ieşi în natură, sau de a vizita locuri noi.

RAC. Te-ai întâlnit cândva, mai demult cu o persoană care atunci ţi-a promis că te va ajuta când vei avea nevoie, dar până acum nu ai apelat la ea. Acum ai nevoie de un sfat competent, iar dacă vei cere un sprijin din partea sa, îţi va fi de mare folos.

LEU. Ai un program supraîncărcat şi simţi că fără ceva ajutor nu vei rezista prea mult. Mai lasă din atribuţiuni şi altora, există lucruri pe care le pot face foarte bine şi colegii, prietenii sau ceilalţi din familie, iar astfel te-ai putea odihni şi tu puţin.

FECIOARĂ. Stai de vorbă cu o persoană, care, parcă nu se află tocmai în cea mai bună stare psihică astăzi. Însă, discuţia voastră va avea un efect pozitiv asupra sa şi îţi va fi recunoscător pentru că ai reuşit să o scoţi din impasul în care era blocat. 

BALANŢĂ. Faci nişte planuri ce au la baza cifre, calcule, sume, bani, documente de ordin financiar. Trebuie să vezi cât ai cheltuit şi cât ţi-a mai rămas în cont, căci vei avea de făcut nişte cumpărături importante şi nu poţi depăşi fondul disponbil.

SCORPION. Ai de făcut o lucrare complexă, dar nu ai cum să le faeci simgur pe toate. Fiecare fază a proiectului necesită o anumită pregătire, deci lucraţi în echipă, căci oricât de competent ai fi tu în domeniul tău, nu ai cum să te pricepi la toate.

SĂGETĂTOR. Undeva, în adâncul sufletului tău te pregăteşti de ceva nou în viaţa ta. Însă, pentru a-ţi îndeplini planul cu succes, vei avea de trecut şi nişte obstacole oficiale, deci ar trebui să aşezi în balanţă energia investită şi rezultatul previzibil.

CAPRICORN. Te deranjează nespus de mult nedreptatea, dar astăzi tocmai tu eşti cel care îi nedreptăţeşte pe alţii. Nu te lăsa influenţat de avantajele materiale care îţi impun aşa ceva, pentru că banii, orcâ de mulţi ar fi, trec, dar rănile provocate nu.

VĂRSĂTOR. Te afli într-o situaţie mult prea dificilă pentru puterile tale şi abia te mai poţi descurca de unul singur. Ai prieteni pricepuţi, nici partenerul nu refuză să te ajute, dar nimeni nu îţi poate oferi sprijinul necesar. Tu eşti puternic şi vei reuşi!

PEŞTI. Munceşti cu pasiune, pentru că lucrezi la ceva, ce are implicaţii financiare excelente, dar şi un sentiment de satisfacţie sufletească. Merită tot efortul, oricât de greu şi de obositor ar părea la început, pentru că ai garanţia unui succes deplin.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.