Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 02.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 03.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 05.17 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru Mediu la final 05.43 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile, între pasiune şi afacere 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 10.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 11.28 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 14.13 Teleshopping 14.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 15.36 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 16.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Un proiect în parteneriat cu alte 4 ţări 17.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 11 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 11.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Se încing dispute aprinse în jurul tău, dar tu îți dai seama una-două, că se dezbat lucruri la care, niciunul dintre cei implicați nu se pricepe. Dacă le explici clar tema aflată în discuție, cearta se va aplana înainte de a se ajunge la supărări.

TAUR. Aveți de sărbătorit împreună cu colegii un succes la care ai contribuit și tu la serviciu. Șefii tăi apreciază mult ce ai făcut, colegii își arată mulțumirea pentru eforturile depuse de tine, deci nici nu e de mirare că te simț printre cei sărbătoriți.

GEMENI. Te pregătești de un voiaj, chiar dacă în momentul de față șansele tale de a pleca undeva sunt minime. Însă tu ești oricând gata de o călătorie și te simți nespus de bine când soarta îți oferă ocazia de a ieși în natură, sau de a vizita locuri noi.

RAC. Te-ai întâlnit cândva, mai demult cu o persoană care atunci ți-a promis că te va ajuta când vei avea nevoie, dar până acum nu ai apelat la ea. Acum ai nevoie de un sfat competent, iar dacă vei cere un sprijin din partea sa, îți va fi de mare folos.

LEU. Ai un program supraîncărcat și simți că fără ceva ajutor nu vei rezista prea mult. Mai lasă din atribuțiuni și altora, există lucruri pe care le pot face foarte bine și colegii, prietenii sau ceilalți din familie, iar astfel te-ai putea odihni și tu puțin.

FECIOARĂ. Stai de vorbă cu o persoană, care, parcă nu se află tocmai în cea mai bună stare psihică astăzi. Însă, discuția voastră va avea un efect pozitiv asupra sa și îți va fi recunoscător pentru că ai reușit să o scoți din impasul în care era blocat. 

BALANȚĂ. Faci niște planuri ce au la baza cifre, calcule, sume, bani, documente de ordin financiar. Trebuie să vezi cât ai cheltuit și cât ți-a mai rămas în cont, căci vei avea de făcut niște cumpărături importante și nu poți depăși fondul disponbil.

SCORPION. Ai de făcut o lucrare complexă, dar nu ai cum să le faeci simgur pe toate. Fiecare fază a proiectului necesită o anumită pregătire, deci lucrați în echipă, căci oricât de competent ai fi tu în domeniul tău, nu ai cum să te pricepi la toate.

SĂGETĂTOR. Undeva, în adâncul sufletului tău te pregătești de ceva nou în viața ta. Însă, pentru a-ți îndeplini planul cu succes, vei avea de trecut și niște obstacole oficiale, deci ar trebui să așezi în balanță energia investită și rezultatul previzibil.

CAPRICORN. Te deranjează nespus de mult nedreptatea, dar astăzi tocmai tu ești cel care îi nedreptățește pe alții. Nu te lăsa influențat de avantajele materiale care îți impun așa ceva, pentru că banii, orcâ de mulți ar fi, trec, dar rănile provocate nu.

VĂRSĂTOR. Te afli într-o situație mult prea dificilă pentru puterile tale și abia te mai poți descurca de unul singur. Ai prieteni pricepuți, nici partenerul nu refuză să te ajute, dar nimeni nu îți poate oferi sprijinul necesar. Tu ești puternic și vei reuși!

PEȘTI. Muncești cu pasiune, pentru că lucrezi la ceva, ce are implicații financiare excelente, dar și un sentiment de satisfacție sufletească. Merită tot efortul, oricât de greu și de obositor ar părea la început, pentru că ai garanția unui succes deplin.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.