Program ITV: 00.05 Audiențe în direct, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Vacanță activă sau cum să depistăm abilitățile tinerilor (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ținca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheață angajările la stat (reluare) 02.30 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Eugen Kovacs 03.38 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu, invitați Claudiu și Georgeta Govor 04.25 300 de ani de la nașterea episcopului și omului de cultură Grigore Maior 05.13 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forțiu, titlul emisiunii: Noutăți legislative în domeniul forestier 05.45 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Sătmărenii sunt tentați de pepenii altoiți 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audiențe în direct, cu Eva Laczko, invitat Vasile Bradea, titlul emisiunii: Care sunt destinațiile de vacanță preferate de sătmăreni? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 09.35 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Experiențe, meditații, rugăciuni ascultate 10.10 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Eugen Kovacs 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ținca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheață angajările la stat (reluare) 13.00 Știri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Compensarea medicamentelor și alte drepturi pe înțelesul tuturor 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Bela Zazula raport la 80 de zile 15.45 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Bianca Sas 17.00 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ramona Farkas, titlul emisiunii: Raporturile între autoritatea de mediu, operatori economici și colectori de deșeuri 17.40 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învățământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 18.30 Audiențe în direct, cu Eva Laczko 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Presa tradițională de ulei, devine amintire 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Știri

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informația Zilei 10.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Șefii tăi au numai cuvinte de laudă la adresa ta, iar de aici și până la o mărire de salariu e doar un pas mic. Relația ta cu colegii este una foarte bună mai ales că te oferi să preiei și din sarcinile lor. Rezultatul ce se arată merită tot efortul.

TAUR. Stresul la locul de muncă este foarte mare, dar câteva zile de vacanță te-ar pune din nou pe picioare. Dacă nu ai această posibilitate, atunci cel puțin o ieșire la un grătar împreună cu prietenii ar fi binevenit să simți și tu că viața e frumoasă.

GEMENI. Dacă ți-ai făcut griji pentru vremea din vacanță nu mai este cazul să te necăjești. Meteorologii îți rezolvă problema prevestindu-ți o vreme excelentă pe tot parcursul concediului indiferent că mrgi la munte, la mare sau în țări exotice.

RAC. Week end-ul petrecută alături de familia ta ți-a încărcat bateriile și acum ai energia necesară să începi o nouă săptămână. Șefii vor demara proiecte noi, iar contribuția ta în realizarea lor e foarte importantă. Eforturile tale vor fi răsplătite.

LEU. De multă vreme îți faci planuri de vacanță, iar momentul mult așteptat este tot mai aproape. După atâta muncă și stres meriți și tu din plin o relaxare alături de cei dragi. Vei avea ocazia de a întâlni persoane noi și vei trăi experiențe plăcute.

FECIOARĂ. Ai avea nevoie de câteva zile de concediu pentru a putea finaliza tot ce ți-ai propus. Nu trebuie să intri în panică. Orice planuri ai, ele pot fi realizate dacă ai un pic de răbdare și ambiție. Partenerul îți va fi alături în tot ce ai de făcut. 

BALANȚĂ. Te împarți de un timp între munca de acasă și cea de la job. Energia ta este pe terminate așa că ar fi bine să lași totul deoparte și să îți faci timp pentru tine. O activitate în aer liber te va binedispune și te va încărca cu energie pozitivă.

SCORPION. Optimismul tău te ajută mereu să treci mai ușor peste momentele mai neplăcute din viață. Vezi partea plină a paharului și ești convins că nimic nu e întâmplător. Persoana iubită te susține, iar împreună găsiți mai ușor și rezolvarea.

SĂGETĂTOR. Nimic și nimeni nu-ți poate sta în cale. Ai putea muta și munții din loc și tot nu ți-ar fi prea mult. Fii însă atent la persoanele din jur. Succesul tău ar putea stârni invidia și gelozia lor, iar reacția unora s-ar putea să te dezamăgească.

CAPRICORN. Nu stai foarte bine cu banii, dar de obiucei pe tine acest lucru nu te descurajează. Ești convins că pentru a te simți bine nu ai nevoie de mulți bani așa că tot ce-ți dorești e să evadezi într-un loc unde săți poți pune ordine în gânduri.

VĂRSĂTOR. Vei avea o săptămână plină de experiențe noi, dar totodată vei avea și foarte multe de învățat. Având în vedere că ești dornic de cunoaște noi, oricât de greu ți-ar fi și oricâtă energie ți-ar consuma, vei accepta provocarea cu bucurie.

PEȘTI. Deși lucrurile nu merg prea bine pe plan sentimental, în domeniul banilor ai dat lovitura. Ai găsit oportunități de afaceri sau chiar ai încheiat colaborări care vor fi profitabile pe viitor. Prietenii și apropiații te suțin în ceea ce-ți propui să faci.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.