Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Eva Laczko, Mihai Toth, Csaba Laposi, titlul emisiunii: Concert memorial Elvis Presley la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Aurelia Fedorca, Romeo Nicoară, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Ce se alege din programul de guvernare PSD? (reluare) 02.33 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Iepurii mai profitabili decât vacile? 03.35 Street music festival 04.25 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 04.56 Performanţe fără recompense 05.25 Fior di Szatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Eva Laczko, Mihai Toth, Csaba Laposi, titlul emisiunii: Concert memorial Elvis Presley la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.43 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 10.26 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Cum învingem deznădejdea? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Aurelia Fedorca, Romeo Nicoară, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Ce se alege din programul de guvernare PSD? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 14.09 Teleshopping 14.25 Sport, meci de fotbal FC Olimpia- ASU Poli Timişoara 16.05 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Promovarea transporturilor alternative nepoluante 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marinello Norbeto 17.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 18.40 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 20 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Taur (19 aprilie - 20 mai)

Taur (19 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.04

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Nu eşti tu factorul decizional principal în mediul în care te afli, dar îl poţi ajuta mult pe cel care deţine această funcţie. Trebuie însă să-i stimulezi şi pe ceilalţi să ia iniţiativa, pentru că tu nu poţi duce singur la nesfârşit toate sarcinile.

TAUR. Vrei să discuţi cu cei din familie despre problemele tale, pentru că de aici se nasc cele mai bune soluţii. Nuîncerca să ţii secret dacă ai ceva pe suflet, pentru că o destăinuire între cei dragi va avea efect eliberator şi problema se va rezolva.

GEMENI. Banii pe care îi ai trebuie împărţiţi foarte bine, pentru a face faţă la mai multe plăţi concomitent. Analizează ce facturi sunt prioritare şi ocupă-te mai întâi de acelea şi dacă îţi mai rămân ceva fonduri în cont, mai poţi astupa şi alte goluri.

RAC. Revine în actualitate o situaţie care te-a scos din sărite cu un timp în urmă. Totuşi, de data aceasta nu mai eşti nevoit să stai pasiv, să accepţi chiar şi ceea ce nu-ţi convine, ai posibilitatea să spui ce ai de spus şi să procedezi aşa cum vrei tu.

LEU. Toţi banii pe care ai reuşit să-i economiseşti în ultima vreme, astăzi se află într-o situaţie de risc major. Ai găsit ceva ce-ţi place nespus de tare, vreun obiect mult dorit şi eşti în stare săţi dai şi ultimul bănuţ din casă pentru a-l putea obţine.

FECIOARĂ. Chiar dacă nu se întâmplă nimic nou acasă, te simţi bine în liniştea căminului. Nu se prevesteşte nimic ce să dea peste cap atmosfera prielnică pentru un dialog, deci veţi avea şi voi ocazia să discutaţi de problemele care vă preocupă

BALANŢĂ. Starea ta de sănătate nu se află tocmai la cote maxime, sau poare, nu ai dormit bine şi eşti cam obosit. La serviciu ai parte de multe veşti bune, dar dacă nu te simţi cel mai grozav, parcă ai tendinţa de a le privi cu o oarecare nepăsare.

SCORPION. Parcă ar exista două personalităţi în tine şi fiecare te-ar trage în altă direcţie. Una te îndeamnă să te remarci, să străluceşti, să atragi atenţia tuturor, iar cealaltă, să fii mai modest, căci asta impune poziţia ta, dar nu aşa e felul tău de a fi.

SĂGETĂTOR. Prezenţa ta are un efect pozitiv asupra celor din jur, devii motorul principal de energie şi de bună dispoziţie la începerea unui proiect nou. Eviţi să te implici direct, tu vei spune doar celorlalţi ce e de făcut, dar roadele vor fi comune.

CAPRICORN. Se apropie un moment mult aşteptat şi parcă ţi-ai dori ca timpul să treacă cât mai repede. Eşti optimist, plin de viaţă, iar această atitudine pozitivă te va ajuta ca totul să se desfăşoare cât se poate de bine şi să obţii rezultatele dorite.

VĂRSĂTOR. Participi la un eveniment emoţionant, care scoate la iveală latura ta sensibilă. Te întâlneşti cu persoane vesele, cu prieteni de care ţi-a fost dor şi, deşi vrei să nu se observe că ai şi tu inimă, de data aceasta eşti copleşit de sentimente.

PEŞTI. Te-ai decis să schimbi direcţia într-o situaţie de care nu mai eşti mulţumit. Deşi tu iei foarte greu o astfel de iniţiativă, fiind ataşat de ceea ce ai muncit până acum, de data aceasta se pare că eşti hotărât şi vrei o schimbare, cât mai urgent.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.