Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 02.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiunii: învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian Vuia. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Elena Blit. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Papellas Istvan. Titlul emisiunii: A fost sfinţită orga bisericii Sfânta Familie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch .Titlul emisiuni: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 15.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Cristi Tarţa. 16.35 Portret de artist – vasile Canioşi Mestesanu. 17.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 20 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Taur (19 aprilie - 20 mai)

Taur (19 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.04

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Nu eşti tu factorul decizional principal în mediul în care te afli, dar îl poţi ajuta mult pe cel care deţine această funcţie. Trebuie însă să-i stimulezi şi pe ceilalţi să ia iniţiativa, pentru că tu nu poţi duce singur la nesfârşit toate sarcinile.

TAUR. Vrei să discuţi cu cei din familie despre problemele tale, pentru că de aici se nasc cele mai bune soluţii. Nuîncerca să ţii secret dacă ai ceva pe suflet, pentru că o destăinuire între cei dragi va avea efect eliberator şi problema se va rezolva.

GEMENI. Banii pe care îi ai trebuie împărţiţi foarte bine, pentru a face faţă la mai multe plăţi concomitent. Analizează ce facturi sunt prioritare şi ocupă-te mai întâi de acelea şi dacă îţi mai rămân ceva fonduri în cont, mai poţi astupa şi alte goluri.

RAC. Revine în actualitate o situaţie care te-a scos din sărite cu un timp în urmă. Totuşi, de data aceasta nu mai eşti nevoit să stai pasiv, să accepţi chiar şi ceea ce nu-ţi convine, ai posibilitatea să spui ce ai de spus şi să procedezi aşa cum vrei tu.

LEU. Toţi banii pe care ai reuşit să-i economiseşti în ultima vreme, astăzi se află într-o situaţie de risc major. Ai găsit ceva ce-ţi place nespus de tare, vreun obiect mult dorit şi eşti în stare săţi dai şi ultimul bănuţ din casă pentru a-l putea obţine.

FECIOARĂ. Chiar dacă nu se întâmplă nimic nou acasă, te simţi bine în liniştea căminului. Nu se prevesteşte nimic ce să dea peste cap atmosfera prielnică pentru un dialog, deci veţi avea şi voi ocazia să discutaţi de problemele care vă preocupă

BALANŢĂ. Starea ta de sănătate nu se află tocmai la cote maxime, sau poare, nu ai dormit bine şi eşti cam obosit. La serviciu ai parte de multe veşti bune, dar dacă nu te simţi cel mai grozav, parcă ai tendinţa de a le privi cu o oarecare nepăsare.

SCORPION. Parcă ar exista două personalităţi în tine şi fiecare te-ar trage în altă direcţie. Una te îndeamnă să te remarci, să străluceşti, să atragi atenţia tuturor, iar cealaltă, să fii mai modest, căci asta impune poziţia ta, dar nu aşa e felul tău de a fi.

SĂGETĂTOR. Prezenţa ta are un efect pozitiv asupra celor din jur, devii motorul principal de energie şi de bună dispoziţie la începerea unui proiect nou. Eviţi să te implici direct, tu vei spune doar celorlalţi ce e de făcut, dar roadele vor fi comune.

CAPRICORN. Se apropie un moment mult aşteptat şi parcă ţi-ai dori ca timpul să treacă cât mai repede. Eşti optimist, plin de viaţă, iar această atitudine pozitivă te va ajuta ca totul să se desfăşoare cât se poate de bine şi să obţii rezultatele dorite.

VĂRSĂTOR. Participi la un eveniment emoţionant, care scoate la iveală latura ta sensibilă. Te întâlneşti cu persoane vesele, cu prieteni de care ţi-a fost dor şi, deşi vrei să nu se observe că ai şi tu inimă, de data aceasta eşti copleşit de sentimente.

PEŞTI. Te-ai decis să schimbi direcţia într-o situaţie de care nu mai eşti mulţumit. Deşi tu iei foarte greu o astfel de iniţiativă, fiind ataşat de ceea ce ai muncit până acum, de data aceasta se pare că eşti hotărât şi vrei o schimbare, cât mai urgent.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.