Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Sergiu Tarţa. Titlul emisiunii: Apicultura sătmăreană la început de sezon (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Păcurar,Ştefan Resler,Claudiu Ţinca,Viorel Ciubotă. Titlul emisiunii:Satu Mare Centenar.(reluare) 02.30 Concert freeborn brothers Satu Mare 03.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Vasile Ciocan. Titlul emisiuni: Vasile Ciocan – rapor la 760 de zile . 04.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Sergiu Tarţa. Titlul emisiunii: Apicultura sătmăreană la început de sezon (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste. 09.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Rodica Mereuţă. Titlul emisiunii: Probleme de mediu văzute prin prisma unui comisar de la garda de mediu. 09.45 La psiholog,Ioana Vladimirescu,invitat: Călin Secan.Titlul emisiuni: Copii şi mediul virtual. 10.20 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Păcurar,Ştefan Resler,Claudiu Ţinca,Viorel Ciubotă. Titlul emisiunii:Satu Mare Centenar.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Vasile Ciocan. Titlul emisiuni: Vasile Ciocan – rapor la 760 de zile . 14.40 Teleshopping 15.00 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Dumitru Pintea. Titlul emisiunii: Acţiuni sanitar veterinare la început de păşunat. 16.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiuni: Îngrijirea tenului primăvara. 16.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Ovidiu Domide. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte ărima etapă din C.N. de Rally Raid . 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Andrada Bârsăuan . 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 12 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (20 martie - 20 aprilie)

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Se iveşte şansa să pleci într-un voiaj, sau poate, te afli departe de casă, dar aceasă depărtare te ajută să uiţi puţin de neajunsurile care te frământau. Te-a deranjat problema banilor, dar negândindu-te la ea, parcă nici nu ar mai exista.

TAUR. Îţi aduci aminte de momentele frumoase din trecut de care ai fost deosebit de mândru şi te întorci cu gândul în vremurile tale de glorie. Nu e nevoie să cauţi fericirea în trecut, doar ar trebui să observi că ai de ce să te bucuri şi în prezent.

GEMENI. Vrei să stai singur astăzi, să fii lăsat în pace şi nu vrei să te deranjeze nimeni. Nu vrei să-i accepţi nici cel puţin pe cei mai dragi să stea în preajma ta, pentru că ţi-ai făcut un plan de lucru şi ai nevoie de linişte să-l poţi duce la capăt.

RAC. Discuţia purtată cu un prieten de încredere te cam pune pe gânduri deoarece îţi transmite informaţii valoroase, pe care ar fi indicat să nu le faci imediat publice. Puţină discreţie nu strică, mai ales dacă o reuşită depinde de datele obţinute acum.

LEU. Un vis nu se împlineşte aşa cum ai fi dorit tu iniţial şi te simţi un pic cam dezamăgit. Totuşi, nu este cazul să te întristezi, pentru că ceea ce ţi se oferă va fi cel puţin la fel de bun, sau şi mai bun, chiar dacă nu e exact ceea ce ţi-ai imaginat.

FECIOARĂ. Rezolvarea unei probleme care te preocupă depinde de altcineva, de aceea te simţi ciudat când vezi că altul face ceva pentru tine. Va veni ziua când şi tu vei putea face ceva pentru el, sau poate chiar pentru o al persoană, străină

BALANŢĂ. Faci echipă perfestă cu un coleg şi vă leagă o relaţie specială, bazată pe o bună colaborare, sau poate, chiar pe simpatie reciprocă. Vă completaţi foarte bine reciproc, pentru că dacă unuia îi lipseşte energia, celălalt se află în deplin elan.

SCORPION. Te-ai cam schimbat în ultima vreme, parcă nu mai eşti tu persoana mereu zâmbitoare. Însă, nu pentru că ai avea vreun motiv de tristeţe, ci, probabil, împrejurările te obligă săţi mai schimbi puţin înfăţişarea şi atitudinea copilăroasă.

SĂGETĂTOR. Banalul acestei zile te face să te gândeşti la probleme existenţiale, pe care tinzi să le vezi mai grave decât cum sunt în realitate. Făţi treburile pe care le-ai tot amânat, pentru că preocupat de ele, îţi mai abaţi gândul de la alte probleme.

CAPRICORN. Deţii toate informaţiile la problemele aflate pe rol, de aceea nu te supui nici măcar în faţa celor mai mari şefi. Eşti cât se poate de potrivit să fii lider, dar ca subaltern nu eşti deloc docil şi când ştii tu ce este de făcut, altceva nu faci.

VĂRSĂTOR. Este momentul cel mai potrivit pentru a discuta cu un coleg faţă de care ai comis o greşeală. Discuţia sinceră, cu explicaţii şi scuze reciproce, va putea restabili relaţia dintre voi, deoarece, în fond, până nu demult aţi colaborat perfect.

PEŞTI. Nu te arunca la prima idee care îţi vine în minte, mai informează-te şi din alte surse, pentru că azi eşti cam pripit. Dacă mai aştepţi, vei descoperi că există o serie de variante mai bune, dar după ce ai ales, nu vei mai putea schimba opţiunea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.