Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitați: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaș. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt județui Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitați: Ciprian Dan Costea, Ionuț Oneț, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiție. (reluare) 02.30 Stand Up 03.45 Expoziție de cai 04.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formația Argus. 05.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiunii: Cum se manifestă furia la tineri. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Gheorghe Ciocan. Titlul emisiunii: Insalații moderne de distribuție borhot de fructe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitați: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaș. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt județui Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog,cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Relația mamă-fiică. 10.15 Religie, cu Eva Laczko , invitați: Laurențiu Costin, Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul mare: abnegație sau bucuria sufletului? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitați: Ciprian Dan Costea, Ionuț Oneț, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiție. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 14.40 Teleshopping 15.00 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitați: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necșe. Titlul emisiunii: Organizații de tineret la CNME. 16.00 Sămătate, cu Mihaela Ghiță, invitat: Iulian Sălăgeanu .Titlul emisiunii: Tinerii și locul de muncă. 17.00 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitați: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile șahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. 22.30 Iata omul 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informația Zilei 14.03

Ne aflăm în zodia PEȘTI

BERBEC. Pleci la drum pentru a rezolva o serie de treburi de serviciu, dar va fi o călătorie cu rezultate pe măsura așteptărilor tale. Chiar dacă deplasarea în sine va fi obositoare, te vei întoarce acasă mulțumit, cu toate sarcinile duse la bun sfârșit.

TAUR. Vroiai săți ajuți un coleg aflat într-un impas, dar te simți oarecum refuzat. Dacă cel în cauză nu recunoaște că are nevoie de ajutor, intervenția ta este total inutilă. Când își va da seama că tu deții cheia problemei, îți va solicita el sprijinul.

GEMENI. Ai fost nemulțumit de felul în care evolua un proiect de la serviciu, însă astăzi primești de undeva un impuls nou, care te va trimite direct la ținta propusă. Când credeai că nu se mai poate face nimic, primești vestea care îți va reda cheful.

RAC. Te afli într-un mediu marcat de confruntări aprinse de idei, cel mai probabil, din cauza unei competiții care se va finaliza cu premiu. Atunci când la final există o motivațe materială, intri și tu în competiția în care ți se prefigurează o victorie.

LEU. La locul de muncă faci parte dintr-o echipă excelentă, în care colaborarea e cât se poate de bună. Te simți bine printre colegi, însă în viața sentimentală ai ceva probleme, sau mai bine zis, se pare că tocmai iubirea e ceea ce-ți lipsește din viață.

FECIOARĂ. Pentru a-i putea ajuta pe cei apropiați sufletului tău, adesea îți asumi sarcini peste măsura puterilor tale. Dar totuși, nu exagera, împărțiți-vă între voi ce aveți de lucru, astfel încât fiecare să contribuie cu ceea ce știe el mai bine să facă.

BALANȚĂ. Nu ești mulțumit de ritmul în care evoluează proiectele tale începute și cauți soluție prin care să-i poți accelera. Te incadrezi bine în timp, dar ai fi vrut să le finalizezi înainte de termenul stabilit, pentru că ai vrea să mai faci și alt ceva.

SCORPION. La serviciu te așteaptă o sarcină care te ajută să progresezi spre un rezultat. Ești susținut de o persoană cu autoritate, deci succesul tău oricum, este asigurat, dar este mult mai plăcut când ști că ai făcut și tu ceva pentru a te realiza.

SĂGETĂTOR. E o zi cam riscantă pentru unele planuri, dar tu nu te sperii chiar așa de ușor de imprevizibil. Rar se poate realiza un venit fără săți asumi un pic de hazard, dar cu cât riscul este mai mare, de obicei cu atât mai mare este și câștigul.

CAPRICORN. Musafirii sunt bineveniți azi, pentru că ușa ta este mereu deschisă pentru oameni simpatici și optimiști. Vestea care ajunge la tine printr-un mesager tânăr te face foarte fericit și simți nevoia să-i povestești bucuria ta la toată lumea.

VĂRSĂTOR. Valoarea ta este oarecum contestată de un coleg invidios, dar nici tu nu ești persoana care se lasă doborâtă prea ușor. Dimpotrivă, când observi că apar rivali, conștientizezi că ești la fel de valoros ca ei și că trebuie să ții la ideile tale.

PEȘTI. Fii pregătit în orice moment pentru un obstacol greu de trecut, mai bine zis aproape imposibil de înfruntat. Însă, tu nu cunoști imposibilul și nu te lași învins de greutăți. Lupți și nu degeaba, căci spre surprinderea unora, îți vei atinge scopul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.