HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 26 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 26.10
Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Nu trebuie să le povesteşti tuturor ce faci tu la serviciu şi nici ideile pe care vrei să le pui în practică. Unii ar putea să se folosească repede de ele, iar când vei dori să le pui în aplicare, ai putea avea surpriza că deja au fost furate de alţii.

TAUR. Pleci la drum şi nu te interesează nimic alt ceva decât să te simţi bine şi să atingi scopul acestei călătorii. Indiferent că te afli într-o delegaţie şi ai de rezolvat o problemă de serviciu, sau doar vrei să te relaxezi, voiajul tău va fi de bun augur.

GEMENI. Deşi iarna se apropie cu paşi repezi, în sufletul tău parcă tocmai acuma ar veni primăvara. Totul ţi se pare frumos şi bine, totul e la locul lui, doar inima ta parcă ar vrea să-ţi sară din piept când apare, sau se uită la tine o anumită persoană.

RAC. Presimţi că acţiunea la care ţi se propune astăzi să colaborezi nu va ajunge niciodată la un final sau, cel puţin, nu va avea rezultatul sperat. Fiind vorba de un lucru care oricum, nu ţi-ar fi adus mare folos, nici nu te vei accepta colaborarea.

LEU. Succesul acestei zile depinde în primul rând de anturajul în care te afli. Dacă ajungi într-un loc marcat de gânduri pozitive şi de entuziasm totul va merge super şi pentru tine, pentru că vă mobilizaţi reciproc şi vă molipsiţi de bună dispoziţie.

FECIOARĂ. Te afli exact la mijloc între două direcţii promiţătoare. Ambele ţi se par la fel de bune, dar nu le poţi folosi pe amândouă. Sunt mult prea diferite, deci cântăreşte atent ce ţi se potriveşte şi ce crezi că merită aplicat în situaţia de faţă.

BALANŢĂ. Nu mai poţi tolera piedica ce te ţine pe loc, dar ştii bine că nu-ţi va rezolva nimeni problema. Chiar dacă ai aşteptat un sprijin din partea cuiva, te-ai convins că nu va veni niciodată, deci ai decis să găseşti tu singur soluţia şi vei reuşi.

SCORPION. Ai mari rezerve privind intenţiile celor cu care trebuie să colaborezi. Ceva parcă îţi şopteşte că au şi interese ascunse. Intuiţia ta ar putea avea dreptate, deci, încearcă să eviţi ajutorul aparent amical, iar astfel vei fi mult mai câştigat.

SĂGETĂTOR. Ai pornit, nu demult pe un drum nou, interesant şi orizontul ce ţi se deschide pare a fi destul de luminos. Te-ai gândit mult până ai făcut această alegere, dar te vei convinge că e cel mai potrivit ţel pe care ai fi putut să ţi-l alegi.

CAPRICORN. Dacă nu ai fi fost ajutat la timpul potrivit, nu ai fi ajuns la nivelul la care te afli, deci trebuie să accepţi faptul că această reuşită nu e doar meritul tău. Tu ştii şi recunoşti acest lucru şi vrei să le mulţumeşti tuturor aşa cum se cuvine.

VĂRSĂTOR. Oriunde mergi, lumea se plânge de probleme şi neajunsuri. Nu vrei să te laşi afectat de necazurile altora, deci preferi să-ţi faci activităţi individuale. Tu ai un talent aparte să-ţi câştigi existenţa oricând şi nu vrei să fii influenţat negativ.

PEŞTI. Nu vrei să duci mai departe o acţiune în care ţi-ai pierdut încrederea şi ai început să-i descoperi defectele. Deşi ceilalţi continuă proiectul, tu ai hotărât un lucru, deci nu mai ai de gând să pierzi vremea cu ceva ce nu duce acolo unde trebuie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517