HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 11 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.10
Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Se pare că vei obţine astăzi de undeva nişte bani în plus, iar în acest caz gândeşte-te la obiectele de care ai urgentă nevoie acasă. Dacă trebuie să-ţi iei un televizor nou sau dacă s-a stricat maşina de spălat, acum e momentul să-l cumperi.

TAUR. Când ai suficienţi bani, te simţi în siguranţă, ştiind că orice ai vrea să faci, ai de ce să te atingi. Ai pus nişte bani deoparte pentru zilele negre, iar acum ţi s-a adunat o sumă mai mărişoară, din care ţi-ai putea permite să faci şi nişte investiţii.

GEMENI. Începi o acţiune nouă extrem de promiţătoare şi progresezi excelent cu ea, de la bun început. Este o zi tocmai potrivită să te aventurezi în direcţii necunoscute, deci vei reuşi să-ţi duci planul la capăt, chiar dacă nu ai mai făcut aşa ceva.

RAC. Ţi se pun foarte serios în balanţă faptele, cu scopul de a ţi se da vreo notă sau vreun verdict. Poate şefii tăi se gândesc în mod serios să-ţi pună pe umeri nişte responsabilităţi în plus, poate vor să te avanseze în funcţie şi de aceea te urmăresc.

LEU. Ca să-ţi împlineşti marele vis, va trebui să concepi o strategie foarte serioasă pe care să o urmezi întocmai, pas cu pas. Dorinţa ta nu se va materializa de la sine, realizarea sa necesită un consum imens de energie şi timp din partea ta, dar merită.

FECIOARĂ. Dragostea nu e doar un joc frumos şi nici un ar trebui să o foloseşti în scopuri economice. Ceea ce ţie ţi se pare că nu e decât un flirt sau o distracţie din care ai un câştig, pentru altul, cu puţin timp mai încolo poate provoca suferinţe.

BALANŢĂ. Ţelul pe care ţi-l propui, nu va fi deloc uşor de atins, dar acest lucru nu te descurajează. Tu faci ce ai de făcut, şti clar de unde porneşti şi unde vrei să ajungi, ţi-ai planificat bine paşii pe care trebuie să-i parcurgi, iar astfel vei şi reuşi.

SCORPION. Ai început săptămâna frânt de oboseală, încât simţi că nu ai forţa să duci nimic la îndeplinire. Dacă este posibil, fă-ţi câteva ore să te odihneşti puţin, iar după un picuţ de somn, cu energie proaspătă vei recupera uşor timpul pierdut.

SĂGETĂTOR. Chiar dacă în drumul tău spre succes mai apar şi nişte momente de stagnare, nu trebuie să le vezi ca pe nişte eşecuri. Te mai detaşezi un pic de ţelul propus şi descoperi lumea cu alţi ochi, fără să mai fii atât de ataşat de scopul ales.

CAPRICORN. Primeşti o veste ciudată, cu efecte contradictorii asupra psihicului tău. Pe de o parte, abia aştepţi să se realizeze, presimţind că are ceva bun de oferit, dar pe de altă parte te şi temi puţin, deoarece cuprinde o cotă mare de necunoscut.

VĂRSĂTOR. Unii nu au simţul umorului, deci nu încerca să le atragi atenţia prin glume asupra unor gafe pe care le fac. Tu faci mereu haz şi râzi de boacănele tale, dar nu este sigur că alţii sunt capabili să procedeze lafel şi percep greşit glumele.

PEŞTI. Eşti pus în faţa unei provocări care se rezolvă cu ajutorul unei experienţe din trecut. Îţi aduci aminte că altădată ai făcut faţă cu uşurinţă unui caz similar şi ajunge să repeţi reţeta succesului de atunci, ca să atingi din nou aceleaşi reuşite.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517