HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 05 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 05.10
Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Pleci într-o călătorie, pentru că ai nevoie de o ieşire undeva, depate de toată lumea. Dacă se iveşte vreo ocazie de a te plimba, vei accepta imediat, pentru că îţi doreşti să te detaşezi puţin de tot şi cel mai potrivit ţi-ar fi undeva în natură.

TAUR. Familia e locul celor mai sensibile evenimente, dar ceea ce afli astăzi ţine mai mult de trecut. Ori retrăieşti un moment de demult care te mai afectează şi acum, ori abia acum afli lucruri din trecutul familiei, dar care pentru tine sunt noutăţi.

GEMENI. Ai început să adopţi o atitudine de lider faţă de colegii tăi, dar nu toţi acceptă acest comportament din partea ta. Ai înclinaţii în acest sens, nimic de zis, dar când nu ţii cu tot dinadinsul să conduci, eşti mult mai bine ascultat de ceilalţi.

RAC. Primeşti o veste aparent inofensivă, dar care ar putea avea un efect puternic asupra psihicului tău. Te laşi afectat, şi dai prea multă importanţă unei probleme pe care, în alte condiţii şi împrejurări ai fi tratat-o cu maximă superficialitate.

LEU. Tu de obicei ştii să combini utilul şi plăcutul, dar azi va trebui să faci alegeri pragmatice. Va veni şi ziua când ceea ce-ţi spune inima va fi mai important decât ceea ce îţi transmite creierul, dar de data aceasta este strict momentul logicii.

FECIOARĂ. Banii pe care îi manevrezi vor avea efecte pe termen lung, de aceea trebuie să fii foarte atent la deciziile pe care le iei în acest plan. Poate, va trebui să semnezi un contract care va afecta mult bugetului familiei, dar va fi de bun augur.

BALANŢĂ. Ai scăpat, nu demult de o povară, dar la un moment dat începe şi asta să-ţi lipsească. Dacă ai avut o muncă grea de efectuat, abia ai aşteptat să poţi lucra alt ceva, dar acum parcă a rămas un gol în urma sa, pe care nu ştii cu ce să-l umpli.

SCORPION. Eşti părtaş la ascunderea unui adevăr, care, de fapt, nu afectează pe alt cineva decât pe tine şi pe partenerul tău. Nu este un lucru ce ar dezavantaja pe cineva dar nu vreţi să afle toată lumea de problemele cu care vă confruntaţi voi.

SĂGETĂTOR. Ceva, ce trebuia să-ţi fie de ajutor, se dovedeşte a fi mai degrabă o povară pentru tine, pentru că cei care se oferă să rezolve problemele cu care te confrunţi, mai mult strică. Decât să ai astfel de colaboratori, mai bine descurcă-te singur.

CAPRICORN. Contactul cu reprezentanţii unor instituţii e de-a dreptul neplăcut, şi te simţi de parcă ar căuta să te pună mereu la punct pentru ceva. Dar nu eşti tu firea care se lasă aşa uşor călcată în picioare, le răspunz, una-două, cu aceeaşi monedă.

VĂRSĂTOR. Ca să te poţi alătura unui nou colectiv cu care să realizaţi un plan comun, trebuie să te rupi de ceea ce ai făcut până acum. Nu poţi lucra destul de eficient pe două fronturi simultan, deci finalizează-ţi mai întâi sarcinile anterioare.

PEŞTI. Preiei iniţiativa într-un proiect care se tergiversează de prea mult timp. Nu se mai schimbă nimic de o bună vreme, dar vinovaţi par a fi colaboratorii tăi prea comozi, care nu se simt cointersaţi în progresul muncii pe care îl aveţi de făcut.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517