HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 30.06
Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Afacerile tale pot avea succes la un nivel mai extins, căci se poate auzi de tine şi peste hotarele sferei tale de activităţi. Un pic de publicitate nimănui nu-i strică, deci caută să poţi vorbi lumii despre ceea ce faci, fă-ţi cunoscută activitatea.

TAUR. Lucrezi alături de un grup de colegi, iar eforturile voastre încep să-şi arate roadele pozitive. Afli veşti bune care vă privesc pe toţi cei care aţi colaborat, deci, dacă aţi tras la aceeaşi căruţă, tot împreună veţi culege şi roadele şi veţi sărbători.

GEMENI. Graba poate strica multe azi, deci fii căt poţi de cumpătat când trebuie să acţionezi prompt. Dacă te grăbeşti, nu înseamnă că rezolvi problemele mai bine sau mai repede, dimpotrivă, aşa nu acorzi destulă atenţie unor detalii importante.

RAC. Evită mediile în care se discută numai despre lipsuri, neajunsuri, sau boli, pentru că astăzi eşti predispus să te molipseşti uşor de atmosfera din anturaj. Dacă ai alături persoane vesele, optimiste, puse pe distracţie, aşa te vei comporta şi tu.

LEU. Unde apari tu, totul se desfăşoară după nişte reguli stricte, dar clare, din care toată lumea are numai de câştigat. Dacă în anumite medii domină haosul sau voia întâmplării, intervii tu şi lucrurilr se vor aşeza pe un făgaş cât se poate de stabil.

FECIOARĂ. Lucrurile bune nu se întâmplă neapărat în anumite spaţii speciale, ci poţi găsi fericirea chiar şi în cele mai banale locuri. Dacă treci prin locul respectiv la momentul potrivit şi dacă eşti atent poţi avea parte de un norcoc nu de zile mari.

BALANŢĂ. Iubirea cere uneori un dram de îndrăzneală şi din partea ta, altfel nu are cum să te remarce persoana care te atrage. Ţi-au căzut ochii pe cineva şi vrei să-l cucereşti neapărat, dar de data aceasta cu modestie nu vei obţine rezultatul dorit.

SCORPION. Baţi la o uşă potrivită pentru rezolvarea unei probleme importante în cariera ta. Găseşti persoana care poate să-ţi ofere soluţia necesară, şi cum e demnă de toată încrederea, merită să pui imediat în aplicare toate sfaturile pe care ţi le dă.

SĂGETĂTOR. Visezi la clipa când vei fi acceptat într-un anturaj pe care tu îl vezi mai deosebit. Poate e un departament mai special al firmei la care lucrezi, poate e elita societăţii în care te afli, dar vrei să ajungi acolo şi visul tău se va îndeplini.

CAPRICORN. Dacă nu acţionezi prompt când trebuie, poţi rata o şansă mare care ţi se oferă doar azi. Nu sta prea mult pe gânduri şi nu amâna decizia, căci norocul te caută doar acum, iar dacă nu profiţi de el, pleacă. Nu vine mâine după răspuns.

VĂRSĂTOR. Tu nu îi priveşti pe cei care îţi sunt superiori nici cu invidie şi nici cu simţ critic, ci eşti de părere că ai ceva important de învăţat de la aceştia. Cât timp nu îşi folosesc supremanţa pentru a-i domina pe ceilalţi, merită să fie respectaţi.

PEŞTI. Fii cât se poate de atent cu banii, pentru că cineva atentează azi la bunurile tale. Nu lăsa nimic tentant la îndemâna altora, iar cu puţină atenţie vei putea evita orice neplăcere de acest gen, chiar ai putea să şi depistezi cine este răuvoitorul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345