HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 29.06
Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Munca ta este evaluată cu atenţie şi foarte bine apreciată, dar totuşi, tu consideri că puteai primi o răsplată mai mare, o notă mai mare, un calificativ mai bun. Rezultatul es perfect, dar nu reflectă cât de mult ai muncit să ajungi până aici.

TAUR. Nu te lua după zvonurile şi bârfele răutăciose, pentru că iubirea este exact ca un bibelou< e frumoasă, poate ţine o veşnicie, dar e fragilă, deci ai grijă de ea. Nu asculta poveştile tuturor celor care vorbesc doar să se distreze de naivitatea ta.

GEMENI. Te afli într-un mediu marcat de competiţie pentru supremaţiă, dar nu te atrage în mod special. Tu nu ai asemenea ambiţii, nu te consideri un om perfect, îţi cunoşti limitele şi îţi accepţi poziţia, fără să te dai mai bun decât cum eşti de fapt.

RAC. Deşi eşti emotiv şi, din cauza acestei stări adesea eşti predispus să-ţi pierzi curajul, de data aceasta îţi aduni forţele şi porneşti într-o direcţie nouă. Când ţi-e frică să acţionezi, ai nevoie doar de puţină motivaţie şi eşti capabil de mari succese.

LEU. Nu te poţi bucura cu adevărat de un eveniment deosebit, care altădată ar fi însemnat totul pentru tine. Ceva te reţine, ori eşti puţin cam rezervat şi nu vrei să te bucuri înainte de vreme, ori încă nu poţi fi destul de sigur că e un fapt împlinit.

FECIOARĂ. Ideile tale sunt destul de controversate, dar nu te deranjează disputele pe marginea lor. Dimpotrivă, îţi place competiţia intelectuală, schimbul de păreri aprinse confruntările de idei, căci astfel îţi pui în valoare talentele de comunicare.

BALANŢĂ. Dacă ţi-ai transpune ideea în practică, profitul nu ar întârzia să apară. E o zi perfectă pentru afaceri rentabile, pentru contracte cât se poate de profitabile, dar ca să-ţi asiguri reuşita, ar fi bine să nu te laşi influenţat de niciun factor extern.

SCORPION. Eşti cam grăbit şi agitat, vrei să termini cât mai repede o acţiune pe care ai început-o. Ceva te determină să o finalizezi una-două, poate că se apropie termenul limită, sau ai vrea să pleci undeva şi nu vrei să laşi lucrurile neterminate.

SĂGETĂTOR. Se conturează o acţiune nouă, ceva ce te încântă tare de tot, totuşi, poate, nu ar trebui să te hazardezi aşa cum faci tu de obicei, la primul impuls. Analizează situaţia puţin mai detaşat, ca nu cumva să existe mai multe direcţii bune.

CAPRICORN. Nu sunt ceilalţi de vină pentru lipsurile cu care te confrunţi, deci dacă vrei să-i ai alături şi altădată, acceptă-le ajutorul ce-ţi oferă, dar nu-i învinui. Dacă ascuţi de ei sau primeşti sprijinul oferit, vei trece mai uşor peste probleme.

VĂRSĂTOR. Ceva îţi lipseşte pentru a trata cu suficientă seriozitate sarcina ce ţi s-a atribuit. Eşti obosit, ai şi alte probabil, sau nu ai nimic de câştigat de pe urma eforturilor depuse, deci e firesc să priveşti tot demersul cu o oarecare indiferenţă.

PEŞTI. Ai nevoie de o schimbare, de o ieşire din mediul în care te afli, deci lasă ca prietenii să-ţi distragă atenţia de la probleme. Această stare este doar temporară, tu eşti mai vesel de fire, dar anturajul în care ai nimerit pare a fi destul de deprimant.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345