HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de Eva Laczko, 18 iunie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 18.06
Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Ai emoţii, nu glumă, dar nu te retragi, dimpotrivă, această senzaţie îţi dă curaj să te exprimi liber şi să spui clar ce simţi. Lumea trebuie să afle ce e cu tine, altfel toţi vor credea că ai reacţii ciudate faţă de ceea ce se petrece în jurul tău.

TAUR. Nu te juca cu lucruri importante legiferate de alţii mai puternici. Respectă regulile jocului, chiar dacă nu-ţi place că ţi se interzice să acţionezi după propriile tale principii, sau să spui ce vrei. Dacă procedezi legal, totul se va termina cu bine.

GEMENI. O reuşită aduce alta şi eşti motivat de lucrurile bune care apar în viazţa ta. E normal să prinzi aripi când vezi că ai atâta energie în tine şi îţi atingi, pas cu pas fiecare scop şi văzând că totul merge atât de bine, ai curaj să ţinteşti şi mai sus.

RAC. Ai nevoie de o întoarcere în timp, într-un loc unde ţi-a rămas inima şi dacă nu treci din când în când pe acolo, parcă îţi lipseşte ceva şi te întristezi. O vizită pe la părinţi, bunici, într-un loc de care eşti puternic ataşat, ţi-ar oferi o plăcere deosebită.

LEU. Nu ai terminat un proiect important înainte de a intra în week-end, iar acum vei fi nevoit să-ţi consumi şi ziua liberă cu tot felul de sarcini, pe acre ţi le-ai asumat cu seriozitate. Eşti conştient că nu le mai poţi amâna, deci ai treabă şi o vei face.

FECIOARĂ. Se naşte un ţel nou la orizont şi, ca tot ce este nou, te stimulează să ajungi cât mai repede la rezultate. Te aprinzi imediat, cuprins de o pasiune de zile mari, pentru că îţi place ceea ce se prefigurează şi îţi scoate în evidenţă capacităţile.

BALANŢĂ. Nu-ţi place să fi singur, dar trebuie să te concentrezi serios asupra unui proiect care nu-ţi permite să greşeşti. Că ai mult de învăţat pentru un examen, sau ai de terminat un proiect de la serviciu, trebuie să îi acorzi atenţia cuvenită.

SCORPION. Cel mai mult urăşti disputele, de aceea vei căuta să rezolvi cu vorba bună toate neînţelegerile, dar uneori nu merge cu diplomaţie. Unii te provoacă, te irită, ca urmare, va fi destul de greu pentru tine să stai deoparte fără să ripostezi.

SĂGETĂTOR. Este o zi pe placul tău, cu multe evenimente fericite, cu veşti bune de la cei dragi, cu plimbări romantice sau întâlniri amuzante cuprietenii. Oamenii cu care intri azi în contact sunt foarte simpatici şi îţi face plăcere să fii alături de ei.

CAPRICORN. Succesul se calculează în rezultate concrete, nu ajunge sentimentul de satisfacţie, dar se pare că bucuria ta are şi o componentă materială. O afacere în care ţi-ai pus mari speranţe se apropie de final şi se întrevăd şi rezultatele băneşti.

VĂRSĂTOR. Energia ta dă în clocot la cele mai mici dispute, căci nu accepţi uşor nici critica, nici îndrumările altora. Apare o persoană care te scoate din sărite cu comportamentul său, dar cu diplomaţia ta specifică îl vei pune cu botul pe labe.

PEŞTI. Se apropie un eveniment major, care generează emoţii profunde în adâncul sufletului tău. Nu ai nicio putere, simţi că îţi tremură stomacul şi nu mai poţi sta în picioare, dar când vei trece cu bine de marele hop, bucuria va fi cu atât mai imensă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345