HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 17.06
Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. O nouă iubire, sau cel puţin o aventură sentimentală te pândeşte astăzi dintr-un colţişor, totul e, să o observi şi tu. Dacă nu treci cu nepăsare pe lângă toţi cei care se uită cu dor după tine, ai şanse mari să nu-ţi petreci singur week-end-ul.

TAUR. Contactul cu lumea se află în prim plan astăzi. La tot pasul te întâlneşti cu cineva, mai stai de vorbă şi afli toate noutăţile. Discuţiile sunt amuzante, tonice, şi ai şanse reale de a-ţi face noi prieteni şi de a cuceri inimile celor care te ascultă.

GEMENI. Ai întotdeauna un efect calmant asupra celor aflaţi la nevoie, iar acolo unde apari tu se restabileşte liniştea. Pe tine nu te influenţează nervii celor din jur, dimpotrivă, rămâi rece la tonul lor ridicat, deoarece ştii că oricum, tot tu ai dreptate.

RAC. Lucrezi foarte mult, dar cel puţin eşti conştient că în curând munca ta îşi va aduce roadele. Simţi că uneori sarcinile-ţi depăşesc limitele, dar treci cu bine peste toate etapele şi chiar dacă acum este greu, dar şi răsplata va depăşi aşteptările tale.

LEU. Rămâi singur în locuinţă, sau fără ajutor la efectuarea unor lucrări pe care le-ai început. Dacă ceilalţi au plecat undeva, ţi se face şi ţie dor de nişte destinaţii îndepărtate, dar tu eşti conştient, că ceea ce ai de făcut, de data asta are prioritate.

FECIOARĂ. Nu te simţi apreciat la valoarea ta reală, dar motivul acestei stări e de fapt sumedenia de sarcini pe care le aveţi cu toţii. Niciunul dintre voi nu are timp să remarce importanţa muncii celuilalt şi fiecare are impresia că doar el lucrează.

BALANŢĂ. Vei avea ocazia de a reîntâlni nişte persoane pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp. Bucuria revederii te face să uiţi de toate problemele din zilele trecute, cu toate că în ultimul timp ai avut parte de suficient de mult stres şi emoţii.

SCORPION. Dacă stai un pic şi chibzuieşti orice gest înainte de a te avânta, îţi vei da seama că astfel vei lua cea mai bună decizie. Impulsivitatea ta specifică este oprită imediat de o atitudine cumpătată, pentru că ai învăţat din vechile tale greşeli.

SĂGETĂTOR. Dragostea nu-ţi oferă prea multe noutăţi în mediul cotidian, deci dacă ţi se face dor de lucruri incitante, caută în altă parte. Viaţa sentimentală este cam plictisitoare, dar poţi avea parte de adrenalină în jocuri, sau la sporturi extreme.

CAPRICORN. Parcă ai fi printre străini, nu te simţi bine şi ai impresia că nu mai scapi niciodată din acest anturaj deprimant. Numai de tine depinde cât timp stai în acest mediu, dacă îţi termini treaba repede, poţi pleca şi nu mai ai treabă cu cei de aici.

VĂRSĂTOR. Îţi plac discuţiile intelectuale contradictorii, începute doar aşa, din joacă. Tu niciodată nu vei refuza niciun dialog, nicio conversaţie incitantă cu nişte persoane pe care le consideri suficient de inteligente pentru a sta de vorbă cu ei.

PEŞTI. A sosit momentul să vorbeşti despre un eveniment fericit, care a avut loc mai demult, dar are încă un loc aparte în sufletul tău. Îţi aduci aminte de el cu drag şi ori ai şansa de a-l retrăi, ori abia acum te poţi folosi cu adevărat de acel succes.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345