HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 10.06
Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Ţi se prevesteşte o zi obositoare, cu un program extrem de încărcat, dar efortul depus îşi va aduce roadele. Şefii vor remarca implicarea ta şi efortulpe care îl depui iar când vei vedea rezultatele, vei fi şi tu mulţumit de ceea ce ai realizat.

TAUR. Abia aştepţi să vină concediul, sau cel puţin, un sfârşit de săptămână mai lung, când să poţi evada un pic din mediul tău cotidian. Îţi faci tot felul de planuri şi nimic nu te mai poate surprinde, căci ai pregătit deja totul, cu lux de amănunte.

GEMENI. Pe tine nu te sperie confruntarea cu nişte rivali puternici, dar nici nu ai de ce să-ţi fie frică, pentru că eşti sigur pe ceea ce ştii şi tocmai de aceea nimic nu te poate influenţa negativ. Crezi în ideile tale şi le exprimi oricând în faţa tuturor.

RAC. Când toată lumea se luptă pentru o supremanţă aparentă, tu îi priveşti doar de pe margine. Nu intri în cursa lor, căci nefiind implicat sufleteşte, tu vezi bine, că nu are niciun rost să investeşti energie fără să obţii ceva de valoare în schimb.

LEU. Scapi astăzi de o serie întreagă de sarcini şi te mai poţi relaxa şi tu puţin. Ai stat o perioadă destul de lungă, concentrat simultan la o sumedenie de treburi, dar acum o bună parte din ele le-ai finalizat, totul e să nu-ţi mai iei pe cap şi altele noi.

FECIOARĂ. Când începi să analizezi etapele următoare ale planului la realizarea căruia depui eforturi serioase, ai un sentiment ciudat de mândrie, dar poate şi un pic de îngrijorare. Nu va fi deloc uşor să-l finalizezi, dar va fi o realizare de zile mari.

BALANŢĂ. Lucrezi cu drag într-un mediu stimulativ, care te face să dai tot ce ai mai bun din tine. Când eşti lăsat să-ţi pui în valoare talentul şi creativitatea, ajungi la rezultate excelente, care vor atrage după sine şi laude, dar şi avantaje materiale.

SCORPION. Totul e romantic în jurul tău astăzi, îţi inspiră pasiune şi iubire, însă tu nu prea pari a fi atras de romantism. Ai demarat un proiect, la care te dedici trup şi suflet şi nici nu obsetrvi că cineva te admiră şi te priveşte ca pe un adevărat idol.

SĂGETĂTOR. Când eşti motivat să faci ceva, eşti capabil de adevărate miracole. Ştiind că aceasta este şansa ta de afirmare, te concentrezi asupra scopului propus, iar când vrei cu adevărat, le poţi dovedi tuturor că nimeni nu esteå mai bun ca tine.

CAPRICORN. O călătorie, oriunde, ar avea un efect excelent asupra psihicului tău, însă, deocamdată nu poate fi nici vorbă de aşa ceva, căci ai de rezolvat o serie întreagă de probleme. Până nu le termini, nu poţi visa la concediu sau la distracţie.

VĂRSĂTOR. Atmosfera de acasă este relaxată, dar adevărul e, că nici la lucru nu ai parte de prea mult stres în ultima vreme. Eşti bine dispus, puţin chiar indiferent faţă de tot ce se petrece în jur. Te simţi bine în pielea ta şi mai mult nici nu-ţi doreşti.

PEŞTI. Tot ce ţi-ai planificat pentru astăzi va trebui să le amâni pe o altă zi, pentru că intervine ceva în program, ce nu se va putea rezolva altădată. Nu-ţi faci griji din cauza asta, schimbarea nu te deranjează, chiar îţi fave plăcere ceea ce a survenit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345