HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 24 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 24.12
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Nu se poate vorbi de un ajun de Crăciun mai diferit decât în alţi ani. E la fel cu cel de anul trecut, cu exact aceleaşi preocupări arhi-cunoscute, dar cum tu iubeşti nespus de mult pregătirile, se pare că tot ce faci, ce pregăte e pe placul tău.

TAUR. Primeşti un dar de preţ care te face să-l iubeşti şi mai mult pe cel care ţi-la pregătit. Îi oferi şi tu cadouri, cu aceeaşi generozitate, precum şi gesturi de afecţiune, care va transforma sărbătorile ce vin într-un moment special dedicat sufletului.

GEMENI. Încă mai este timp pentru câştiguri materiale< dacă ai o afacere, azi ai putea cunoaşte o dublare a încasărilor. Dar dacă e vorba de o ieşire la cumpărături, ai toate şansele să prinzi nişte promoţii de ultimă oră, la care nci nu te-ai fi gândit.

RAC. Îţi vine greu să fii tranşant când vine vorba de un răspuns spontan şi ferm, pentru că nu ai vrea să faci pe nimeni să sufere. Caută să ambalezi un posibil refuz într-o formă cât mai amabilă, mai diplomată, pentru a nu supăra pe cineva.

LEU. Iei legătura cu oameni dragi care au un efect puternic asupra psihicului tău. Este exact ceea ce aveai tu nevoie pentru a uita de grijile cotidiene şi de probleme, iar atmosfera sărbătorilor ce se aprope, chiar dacă eşti cam obosit, te copleşeşte.

FECIOARĂ. Apare un aspect înşelător în planurile tale şi eşti gata-gata să-i pici în plasă. Poate te rătăceşti pe drum pentru că te-ai lăsat ghidat de cineva cine habar nu are unde se află destinaţia ta, sau forfota din oraş te va deruta pe itinerarul tău.

BALANŢĂ. Nu te grăbi, chiar dacă eşti genul de om mai iute din fire, căci ceilalţi nu pot ţine pasul cu tine, iar pe urmă ar putea ieşi cu supărare. Încearcă să adopţi şi tu ritmul celorlaţi şi nu doar că veţi fanilza treaba la timp, dar vă veţi şi distra.

SCORPION. Eşti distrat şi nu ai niciun spor la nimic, orice ai face. Nu-ţi stă mintea la lucruri serioase, la muncă, sau la administrarea finanţelor, cu toate că posibilităţile de a cheltui sunt destul de limitate şi nu poţi arunca banii pe lucruri inutile.

SĂGETĂTOR. Ideile tale sunt bine primite de cei din anturaj, pentru că vii cu nişte planuri originale, pline de viaţă, în care îi vei atrage şi pe prietenii tăi. Deşi ar fi o zi tocmai ideală pentru succese intelectuale, astăzi nu te gândeşti la aşa ceva.

CAPRICORN. Dacă pleci la drum, aşteaptă-te la schimbări în program, pentru că nu este o zi în care toate merg ca la ore fixe. Întârzierile cauzate de traficul intens, contramandările de ultimă oră sunt la ordinea zilei, dar pe tine nu te vor deranja.

VĂRSĂTOR. Priveşti cu mult optimism spre zilele de sărbătoare care urmează, deoarece presimţi că vor aduce evenimente plăcute. Eşti prins în organizarea unor sărbători perfecte şi depui tot interesul ca planurile pe care ţi le faci să iasă ca la carte.

PEŞTI. Nu prea eşti mulţumit de atmosfera zilei, ţi-ai fi dorit altceva pentru acest Crăciun, dar lucrurile nu se petrec aşa cum tu ţi-ai imaginat. Dacă ai face un efort să fi mai deschis şi ai sta de vorbă şi cu ceilalţi v-aţi putea face planuri împreună.

Abonează-te acum Online!
  1. mariana a spus: 05 ianuarie 2016, ora 19:01

    macar asa, de divertisment, mai scimbati previziunile astrologice, ca m-am plictisit de aceleasi lucruri!!! forta fie cu voi!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517