Gillian Anderson va fi Margaret Thatcher în serialul "The Crown" | Informaţia Zilei

Gillian Anderson va fi Margaret Thatcher în serialul „The Crown”

Scris de Vasile Andreica, 08 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Actriţa Gillian Anderson, cunoscută din „The X Files”, „The Last King of Scotland” şi „The Fall”, s-a alăturat distribuţiei celui de-al patrulea sezon al serialului „The Crown”, în care va interpreta rolul fostului prim-ministru Margaret Thatcher, a anunţat Netflix.

Într-un comunicat, ea a transmis: „Sunt atât de încântată să fac parte din echipa «The Crown» şi să am ocazia de a portretiza o femeie atât de complicată şi controversată. Thatcher a fost, fără îndoială, formidabilă, dar explorez cu plăcere dincolo de suprafaţă şi, îndrăznesc să spun, mă îndrăgostesc de emblematica persoană care, iubită sau dispreţuită, a definit o eră”.

Cel de-al patrulea sezon se află, în prezent, în producţie.

Sezonul cu numărul trei din „The Crown” va avea premiera pe Netflix pe 17 noiembrie. Olivia Colman, premiată anul acesta cu Oscar pentru rolul din „The Favourite”, va fi regina Elizabeth II, partitură preluată de la Claire Foy.

Foy a jucat rolul reginei în primele două sezoane ale serialului. Din distribuţie mai fac parte Tobias Menzies, în rolul prinţului Phillip, şi Helena Bonham Carter, în rolul prinţesei Margaret.

Cel de-al treilea sezon va fi lansat după aproximativ doi ani de la premiera celui de-al doilea.

„The Crown” a fost lansat în noiembrie 2016.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517