Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Fotbalul judeţean a trecut în weekend peste o nouă etapă

Scris de Ionuţ Blăjean, 30 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Toate rezultatele înregistrate

Primul campionat de fotbal din judeţul Satu Mare a trecut în weekend de etapa cu numărul 9. Mai sunt aşadar două etape de disputat anul acesta, însă deocamdată nu se cunoaşte campioana de toamnă.

Sâmbătă s-a jucat derby-ul dintre Victoria Carei şi Crasna Moftinu Mic, unul care s-a încheiat cu un scor alb. Dar a fost un meci extrem de disputat, cu cartonaşe şi eliminări. Careiul a adus liderului primul semi-eşec din sezonul 2017-2018, iar Beltiugul a profitat, a învins ACS Doba cu 3-2 şi s-a apropiat la un singur punct de Moftinu Mic. În etapa 9 mai consemnăm prima victorie obţinută de Voinţa Babţa, 3-0 în deplasare la Dari Lipău. Meciul dintre Negreşti şi Oraşu Nou a oferit multe goluri şi s-a încheiat cu victoria gazdelor. Pentru Energia a marcat Gheorghe Ghiriti, Lucian Pop şi Florin Zaszlati.

În etapa următoare sunt programate alte două meciuri interesante: Micula – Moftinu Mic, Oraşu Nou – Beltiug.

Păuleşti s-a impus cu 4-1 în derby-ul cu Vetiş din Seria A a Ligii IV, iar în Seria B, primele două clasate au încheiat la egalitate.

Meciul dintre Decebal şi Homoroade, jucat pe terenul echipei din urmă, a fost întrerupt în minutul 54 la scorul de 1-1. Centralul a acordat penalty pentru Decebal, după care a fost bruscat şi ameninţat de jucători de la Homoroade. După şedinţa Comisiei de Disciplină AJF, cel mai probabil Luceafărul va câştiga meciul la masa verde.

Platanul Marna a oferit scorul etapei în Liga V, iar la două meciuri, oaspeţii nu s-au prezentat. Lider rămâne echipa Cetate Ardud, echipă urmată de Platanul Marna. În Liga V urmează derby-ul dintre Decebal şi Ardud.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.