10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

Fotbalul judeţean a trecut în weekend peste o nouă etapă

Scris de Ionuţ Blăjean, 30 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Toate rezultatele înregistrate

Primul campionat de fotbal din judeţul Satu Mare a trecut în weekend de etapa cu numărul 9. Mai sunt aşadar două etape de disputat anul acesta, însă deocamdată nu se cunoaşte campioana de toamnă.

Sâmbătă s-a jucat derby-ul dintre Victoria Carei şi Crasna Moftinu Mic, unul care s-a încheiat cu un scor alb. Dar a fost un meci extrem de disputat, cu cartonaşe şi eliminări. Careiul a adus liderului primul semi-eşec din sezonul 2017-2018, iar Beltiugul a profitat, a învins ACS Doba cu 3-2 şi s-a apropiat la un singur punct de Moftinu Mic. În etapa 9 mai consemnăm prima victorie obţinută de Voinţa Babţa, 3-0 în deplasare la Dari Lipău. Meciul dintre Negreşti şi Oraşu Nou a oferit multe goluri şi s-a încheiat cu victoria gazdelor. Pentru Energia a marcat Gheorghe Ghiriti, Lucian Pop şi Florin Zaszlati.

În etapa următoare sunt programate alte două meciuri interesante: Micula – Moftinu Mic, Oraşu Nou – Beltiug.

Păuleşti s-a impus cu 4-1 în derby-ul cu Vetiş din Seria A a Ligii IV, iar în Seria B, primele două clasate au încheiat la egalitate.

Meciul dintre Decebal şi Homoroade, jucat pe terenul echipei din urmă, a fost întrerupt în minutul 54 la scorul de 1-1. Centralul a acordat penalty pentru Decebal, după care a fost bruscat şi ameninţat de jucători de la Homoroade. După şedinţa Comisiei de Disciplină AJF, cel mai probabil Luceafărul va câştiga meciul la masa verde.

Platanul Marna a oferit scorul etapei în Liga V, iar la două meciuri, oaspeţii nu s-au prezentat. Lider rămâne echipa Cetate Ardud, echipă urmată de Platanul Marna. În Liga V urmează derby-ul dintre Decebal şi Ardud.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.