Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Fotbalul judeţean a trecut de o nouă etapă

Scris de Ionuţ Blăjean, 18 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Rezultatele înregistrate la sfârşit de săptămână în Elite, Liga IV şi Liga V

Sfârşitul de săptămână ne-a oferit zeci de meciuri în fotbalul judeţean. Mai puţine în Elite, pentru că primul campionat a rămas cu 11 echipe. S-a jucat pentru runda cu numărul 3, una în care Micula şi Moftinu Mic au câştigat şi rămân cu punctaj maxim. Şi Beltiugul are punctaj maxim însă a stat în această rundă.

Deşi anunţa că nu se prezintă dacă se va juca pe terenul din Babţa, Turul Micula a făcut deplasarea şi a obţinut a treia victorie consecutivă. Dar succesul a venit pe final de meci când Coman a înscris pentru 3-2. Terenul Voinţei a fost omologat zilele trecute de comisia din partea AJF formată din Bogdan Brudaşca, reprezentant AJF, şi Vasile Bodi (Ştiinţa Beltiug) şi Virgil Pereş (Victoria Carei), reprezentanţii primului campionat.

Crasna Moftinu Mic s-a impus categoric pe terenul ultimei clasate, scor 4-0. În echipa de start, antrenorul Lulu Dragomir i-a ales pe următorii jucători: Gorbe – Lipai, Rebegea, Giurgiuman, Micaş, Soproni, Godje, R. Ştef, Merce, Polyianciuc, S. Marian. Au marcat: Micaş (min. 3, 45), Soproni (36), Polyianciuc (85).

Cele mai multe goluri s-au înscris în meciul dintre Doba şi Lipău. Dar prima a avut câştig de cauză, trecându-şi în cont primele trei puncte din sezon. Negreşti a câştigat în faţa Careiului cu 4-1, după ce la pauză era 3-1, iar Recolta Dorolţ s-a întors victorioasă de la Oraşu Nou.

Urmează etapa cu numărul 4 în care derby-ul va fi cel dintre Crasna Moftinu Mic şi Ştiinţa Beltiug, două dintre cele mai puternice echipe din judeţ.

Câte două echipe avem cu punctaj maxim în fruntea seriilor din Liga IV. Sportul Botiz şi Viitorul Vetiş sunt fruntaşe în Seria A, dar stau la pândă Păuleşti, Oar şi Livada.

Scorul etapei în Seria B a fost oferit de Vulturii Santău, iar Real Andrid şi Fortuna Căpleni au bifat a patra victorie consecutivă.

Liga V de fotbal are trei echipe cu câte 6 puncte: Porumbeşti, Ardud şi Marna. În weekend s-a disputat şi primul meci al Luceafărului Decebal. După problemele întâmpinate a renunţat la Elite, iar în weekend şi-a început aventura din Liga 5. Un debut cu dreptul, cu o victorie la Agriş, scor 5-1.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Nelu Variu a spus: 19 septembrie 2017, ora 13:45

    Multumesc celor care au corectat articolul.

  2. Nelu Variu a spus: 18 septembrie 2017, ora 21:27

    IN LOTUL ECHIPEI MOFTIN NU EXISTA JUCATORUL FLORIN POP,AL PATRULEA GOL A FOST MARCAT DE POLYANCIUC SEBASTIAN.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.