Focuri de armă la Potău! Un bărbat a făcut scandal

În 2 august, în jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Satu Mare au fost sesizaţi despre un scandal, în localitatea Potău. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă.

Astfel, un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate, şi-ar fi provocat leziuni la nivelul corpului, cu un cuţit, continuând să manifeste un comportament violent prin care a afectat climatul de linişte socială. Întrucât, bărbatul a ameninţat cu un cuţit, precum şi cu o sticlă, atât persoane civile aflate în proximitate, cât şi poliţiştii sosiţi la faţa locului, îndreptându-se către aceştia într-un mod care le-ar fi pus viaţa în pericol, s-a procedat la somarea celui în cauză, precum şi la efectuarea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără succes.

Bărbatul a devenit şi mai violent prin comportamentul pe care l-a manifestat, fapt pentru care poliţiştii au efectuat focuri de armă asupra membrelor inferioare ale acestuia. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Satu Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, viaţa lui nefiind pusă în pericol. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517