00.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Vasile Fernea, Ioan Leitner, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Protocolul SRI-ÎCCJ-PG, desecretizat. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 03.35 Cultură 05.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 06.00 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zaltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Cina a fost Sfântul Ioan Botezătorul? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Vasile Fernea, Ioan Leitner, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Protocolul SRI-ÎCCJ-PG, desecretizat. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 14.35 Teleshopping 14.55 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Marina Georgiana. 17.00 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 17.30 Panoramic sportiv, cu Blejan Ionuţ, invitaţi: Sebastian Coţ, Marian Halas. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte în premieră campionatul naţional de judo U13. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură, Concurs Samus Guit Art – Poesis,ediţia VIII 22.30 Talk Show cu Carol Erdos 23.30 Ştiri

Firma Rosendahl a pus piatra de temelie a unei noi hale de 3,5 mil. € la Satu Mare

Scris de Sergiu Podina, 28 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Viitoarea hala Rosendahl

Viitoarea hala Rosendahl

Rosendahl Industrial Services S.R.L. cu reşedinţa în Satu Mare este preocupată de extindere şi modernizare. În acest sens Rosendahl Nextrom GmbH cu sediul în Austria, investeşte în municipiu 3,5 milioane euro

într-o nouă hală de montaj prin intermediul căreia va creşte capacitatea de producţie dar şi standardele de calitate.

Anunţul oficial a fost făcut chiar de către Georg Knill, proprietarul grupului de întreprinderi Knill Gruppe, ieri 28 februarie. La evenimentul de prezentare a noii investiţii a fost prezent şi Josef Altmayr – administratorul grupului de firme străine, Zsok Janos Csaba – managing director la SC Rosendahl Industrial Service SRL Satu Mare dar şi primarul municipiului, Kereskenyi Gabor.

Rosendahl Nextrom GmbH, care aparţine de Grupul Knill cu reşedinţa în Austria a anunţat oficial că va ridica în locaţia pe care deja o au pe bulevardul Lucian Blaga din municipiu, o nouă hală de producţie. Valoarea investiţiei este de 3,5 milioane euro.

“E o plăcere să mă aflu din nou la Satu Mare în această zi foarte importantă pentru Rosendahl Industrial Services. Anunţ oficial această extindere a fabricii pe care o avem în Satu Mare. Cu o istorie de peste 300 de ani, pentru noi fiecare investiţie reprezintă un mare angajament pentru viitor.

 

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 1 martie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.