Femeie ameninţată cu toporul la Certeze | Informaţia Zilei

Femeie ameninţată cu toporul la Certeze

Scris de Mihai Sălceanu, 05 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vineri seara, 1 noiembrie, am fost sunaţi la redacţie de doamna Cardoş Monica din Certeze, speriată că a fost ameninţată cu bătaia şi toporul de un vecin în vârstă de 74 de ani.

„Sunt plecată la muncă în Franţa de 22 de ani şi vin mai rar pe acasă. Vineri am fost să văd un teren cu pomi fructiferi, moştenit de la străbunici. Nu mare mi-a fost mirarea când am văzut un vecin, Gheorghe C. în vârstă de 74 de ani, care împreună cu trei romi cărau mai multe lemne tăiate. Lemnele erau pe terenul lui, este adevărat, tăiate de câteva luni, dar mi s-au părut că sunt şi o parte din pomii mei fructiferi, sădiţi acum zeci de ani. L-am întrebat dacă el mi-a tăiat copacii şi a început să vorbească urât, după care s-a dus la căruţă şi a luat un topor, ameninţându-mă că mă taie. M-am speriat şi am plecat direct la Poliţie în Negreşti, unde am depus o plângere. Sper ca oamenii legii să facă dreptate. Cât priveşte pomii mei care au dispărut de pe teren, sunt sigură că vecinul meu de mejdă i-a tăiat”, ne-a povestit Cardoş Monica.

IPJ Satu Mare a confirmat că a fost depusă o plângere la Poliţia Negreşti-Oaş, iar acum se fac cercetări.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345