Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

FC Olimpia a câştigat la scor ultimul amical, 9-0 (4-0) cu KSE Târgu Secuiesc

Scris de Constantin Demian, 16 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Iar miercuri joacă un amical cu Debrecen

Aflată în cantonament la Poiana Braşov, echipa Olimpiei Satu Mare a jucat un ultim meci amical înainte de întoarcerea acasă. Dar meciul nu s-a jucat la Poiana sau Braşov ci la Târgu Secuiesc, împotriva echipei din localitate, nou promovată în Liga 3.

Spre deosebire de meciurile anterioare, elevii lui Tibi Selymes au câştigat la scor, 9-0, după ce la pauză scorul a fost de 4-0. Au marcat: Demba (2), Vasile Pop (2/1 din 11m), Bura, Brata, Rus (11m), Mbian (2).
Olimpia a început meciul cu următoarea formulă: Dascălu – Achim, Hlinca, Munteanu, Brata, Vasile Pop, Cocian, Nikola Tasic, Bura, Demba, Chris Mbian.

În repriza secundă au mai jucat: Preda, Fl. Mureşan, Romario Rus, L. Vincze, Chitaş şi Miholca (20 de ani/ex Luceafărul Oradea). Din cauza unor uşoare probleme medicale Lukacs, D. Vincze şi Robi Villand au fost menajaţi în acest meci.

După aceste ultim joc, delegaţia Olimpiei s-a întors sâmbătă seara la Satu Mare. Pregătirile se vor relua luni după amiază. Pe parcursul acestei săptămâni, mai exact miercuri este programat un al amical, în Ungaria, cu echipa din Debrecen, echipă din prima ligă din ţara vecină. De asemenea, pe parcursul săptămânii vor mai veni 2-3 jucători din străinătate.

Contactat telefonic, antrenorul Tibi Selymes ne-a declarat: “Din punctul meu de vedere a fost un cantonament reuşit. Ne-am pregătit la parametrii pe care i-am dorit, jucătorii au răspuns bine la solicitări şi nu am avut evenimente medicale deosebite. În plus, mi-am format o părere, cred eu pertinentă, despre jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie”, a spus antrenorul Olimpiei. Acesta a mai adăugat că până la sfârşitul săptămânii va fi fixat lotul cu care Olimpia va aborda prima parte a campionatului.

Amintim că Olimpia a susţinut patru meciuri de pregătire în cantonament. A remizat cu FC Precizia Săcele şi Zărneşti, echipe din fotbalul judeţean braşovean, ambele scor 1-1, după care a învins echipa de juniori Celta Braşov cu 5-0, iar vineri a venit victoria zdrobitoare cu KSE Târgu Secuiesc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.