Program ITV: 00.05 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Vacanţă activă sau cum să depistăm abilităţile tinerilor (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheaţă angajările la stat (reluare) 02.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Eugen Kovacs 03.38 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu, invitaţi Claudiu şi Georgeta Govor 04.25 300 de ani de la naşterea episcopului şi omului de cultură Grigore Maior 05.13 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forţiu, titlul emisiunii: Noutăţi legislative în domeniul forestier 05.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Sătmărenii sunt tentaţi de pepenii altoiţi 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat Vasile Bradea, titlul emisiunii: Care sunt destinaţiile de vacanţă preferate de sătmăreni? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 09.35 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Experienţe, meditaţii, rugăciuni ascultate 10.10 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Eugen Kovacs 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheaţă angajările la stat (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Compensarea medicamentelor şi alte drepturi pe înţelesul tuturor 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Bela Zazula raport la 80 de zile 15.45 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Bianca Sas 17.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ramona Farkas, titlul emisiunii: Raporturile între autoritatea de mediu, operatori economici şi colectori de deşeuri 17.40 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Presa tradiţională de ulei, devine amintire 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

FC Olimpia a câştigat la scor ultimul amical, 9-0 (4-0) cu KSE Târgu Secuiesc

Scris de Constantin Demian, 16 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Iar miercuri joacă un amical cu Debrecen

Aflată în cantonament la Poiana Braşov, echipa Olimpiei Satu Mare a jucat un ultim meci amical înainte de întoarcerea acasă. Dar meciul nu s-a jucat la Poiana sau Braşov ci la Târgu Secuiesc, împotriva echipei din localitate, nou promovată în Liga 3.

Spre deosebire de meciurile anterioare, elevii lui Tibi Selymes au câştigat la scor, 9-0, după ce la pauză scorul a fost de 4-0. Au marcat: Demba (2), Vasile Pop (2/1 din 11m), Bura, Brata, Rus (11m), Mbian (2).
Olimpia a început meciul cu următoarea formulă: Dascălu – Achim, Hlinca, Munteanu, Brata, Vasile Pop, Cocian, Nikola Tasic, Bura, Demba, Chris Mbian.

În repriza secundă au mai jucat: Preda, Fl. Mureşan, Romario Rus, L. Vincze, Chitaş şi Miholca (20 de ani/ex Luceafărul Oradea). Din cauza unor uşoare probleme medicale Lukacs, D. Vincze şi Robi Villand au fost menajaţi în acest meci.

După aceste ultim joc, delegaţia Olimpiei s-a întors sâmbătă seara la Satu Mare. Pregătirile se vor relua luni după amiază. Pe parcursul acestei săptămâni, mai exact miercuri este programat un al amical, în Ungaria, cu echipa din Debrecen, echipă din prima ligă din ţara vecină. De asemenea, pe parcursul săptămânii vor mai veni 2-3 jucători din străinătate.

Contactat telefonic, antrenorul Tibi Selymes ne-a declarat: “Din punctul meu de vedere a fost un cantonament reuşit. Ne-am pregătit la parametrii pe care i-am dorit, jucătorii au răspuns bine la solicitări şi nu am avut evenimente medicale deosebite. În plus, mi-am format o părere, cred eu pertinentă, despre jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie”, a spus antrenorul Olimpiei. Acesta a mai adăugat că până la sfârşitul săptămânii va fi fixat lotul cu care Olimpia va aborda prima parte a campionatului.

Amintim că Olimpia a susţinut patru meciuri de pregătire în cantonament. A remizat cu FC Precizia Săcele şi Zărneşti, echipe din fotbalul judeţean braşovean, ambele scor 1-1, după care a învins echipa de juniori Celta Braşov cu 5-0, iar vineri a venit victoria zdrobitoare cu KSE Târgu Secuiesc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.