Europarlamentarul Cristian Terheş a solicitat crearea unui fond din banii de la „Big Pharma” pentru despăgubirea victimelor vaccinului anti-COVID

Scris de I. Z., 18 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Având în vedere numărul tot mai mare de efecte secundare cauzate de vaccinurile anti-COVID, ce în unele situaţii au condus şi la deces, europarlamentarul Cristian Terheş a cerut în plenul Parlamentului European, pe data de 16.01.2023, crearea „Fondului pentru Despăgubirea Victimelor Big Pharma”.

Până pe data de 23 noiembrie 2022, vaccinul de la Pfizer-BioNTech (Comirnaty), de exemplu, a cauzat 971.021 efecte secundare spontane suspecte, din care 8.419 au fost fatale, arată Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA).

Prezentăm în continuare traducerea discursului europarlamentarului Cristian Terheş:

„Stimate Comisar, stimaţi colegi, luând în considerare creşterea mare a numărului de efecte adverse după vaccinarea împotriva COVID-19, inclusiv multe decese, solicit Parlamentului European şi Comisiei Europene să creeze «Fondul pentru Despăgubirea Victimelor Big Pharma». Fonduri asemănătoare au fost create pentru cei ce suferă din cauza poluării din partea diferitelor companii, după principiul că «poluatorii plătesc».

Pe 28 aprilie 2021, în acest plen, comisarul Reynders Didier a spus, referindu-se la Certificatul Verde digital, citez: «Nu avem încă suficiente dovezi ştiinţifice privind efectele vaccinurilor, dar nu putem aştepta să avem răspuns la toate aceste întrebări ca să putem trece la acţiune.»

Vedem acum efectele adverse ale acestor vaccinuri care, indubitabil, creează multe probleme pentru multă lume, incapacitându-i pe mulţi şi, nu în ultimul rând, omorându-i pe alţii dintre ei. Vă solicit, prin urmare, să susţineţi crearea unui astfel de fond pentru ca oamenii/victimele nevinovate după vaccin să fie compensaţi. Vă mulţumesc.”

Biroul de presă al europarlamentarului Cristian Terheş

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517