17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Emanuel Gyenes a câştigat o etapă de enduro în Ungaria

Scris de Ionuţ Blăjean, 12 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După ce a participat la un concurs de ciclism, la Tour de Tur, Emanuel Gyenes a revenit o săptămână mai târziu la o competiţie pe care o stăpâneşte. Pilotul de la Autonet Motorcycle Team a făcut deplasarea în localitatea Tamasi unde s-a desfăşurat cea de-a treia etapă din cadrul Campionatului Naţional de enduro al Ungariei.

Iar sătmăreanul a bifat prima victorie, podiumul fiind completat de Szantyina Gabor şi Hollo Bence din Ungaria.

Concursurile de enduro se desfăşoară pe durata a două zile. În prima zi, Gyenes a încheiat pe locul al doilea după o căzătură care l-a făcut să piardă cinci secunde în faţa lui Szantyina Gabor. A urmat ziua de duminică în care a parcurs de trei ori traseul lung de 47 kilometri şi care are două probe speciale. Mani Gyenes a mers foarte bine, a câştigat toate specialele, respectiv etapa. Sătmăreanul ocupă primul loc în clasamentul general cu doar un singur punct avans. Campionatul va fi astfel extrem de disputat în următoarele etape.

În altă ordine de idei, Mani Gyenes va participa în această vară şi la ediţia cu numărul 16 de Red Bull Romaniacs. Totul se va desfăşura în perioada 30 iulie – 3 august.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.