Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

După vociferări, Consiliul Local Satu Mare a votat majorarea taxei de salubrizare

Scris de Sergiu Podina, 23 februarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sedinta CLSM

Sedinta CLSM

Noua taxă a trecut cu 12  voturi pentru, opt abţineri şi o împotrivire

Joi, 23 februarie, a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Satu Mare. La şedinţă au participat 21 de consilieri, lipsind Gunthner Tiberiu (UDMR) şi Cosmin Raţiu (ALDE). Cel mai important proiect de hotărâre a vizat introducerea unei noi taxe reglementate prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 196 din 2005. 

Şedinţa a fost prezidată de către Mihai Huzău – consilier ALDE. Primele trei proiecte de pe ordinea de zi au avut în vedere aprobarea proceselor verbale ale şedinţelor anterioare şi stabilirea persoanei care va conduce şedinţa din luna martie 2017.

Cel mai discutat subiect de pe ordinea de zi a fost cel referitor la noua taxă cerută de Mediu.

Prin intermediul materialelor apărute în cotidianul Informaţia Zilei în ultimele săptămâni, sătmărenilor le-a fost adusă la cunoştinţă intenţia Primăriei de a majora taxa de salubritate. Nemulţumirea cetăţenilor fiind evidentă, executivul a găsit o soluţie, şi anume acele sume în plus aferente ordonanţei de Guvern nu vor mai fi adăugate la taxa normală plătită de persoanele fizice sau juridice către firma de salubritate, ci vom avea o taxă distinctă.

 

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 24 februarie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. anton de la canton a spus: 24 februarie 2017, ora 09:24

    Ce ruşine ! Cel mai murdar oraş,dar cu cele mai mari taxe ptr. salubrizare !!!

  2. satmarean a spus: 24 februarie 2017, ora 08:20

    la csm la fogel nu-l vezi in poza cum i-si cere ,,drepturile”!!! la performanta care o are la club ,,merita” bani mai multi!!! uitativa la el cum se impune cu mana intinsa si cum stau unii consilieri de rusine! dar pana la urma tot ridica mana ca doar ei sunt la putere! pe cand o sa terminati parcarile in micro 17 si carpati 1 si 2? noi ne-am scos nr. de ordine de un an si asteptam degeaba ca vad ca va intereseaza sportul fara nici o performanta!!!

  3. Dany a spus: 24 februarie 2017, ora 07:40

    Si la cine ajunge taxa respectiva ???

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.