08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între necesitate şi realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, Eugenia Sabou (reluare)

Dumitru Dorel Pop, primarul din Odoreu a fost reconfirmat ca preşedinte al Filialei Satu Mare a ACoR

Scris de Ioan Aniţaş, 29 martie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Asociaţia Comunelor din România – ACoR, este un organism neguvernamental apolitic, constituit în exclusivitate din primari, prin libera asociere. La noi în judeţ, în urmă cu aproximativ 8 ani s-a constituit Filiala Judeţeană prin grija şi implicarea Monicăi Sobius – primarul comunei Tarna Mare.

Filiala a fost înscrisă în Registrul Organizaţiilor şi Fundaţiilor, după care a fost vremelnic preşedinte Silviu Zetea, iar în ultima perioadă, preşedinte interimar a fost Dumitru Dorel Pop, primarul comunei Odoreu. Pentru a se încheia cu interimatul, miercuri, 28 martie, în Sala Mare de şedinţe a Palatului Administrativ din Satu Mare, au fost invitaţi primari membri şi potenţiali membri să participe la această şedinţă de alegere a organismului de conducere a filialei. Întâlnirea s-a desfăşurat sub genericul „Prin unire se realizează fapte mari”.

 

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de joi, 29 martie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Dan a spus: 29 martie 2018, ora 21:20

    Este un primar pe cinste, doar ca mai baga
    si la buzunarul propriu

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.