Duminică: Unirea Tăşnad – Ştiinţa Beltiug | Informaţia Zilei

Duminică: Unirea Tăşnad – Ştiinţa Beltiug

Scris de Ionuţ Blăjean, 08 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Unirea Tăşnad continuă să se pregătească pentru sezonul de primăvară, iar duminică va susţine un alt meci de verificare. Clubul nostru din Liga 3 şi-a stabilit o întâlnire cu Ştiinţa Beltiug, echipă aflată pe locul 2 în Seria B din Liga 4.

Meciul va lua startul la ora 14:00 pe terenul din Dara, ori Samobil din Satu Mare.

„Echipa se antrenează, toată lumea este bine. Urmează o perioadă aglomerată cu meciuri de verificare, iar săptămâna viitoare vom anunţa şi cine semnează cu Unirea Tăşnad”, ne-a declarat antrenorul Cristi Popa.

Unirea Tăşnad şi Ştiinţa Beltiug s-au întâlnit ultima dată în luna mai a anului 2017, în Liga 4 Elite. Prima echipă s-a impus cu 3-1 prin golurile marcate de Cădar (2) şi Maxim.

Legat de meciurile amicale, echipa noastră din eşalonul al treilea va juca marţi, 12 februarie, primul meci de pe teren propriu din anul 2019. Cristi Popa ne transmite că întâlnirea cu Valea lui Mihai se va juca la Tăşnad.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345