Ducii de Sussex riscă să piardă contractul cu Netflix

Meghan Markle şi Prinţul Harry au fost avertizaţi de Netflix că streamer-ul ia în calcul „anularea înţelegerii” dacă cele două părţi nu ajung la o înţelegere.

Barry Chase, avocat specializat pe film şi TV, susţine totuşi că Netflix caută acel gen de conţinut care „să scandalize”, scrie express.co.uk. Totuşi, avocatul a susţinut că Ducele şi Ducesa de Sussex vor să contribuie numai la acele materiale care „satisfac dorinţa lor de a-şi exprima puncul de vedere”. Într-un interviu cu Express.co.uk, avocatul a susţinut că streamer-ul „va anula la un moment dat înţelegerea dacă Harry şi Meghan nu sunt dispuşi să ofere un conţinut pe care l-ar putea ei considera scandalos în ochii publicului”.

Ducele şi ducesa de Sussex şi-au anunţat înţelegerea cu Netflix în septembrie 2020 însă deocamdată nu au produs material pentru platformă. În timp ce Barry Chase susţine că indisponibilitatea pentru a da material filmat s-ar putea să nu fie un semn de „neînţelegere” între parteneri, acesta notează că „întotdeauna există tensiuni şi eforturi”.

Acesta a continuat: „nu cred că lipsa produsului finit este, deocamdată, un indiciu clar pentru o situaţie de criză”.

„Harry şi cu Meghan vor ceva care să le împlinească dorinţa de a-şi exprima punctul de vedere, însă Netflix poate să creadă că aşa ceva nu s-ar vinde bine. Netflix e interesat de beneficiul comercial al acestei asocieri, şi dacă nu îl primesc, vor ieşi din această asociere. Însă nu pe termen scurt, deoarece au buzunare adânci”.

Detaliile exacte ale înţelegerii nu au fost deocamdată dezvăluite, dar mai multe ştiri vehiculează sume care ar depăşi 100 de milioane de dolari (72 de milioane de lire sterline). Acordul cu Netflix a venit în contextul deciziei lor de a renunţa la statutul de membri seniori ai Familiei Regale în martie 2020. Anunţându-şi angajamentul cu platforma de streaming, cei doi au declarat: „Vieţile noastre, fiecare în parte dar şi în calitate de cuplu, ne-au permis să înţelegem puterea sufletului uman: curajul, tenacitatea, nevoia de conectare”.

„Prin munca noastră cu diverse comunităţi şi cu mediul lor, gestul de a arunca o lumină asupra oamenilor şi a cauzelor umanitare din lume, interesul nostru va fi de a crea conţinut care informează dar care oferă şi speranţe”…

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517