19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră şi os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Artă şi bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureşan. 10.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Dragoş. Titlul emisiunii: Subvenţiile anului 2019 şi pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în faţa provocărilor vieţii. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Dragnea încearcă iar să scape de închisoare

Scris de I. Z., 13 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea încearcă din nou să scape de puşcărie. Condamnat la 3 ani şi jumătate pentru instigare la abuz în serviciu, ieri dimineaţă Liviu Dragnea s-a prezentat din nou în faţa judecătorilor şi a solicitat să fie eliberat de îndată din penitenciar.

Fostul líder susţine că a fost condamnat de o instanţă ilegal constituită şi cere să fie eliberat de îndată. În susţinerea afirmaţiilor sale, Liviu Dragnea îşi fundamentează solicitarea pe o decizie controversată a CCR.

Ieri, judecătorii au luat decizia de a amâna cu o săptămână discutarea cererii lui Liviu Dragnea deoarece acesta nu a putut fi reprezentat de niciunul dintre cei doi avocaţi. Unul dintre avocaţi a invocat motive medicale, iar al doilea solicitase deja preschimbarea termenului de judecată. Astfel judecătorii au am]nat cauza pentru săptăm]na viitoare, mai precis pentru marţea viitoare, 18 februarie.

În urmă cu câteva zile, fostul lider PSD s-a plâns conducerii închisorii că a stat încarcerat în condiţii inumane, susţinând că a fost lăsat să îngheţe de frig în celulă la -15 grade Celsius.

Abonează-te acum Online!
  1. zoli a spus: 14 februarie 2020, ora 10:42

    Acest hoti psd-ist are oare abonament pe ruta puscarie -parchet????De unde are acest hoti psd-ist atita drepturi ,cine a mai pomenit asa ceva??/Trimiteti va rog la munca si nu la plimbare ca n-a muncit nimic la viata lui a furat numai derbedeul* *ca ei pot**

  2. Babacu a spus: 13 februarie 2020, ora 10:07

    Ar trebui modificat regulamentul puscariilor ca toti detinutii sa poarte haine vargate. Cred ca Liviu ar fi mult mai fotogenic imbracat in zebra.

  3. Sandokan a spus: 13 februarie 2020, ora 09:58

    Nu lasati monstrul in libertate! Este un pericol imens pentru tara. Dupa cei trei ani de inchisoare sa faca un studiu de zece ani la facultatea Canalul-Delta Dunarii, unde au invatat si stramosii mei pentru ca nu au vrut sa intre in CAP.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.