Dragnea încearcă iar să scape de închisoare | Informaţia Zilei

Dragnea încearcă iar să scape de închisoare

Scris de I. Z., 13 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea încearcă din nou să scape de puşcărie. Condamnat la 3 ani şi jumătate pentru instigare la abuz în serviciu, ieri dimineaţă Liviu Dragnea s-a prezentat din nou în faţa judecătorilor şi a solicitat să fie eliberat de îndată din penitenciar.

Fostul líder susţine că a fost condamnat de o instanţă ilegal constituită şi cere să fie eliberat de îndată. În susţinerea afirmaţiilor sale, Liviu Dragnea îşi fundamentează solicitarea pe o decizie controversată a CCR.

Ieri, judecătorii au luat decizia de a amâna cu o săptămână discutarea cererii lui Liviu Dragnea deoarece acesta nu a putut fi reprezentat de niciunul dintre cei doi avocaţi. Unul dintre avocaţi a invocat motive medicale, iar al doilea solicitase deja preschimbarea termenului de judecată. Astfel judecătorii au am]nat cauza pentru săptăm]na viitoare, mai precis pentru marţea viitoare, 18 februarie.

În urmă cu câteva zile, fostul lider PSD s-a plâns conducerii închisorii că a stat încarcerat în condiţii inumane, susţinând că a fost lăsat să îngheţe de frig în celulă la -15 grade Celsius.

Abonează-te acum Online!
 1. zoli a spus: 14 februarie 2020, ora 10:42

  Acest hoti psd-ist are oare abonament pe ruta puscarie -parchet????De unde are acest hoti psd-ist atita drepturi ,cine a mai pomenit asa ceva??/Trimiteti va rog la munca si nu la plimbare ca n-a muncit nimic la viata lui a furat numai derbedeul* *ca ei pot**

 2. Babacu a spus: 13 februarie 2020, ora 10:07

  Ar trebui modificat regulamentul puscariilor ca toti detinutii sa poarte haine vargate. Cred ca Liviu ar fi mult mai fotogenic imbracat in zebra.

 3. Sandokan a spus: 13 februarie 2020, ora 09:58

  Nu lasati monstrul in libertate! Este un pericol imens pentru tara. Dupa cei trei ani de inchisoare sa faca un studiu de zece ani la facultatea Canalul-Delta Dunarii, unde au invatat si stramosii mei pentru ca nu au vrut sa intre in CAP.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517