Drăghici a demisionat din PSD | Informaţia Zilei

Drăghici a demisionat din PSD

Scris de I. Z., 12 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Mircea Drăghici a anunţat că a demisionat din PSD şi va activa ca deputat neafiliat. Drăghici a fost trezorierul partidului.

„Am analizat cu multă responsabilitate situaţia politică actuală, PSD se află în reconstrucţie şi, pentru a întări parcursul pe care actuala conducere şi-l doreşte, am hotărât să iau o decizie radicală. Având în vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum şi starea mea de sănătate, astăzi am demisionat din PSD şi am comunicat acest lucru domnului preşedinte Marcel Ciolacu şi domnului secretar general Paul Stănescu, cărora le-am precizat şi dorinţa mea de a continua ca deputat neafiliat”, a anunţat Drăghici.

Acesta este la al treilea mandat, fiind de fiecare dată ales în judeţul Argeş, unde a candidat din partea PSD.
Fostul trezorier al PSD, Mircea Drăghici, a fost trimis în judecată de procurorii DNA în iulie 2019, într-un dosar în care este acuzat de delapidare şi utilizarea subvenţiilor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost acordate. El a mai fost trimis în judecată de DNA în noiembrie 2015, pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate morală mijlocită (în forma complicităţii la instigare) la infracţiunea de abuz în serviciu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517