Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 02.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 03.05 Digănia la Hodişa 03.35 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Laura Porcza 04.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 05.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Andreea Paul 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.36 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa şi bioetica 10.38 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 11.15 Teleshopping 11.30 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.38 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 14.34 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.06 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Vasa Nicolin 17.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Anca Roxana Kaitar, titlul emisiunii: Activităţi ecologice la Liceul Ham Janos 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 23.30 Ştiri

Două graffiti-uri ale artistului Banksy au apărut pe zidul Centrului de artă Barbican din Londra

Scris de Vasile Andreica, 19 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Lucrarea lui Banksy

Lucrarea lui Banksy

Două graffiti-uri ale artistului Banksy au apărut luni pe zidul Centrului de artă Barbican din Londra, ambele inspirate din expoziţia dedicată pictorului american Jean-Michel Basquiat, relatează EFE.

„Paternitatea” celor două picturi a fost confirmată de Banksy pe contul său de Instagram şi ambele au fost descrise drept „o colaborare neoficială” la noua expoziţie dedicată lui Basquiat.

Expoziţia dedicată pictorului american se va deschide miercuri publicului la centrul de artă Barbican, „un loc care este mai degrabă interesat să şteargă orice graffiti de pe zidurile sale”, notează Banksy.

Primul graffiti reprezintă o roată dintr-un parc de distracţii care are însă coroane în loc de scaune şi unde se pot vedea oameni stând coadă la ghereta de bilete.

Al doilea graffiti, inspirat din lucrarea lui Basquiat ”Boy and Dog in a Johnnypump” din 1982, prezintă doi poliţişti care interoghează un copil în timp ce câinele îi priveşte. Basquiat, care a murit în 1988 la 27 de ani de o supradoză de heroină, a fost primul artist urban de culoare care a devenit faimos la New York.

Muzeul londonez a descris expoziţia dedicată artistului american ca „un prim spectacol la scară mare din Marea Britanie” care va cuprinde peste 100 de opere ale lui Basquiat alături de fotografii, filme şi materiale de arhivă.

Această expoziţie se organizează la 30 de ani după moartea artistului, care a fost iubitul cântăreţei Madonna şi care şi-a câştigat de asemenea viaţa ca muzician şi poet.

La rândul său Banksy, care nu doreşte să-şi dezvăluie identitatea, este cunoscut pentru angajamentul său politic şi social reflectat în lucrările sale. În mai, a apărut la Dover o lucrare a sa inspirată din ”brexit” şi care reprezintă un muncitor răzuind o stea de pe steagul Uniunii Europene.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.