20.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.00 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.20 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Mihai Paşolea, Paula Gabor, Larisa Matei. Titlul emisiunii: Care sunt cauzele principale ale accidentelor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 15.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 17.50 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

Donald Trump acuză cenzura din reţelele de socializare

Scris de Vasile Andreica, 26 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele american Donald Trump a acuzat vineri operatorii reţelelor de socializare că reduc la tăcere milioane de oameni, prin cenzură, dar nu a oferit şi dovezi în acest sens, relatează Reuters.

”Giganţii mediei sociale reduc la tăcere milioane de oameni. Nu putem face asta, chiar dacă înseamnă să auzim în continuare ştiri false precum CNN, al cărei rating a scăzut grav. Oamenii trebuie să îşi dea seama singuri de este real şi ce nu, fără cenzură”, a scris Trump pe Twitter, fără să menţioneze anumite companii.

Trump a criticat reţelele de socializare şi săptămâna trecută, afirmând, fără să ofere dovezi, că unele companii ”discriminează total” vocile republicane sau conservatoare.

Tweet-urile respective au fost publicate după măsurile luate de YouTube şi Facebook pentru eliminarea conţinutului postat de Infowars, un site condus de Alex Jones,  autorul unor teorii ale conspiraţiei. Contul deţinut de Jones pe Twitter a fost suspendat temporar, pe 15 august.

Trump a afirmat, într-un interviu acordat luni Reuters, că este foarte periculos ca operatori de reţele sociale, precum Twitter şi Facebook, să reducă la tăcere voci care utilizează serviciile lor.

Comentariile preşedintelui au avut loc în timp ce industria reţelelor de socializare este tot mai urmărită de către Congres, în legătură cu propaganda străină.

Facebook, Twitter şi Alphabet au eliminat marţi sute de conturi care aveau legături cu propaganda iraniană, în timp ce Facebook a blocat o campanie legată de Rusia.

Agenţiile americane de informaţii au ajuns la concluzia că Rusia a încercat să influenţeze alegerile prezidenţiale din 2016, prin hacking şi alte activităţi, inclusiv prin utlizarea mediei sociale, printr-o campanie de influenţare.

Întrebată despre acuzaţiile lui Trump, Twitter a făcut referire la o audiere de trei ore a directorului pentru politici publice al companiei, Nick Pickles, în Camera Reprezentanţilor. Acesta a spus că  acuzaţiile potrivit cărora Twitter blochează opiniile conservatorilor sunt nefondate şi că lucrează pentru a acţiona împotriva ”comportamentului incorect, nu a unui anumit tip de discurs”.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 28 august 2018, ora 10:16

    La fel se intampla si la I.Z. unde comentariile sunt cenzurate de catre un administrator care decide sa le afiseze sau nu in functie de preferintele/interesele lui politice sau dupa cum i se ordona/dicteaza de catre Dictatorul principal/sef. Nu mai discriminati, nu mai cenzurati !, dati liber comentariilor.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.