25.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 01.40 Cultură. 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Livia Haidu, Voicu Şichet, Cornel Morar. Titlul emisiunii: Prima mare sărbătoare dedicată centenarului a unit mii de românii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Profilul criminalului. 14.30 Teleshopping 14.50 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 17.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 23.00 Audienţe în direct.

Donald Trump acuză cenzura din reţelele de socializare

Scris de Vasile Andreica, 26 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele american Donald Trump a acuzat vineri operatorii reţelelor de socializare că reduc la tăcere milioane de oameni, prin cenzură, dar nu a oferit şi dovezi în acest sens, relatează Reuters.

”Giganţii mediei sociale reduc la tăcere milioane de oameni. Nu putem face asta, chiar dacă înseamnă să auzim în continuare ştiri false precum CNN, al cărei rating a scăzut grav. Oamenii trebuie să îşi dea seama singuri de este real şi ce nu, fără cenzură”, a scris Trump pe Twitter, fără să menţioneze anumite companii.

Trump a criticat reţelele de socializare şi săptămâna trecută, afirmând, fără să ofere dovezi, că unele companii ”discriminează total” vocile republicane sau conservatoare.

Tweet-urile respective au fost publicate după măsurile luate de YouTube şi Facebook pentru eliminarea conţinutului postat de Infowars, un site condus de Alex Jones,  autorul unor teorii ale conspiraţiei. Contul deţinut de Jones pe Twitter a fost suspendat temporar, pe 15 august.

Trump a afirmat, într-un interviu acordat luni Reuters, că este foarte periculos ca operatori de reţele sociale, precum Twitter şi Facebook, să reducă la tăcere voci care utilizează serviciile lor.

Comentariile preşedintelui au avut loc în timp ce industria reţelelor de socializare este tot mai urmărită de către Congres, în legătură cu propaganda străină.

Facebook, Twitter şi Alphabet au eliminat marţi sute de conturi care aveau legături cu propaganda iraniană, în timp ce Facebook a blocat o campanie legată de Rusia.

Agenţiile americane de informaţii au ajuns la concluzia că Rusia a încercat să influenţeze alegerile prezidenţiale din 2016, prin hacking şi alte activităţi, inclusiv prin utlizarea mediei sociale, printr-o campanie de influenţare.

Întrebată despre acuzaţiile lui Trump, Twitter a făcut referire la o audiere de trei ore a directorului pentru politici publice al companiei, Nick Pickles, în Camera Reprezentanţilor. Acesta a spus că  acuzaţiile potrivit cărora Twitter blochează opiniile conservatorilor sunt nefondate şi că lucrează pentru a acţiona împotriva ”comportamentului incorect, nu a unui anumit tip de discurs”.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 28 august 2018, ora 10:16

    La fel se intampla si la I.Z. unde comentariile sunt cenzurate de catre un administrator care decide sa le afiseze sau nu in functie de preferintele/interesele lui politice sau dupa cum i se ordona/dicteaza de catre Dictatorul principal/sef. Nu mai discriminati, nu mai cenzurati !, dati liber comentariilor.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.