21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Donald Trump acuză cenzura din reţelele de socializare

Scris de Vasile Andreica, 26 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele american Donald Trump a acuzat vineri operatorii reţelelor de socializare că reduc la tăcere milioane de oameni, prin cenzură, dar nu a oferit şi dovezi în acest sens, relatează Reuters.

”Giganţii mediei sociale reduc la tăcere milioane de oameni. Nu putem face asta, chiar dacă înseamnă să auzim în continuare ştiri false precum CNN, al cărei rating a scăzut grav. Oamenii trebuie să îşi dea seama singuri de este real şi ce nu, fără cenzură”, a scris Trump pe Twitter, fără să menţioneze anumite companii.

Trump a criticat reţelele de socializare şi săptămâna trecută, afirmând, fără să ofere dovezi, că unele companii ”discriminează total” vocile republicane sau conservatoare.

Tweet-urile respective au fost publicate după măsurile luate de YouTube şi Facebook pentru eliminarea conţinutului postat de Infowars, un site condus de Alex Jones,  autorul unor teorii ale conspiraţiei. Contul deţinut de Jones pe Twitter a fost suspendat temporar, pe 15 august.

Trump a afirmat, într-un interviu acordat luni Reuters, că este foarte periculos ca operatori de reţele sociale, precum Twitter şi Facebook, să reducă la tăcere voci care utilizează serviciile lor.

Comentariile preşedintelui au avut loc în timp ce industria reţelelor de socializare este tot mai urmărită de către Congres, în legătură cu propaganda străină.

Facebook, Twitter şi Alphabet au eliminat marţi sute de conturi care aveau legături cu propaganda iraniană, în timp ce Facebook a blocat o campanie legată de Rusia.

Agenţiile americane de informaţii au ajuns la concluzia că Rusia a încercat să influenţeze alegerile prezidenţiale din 2016, prin hacking şi alte activităţi, inclusiv prin utlizarea mediei sociale, printr-o campanie de influenţare.

Întrebată despre acuzaţiile lui Trump, Twitter a făcut referire la o audiere de trei ore a directorului pentru politici publice al companiei, Nick Pickles, în Camera Reprezentanţilor. Acesta a spus că  acuzaţiile potrivit cărora Twitter blochează opiniile conservatorilor sunt nefondate şi că lucrează pentru a acţiona împotriva ”comportamentului incorect, nu a unui anumit tip de discurs”.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 28 august 2018, ora 10:16

    La fel se intampla si la I.Z. unde comentariile sunt cenzurate de catre un administrator care decide sa le afiseze sau nu in functie de preferintele/interesele lui politice sau dupa cum i se ordona/dicteaza de catre Dictatorul principal/sef. Nu mai discriminati, nu mai cenzurati !, dati liber comentariilor.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.