10.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 03.30 Spectacol de teatru 04.47 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 06.00 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 09.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 10.30 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 11.20 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 15.40 Teleshopping 16.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii: Zootehnia şi implicaţiile Coronavirusului. 18.00 Audienţe în direct, cu Victor Constantinovici (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct Victor Constantinovici (reluare)

Doi poliţişti în misiune s-au răsturnat cu maşina la Micula

Scris de Matei Larisa, 17 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Doi poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Satu Mare s-au răsturnat cu autospeciala poliţiei într-un şanţ între localităţile Satu Mare şi Micula, în cursul serii de joi, 16 ianuarie. Cei doi se aflau în misiune, îndreptându-se înspre un scandal în familie, când poliţista care se afla la volan a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, părăsind partea carosabilă şi răsturnându-se în şanţul din partea stângă.

Ambii agenţi de poliţie au suferit răni uşoare, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare. Ambii poliţişti au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Sindicatul Europol a reacţionat imediat în mediul online, acuzând starea proastă a autospecialelor. ”Aseară, doi colegi din cadrul unei secţii rurale a IPJ Satu Mare, aflaţi în misiune la un eveniment sesizat prin 112, s-au răsturnat cu „autospeciala” într-o curbă între localităţile Satu Mare şi Micula. Autospeciala sau sicriul pe roţi, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură şi care nu mai poate fi folosită în misiunile specifice. Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre”, se arată în mesajul publicat.

Abonează-te acum Online!
 1. Sandokan a spus: 19 ianuarie 2020, ora 17:29

  Numai doi?

 2. zoli a spus: 18 ianuarie 2020, ora 09:36

  Tov.Europol (ce nume pompos d-le)vorbesti pe nas ,decit sa declari timpeni mai bine te culci sau te duci si muncesti ca e nevoie de oameni in politie ,esti un ametit si nu stii despre ce vorbestiFata n-a adaptat viteza la conditiile de drum umed si avea viteza in curba. Masina n-avut nici pe dracu

 3. Dac Bulibas a spus: 17 ianuarie 2020, ora 15:27

  Nepricepere la volan !… Femeia (….). Nu mai lasati volanul pe mana unei femei !.

 4. Babacu a spus: 17 ianuarie 2020, ora 15:15

  Pentru Ruropol : Cind sefii din Politia Bucuresti in frunte cu „fosta” Carmen Dan au cumparat masini de lux (BMW seria 7 si Tuareg) pentru „protejarea” pesedistilor, atunci ce ati avut de spus? Ca nu v-am auzit deloc! Vedeti ce japite sinteti, bre „sindicalistilor”?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.