Doi bărbaţi sătmăreni reclamaţi că şi-au agresat soţiile | Informaţia Zilei

Doi bărbaţi sătmăreni reclamaţi că şi-au agresat soţiile

2 ordine de protecţie provizorii au fost emise în 8 august de poliţiştii sătmăreni faţă de 2 bărbaţi care şi-au agresat soţiile.

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat, de 40 de ani, din comuna Valea Vinului, şi-ar fi agresat soţia în timp ce se afla într-o scară de bloc din municipiul Satu Mare, care ulterior a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, din municipiul Satu Mare.

În aceste condiţii, existând o stare de temere şi un risc asupra vieţii şi integrităţii acesteia, în baza prevederilor Legii 217/2003, poliţiştii au emis un Ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva presupusului agresor, prin care s-a dispus ca acesta să păstreze o distanţă de cel puţin 50 metri faţă de femeie şi locuinţa acesteia.

Un alt asemenea ordin de protecţie a fost emis de poliţiştii sătmăreni în aceeaşi zi, în condiţiile în care, o femeie, de 33 de ani, a sesizat faptul că a fost agresată fizic şi verbal de către soţul ei.

În primul caz sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

De asemenea, poliţiştii monitorizează ambele cazuri şi atrag atenţia cu privire la obligativitatea respectării legalităţii şi a normelor de convieţuire socială, inclusiv în cadrul familiei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517