Deputatul USR Radu Panait face ce nici un parlamentar nu a făcut vreodată!

Radu Panait la ITV

Deşi treaba unui parlamentar este să legifereze, deputatul Radu Panait oferă în mod gratuit consultanţă şi întocmeşte dosarele pentru finanţarea prin PNRR pentru medicii de familie din judeţ. Astfel mulţi dintre ace;tia vor avea şansa să-şi modernizeze cabinetele medicale pentru ca pacienţii lor să beneficieze de servicii medicale de o calitate mult mai bună.
Despre acest fapt a vorbit deputatul şi în cadrul unei emisiuni Agenda Publică de la Informaţia TV. (foto)

Prin programul PNRR, medicii de familie pot să acceseze finanţare nerambursabilă în valoare de aproximativ 300.000 lei, 3 miliarde în bani vechi.
Cabinetele medicale din mediul rural vor putea fi modernizate şi dotate cu aparatura medicală de ultimă generaţie. Multe din investigaţiile pe care astăzi lumea le face la oraş şi contra cost vor fi făcute direct în cabinetul medicului de familie.
Deputatul Radu Panait, împreună cu o echipă de voluntari din USR Satu Mare, la iniţiativa d-nei preşedinte a filialei municipale USR Satu Mare, Diana Creţ, a demarat o campanie de susţinere a medicilor de familie pentru a ajuta la întocmirea dosarelor de finanţare.

Cabinet USR

 

USR Satu Mare derulează această campanie până în data de 2 august

Radu Panait declară: “Am început acest demers pentru a ajuta oamenii, este normal să ne dorim condiţii mai bune în cabinetele medicale şi ştim că fără să punem umărul la muncă, acest deziderat nu poate fi realitate. Cu toţii ştim că nu suntem campionii UE în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene, şi asta pentru că clasa politică şi cei care ne guvernează nu înţeleg că nu este suficient să existe un program de finanţare, ci beneficiarii trebuie stimulaţi să acceseze programele. Noi suntem o clasă politică diferită, noii politicieni care nu stau cu mana-n sân şi se aşteaptă ca problemele să se rezolve singure, ci suntem cei care vin cu soluţii pentru avea cu toţii un trai mai bun.
Până în prezent mă bucur să văd că zeci de medici de familie din judeţ au fost foarte bucuroşi să accepte ajutorul nostru, ei înţelegând că este o ocazie cu care nu se vor întâlni repede. Am fost impresionat să văd că unii medici, aproape de pensie, mi-au spus că îşi doresc să doteze cabinetul pentru că investiţia nu este pentru ei, ci este pentru oamenii care vin la cabinet atunci când au probleme. Chiar dacă nu vor putea beneficia de investiţie mult timp, ei ştiu că vor lăsa medicilor care vin în urma lor un cabinet medical dotat. 
Cred cu tărie că noi sătmărenii avem toate calităţile să fim o societate empatică dar şi eficientă, iar cu contribuţia fiecăruia dintre noi, judeţul nostru va străluci.“
USR Satu Mare derulează această campanie până în data de 2 august, 4 august fiind data depunerii dosarelor şi putem să ne aşteptăm ca pe parcursul acestui an echipamentele vor ajunge în cabinete.
Ne dorim ca Satu Mare să fie unul din judeţele fruntaşe la absorbţia de fonduri UE, facem un ultim apel medicilor de familie din judeţul nostru pentru a lua legătura cu noi dacă au nevoie de ajutor în întocmirea dosarului de finanţare. 
Puteţi lua legătura cu domnul deputat Radu Panait la nr. de telefon 0749177516, prin www.panait.ro sau la biroul de pe str. Petofi Sandor 45, municipiul Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. Nicu a spus: 28 iulie 2022, ora 09:54

    Din punctul meu de vedere este o initiativa f. buna, indiferernt din partea cui vine, sau din ce partid face parte.
    Eu personal sunt interesat de panourile fotovoltaice si poate ca un ales local ar putea murma exemplul si ar indruma doritorii la intocmirea dosareor.

  2. Babacu a spus: 28 iulie 2022, ora 09:09

    Minunat, mirobolant! „Aplauze in grup”, ca asa le place USR-istilor.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517