Deputatul Adrian Cozma, la şedinţa Adunării Naţionale Bisericeşti a Bisericii Ortodoxe

Scris de I. Z., 29 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Adrian Cozma cu Patriarhul

Joi, 29 septembrie, la Catedrala Patriarhală din Bucureşti a avut loc şedinţa Adunării Naţionale Bisericeşti a Bisericii Ortodoxe Române. La această şedinţă a participat şi deputatul PNL Adrian Cozma în calitate de membru ales, din partea Eparhiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului în mandatul 2022-2024.
“În cuvântul pe care l-am adresat, am subliniat importanţa educării tinerilor în spiritul valorilor noastre naţionale, creştine şi tradiţionale. Este un moment de bucurie, onoare dar şi responsabilitate. Mulţumesc tuturor susţinătorilor şi conducerii Bisericii Ortodoxe Române pentru încrederea acordată”, ne-a transmis Adrian Cozma.

Sedinta Adunării Naționale Bisericești

Abonează-te acum Online!
  1. Vasile a spus: 01 octombrie 2022, ora 18:25

    Respect pentru oameni care cred in Dumnezeu, acest teatru ieftin este pentru prostirea credinciosilor ortodox. Gazputin si Kirila ucid copii,si credinciosi ortodoxi in Ucraina, sunt ei crestini adevarati? Dea lungul secolelor toate religiile au subjugat propriul popor, la noi in tara popii in timpul dictaturii Ceau au fost angajati si la Securitate, si astazi sunt majoritatea fara caracter.

  2. pili a spus: 01 octombrie 2022, ora 14:15

    Cea mai mare mafie in lume sint astea preotii 1

  3. Citiitoru a spus: 29 septembrie 2022, ora 21:19

    Acolo te potriveşti şi printre cai, lasă-ne în pace , nu ne nenoroci cu PNL, şi cu gaşca de corupţi.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517