Decizie IŞJ Satu Mare: Fiecare şcoală va hotărî separat dacă face de luni grevă

Vineri, 19 mai 2023, la Inspectoratul Şcolar Judeţean a avut loc o şedinţă, în sistem de videoconferinţă cu directorii unităţilor de învăţământ din judeţ şi fizic cu cei din municipiul Satu Mare.

Tema întâlnirii a vizat iminenţa declanşării grevei generale începând de luni, 22 mai. IŞJ Satu Mare a solicitat directorilor gestionarea acestei realităţi astfel încât elevii şi părinţii să fie la curent cu modul în care se vor desfăşura sau nu activităţile didactice pe perioada grevei generale.

Unităţile de învăţământ vor hotărî, în funcţie de procentajul personalului didactic, personalului didactic auxiliar şi personalului nedidactic desfăşurarea sau nu a activităţilor didactice, urmând să anunţe decizia lor, în timp util, elevilor şi părinţilor.
Preşcolarii şi şcolarii prezenţi în unităţile de învăţământ vor putea fi supravegheaţi doar de către personalul care nu face grevă.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517