19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

De Luminaţii, florarii sătmăreni au fost concuraţi puternic de produsele din Ucraina

Scris de Ioan Aniţaş, 04 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Coroane cimitir luminatii

Coroane cimitir luminatii

Zilele Morţilor abia s-au încheiat. Ecoul lor este încă viu în toate cimitirele judeţului. Sătmărenii au avut grijă ca măcar cu această ocazie să cureţe mormintele celor apropiaţi, după care să pună flori, jerbe sau coroane şi să aprindă lumânări. Toate cimitirele judeţului au fost animate vreme de câteva zile, în funcţie de programările făcute de preoţii parohi pentru celebrarea serviciilor religioase.

Florarii s-au dovedit dezamăgiţi. Se aşteptau ca măcar cu acest prilej să vândă flori, jerbe şi coroane, cu gândul de a recupera eventuale pierderi inerente în cursul anului. Este greu de estimate care poate fi volumul vânzărilor în fiecare perioadă. Potrivit celor spuse de mai mulţi florari care au dorit să rămână anonimi, s-a desprins faptul că nici măcar morţii din România nu mai au parte de produse româneşti. Concurenţa a venit în special din Ucraina, prin mici întreprinzători de ocazie şi nu numai.

 

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 4 noiembrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.