Dan Barna vrea neimpozitarea salariului minim | Informaţia Zilei

Dan Barna vrea neimpozitarea salariului minim

Scris de Vasile Andreica, 13 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, susţine că una dintre măsurile prevăzute în programul său pentru preşedinţia României este eliminarea impozitării salariului minim, el afirmând că trebuie „să încetăm să mai impozităm sărăcia”.

„Salariul minim nu trebuie să mai fie purtător de impozit. Impozit zero pentru salariul minim, pentru că nu din salariul minim se dezvoltă o societate. Nu din salariul minim, din salariul de supravieţuire se construieşte un buget naţional şi atunci, dacă vrem într-adevăr să încurajăm dezvoltarea şi să încurajăm antreprenoriatul, reducerea impozitării pe muncă este una dintre direcţiile pe care noi le vedem”, a menţionat Dan Barna. El a catalogat drept „un detaliu” facilităţile fiscale acordate antreprenorilor, arătând că oamenii de afaceri cer în primul rând respect din partea statului. El a spus că preşedintele „este instituţia politică cu cea mai mare legitimitate” pentru că este ales direct de către cetăţeni şi „trebuie să pună pe agenda societăţii temele de care le pasă oamenilor”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517