Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Dacian Nastai îşi propune să ajute antrenorii tineri şi jucătorii juniori

Scris de Ionuţ Blăjean, 11 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Profesorul de la LPS ne spune şi care sunt cele mai mari realizări din 2017

Anul 2017 a fost unul important pentru profesorul Dacian Nastai. Cea mai mare realizare se leagă cu siguranţă de echipa U19 a Liceului cu

Program Sportiv Satu Mare, cea care a ajuns până în finala mică pe ţară. Un lucru deosebit de important pentru judeţul nostru, o realizare pe care nu o vom mai întâlni rapid la Satu Mare. Pe plan personal, Dacian Nastai spune că anul 2017 a fost marcat de faptul că a fost acceptat şi înscris la cursurile Şcolii Federale de antrenor pentru obţinerea Licenţei UEFA Pro.
La început de an l-am invitat pe Dacian Nastai să ne spună cu ce a rămas după anul 2017 şi ce îşi propune pentru anul în curs. De altfel, interviul cu Dacian Nastai a fost difuzat în cadrul emisiunii Panoramic Sportiv, difuzată de Informaţia TV pe 8 ianuarie. În continuare vă lăsăm declaraţiile pe care ni le-a oferit profesorul Dacian Nastai.

Cum a fost anul 2017 pentru profesorul Dacian Nastai?
Personal a fost un an bun, greu şi pe care l-am dus cu bine până la capăt, cu multe realizări şi cu multe proiecte în care am fost implicat. Un an care mi-aş dori să se repete cât mai mult. Ca şi o reuşită primordială ar fi calificarea în finala mică cu U19 de la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare. O realizare deosebită, va trece ceva timp până când vom putea din nou să o realizăm pe plan local ţinând cont că multe echipe încep să se organizeze, să se reorganizeze, să aibă o filosofie, în timp ce noi facem doar paşi înapoi. Pe urmă ar fi acceptarea şi înscrierea la cursul de licenţă Pro şi participarea la 7 module interesante, importante în dezvoltarea mea personală.

Ce se întâmplă acum, pe unde sunt jucătorii care au format acea echipă U19 de la LPS?
Aceşti băieţi sunt exact în locul unde trebuie să fie. În jur de 14 jucători sunt la echipe în Liga 2 şi Liga 3. Eu şi ei ne-am făcut datoria, păcat că cineva nu a profitat de această muncă, de sacrificiile pe care aceştia le-au făcut. Ţinându-se nucleul acestor băieţi care deja aveau un model de joc, principii de joc, şi lipindu-se lângă ei nişte jucători cu experienţă, puteam să începem să creăm o echipă de viitor, o echipă pe termen lung la Satu Mare. Sunt lucruri pe care eu nu pot să le influenţez şi s-a ajuns acolo unde suntem acum.

Ce vă propuneţi pentru anul 2018?
Să încerc să mă liniştesc un pic, să încerc să privesc lucrurile cu mai multă linişte, să încercăm să ne maturizăm un pic, să transpun şi să-i ajut pe antrenorii mai tineri care doresc să înveţe această meserie, să-i ajut să nu facă greşelile pe care le-am făcut eu, greşeli mari. Şi sigur, să nu mai fac nici eu greşelile pe care le-am făcut. Vreau să-i ajut pe toţi jucătorii juniori care vor să se dezvolte şi vor să joace fotbal la nivel de performanţă.

Înregistrarea emisiunii Panoramic Sportiv din 8 ianuarie poate fi urmărită AICI.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.