Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Dacian Nastai îşi propune să ajute antrenorii tineri şi jucătorii juniori

Scris de Ionuţ Blăjean, 11 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Profesorul de la LPS ne spune şi care sunt cele mai mari realizări din 2017

Anul 2017 a fost unul important pentru profesorul Dacian Nastai. Cea mai mare realizare se leagă cu siguranţă de echipa U19 a Liceului cu

Program Sportiv Satu Mare, cea care a ajuns până în finala mică pe ţară. Un lucru deosebit de important pentru judeţul nostru, o realizare pe care nu o vom mai întâlni rapid la Satu Mare. Pe plan personal, Dacian Nastai spune că anul 2017 a fost marcat de faptul că a fost acceptat şi înscris la cursurile Şcolii Federale de antrenor pentru obţinerea Licenţei UEFA Pro.
La început de an l-am invitat pe Dacian Nastai să ne spună cu ce a rămas după anul 2017 şi ce îşi propune pentru anul în curs. De altfel, interviul cu Dacian Nastai a fost difuzat în cadrul emisiunii Panoramic Sportiv, difuzată de Informaţia TV pe 8 ianuarie. În continuare vă lăsăm declaraţiile pe care ni le-a oferit profesorul Dacian Nastai.

Cum a fost anul 2017 pentru profesorul Dacian Nastai?
Personal a fost un an bun, greu şi pe care l-am dus cu bine până la capăt, cu multe realizări şi cu multe proiecte în care am fost implicat. Un an care mi-aş dori să se repete cât mai mult. Ca şi o reuşită primordială ar fi calificarea în finala mică cu U19 de la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare. O realizare deosebită, va trece ceva timp până când vom putea din nou să o realizăm pe plan local ţinând cont că multe echipe încep să se organizeze, să se reorganizeze, să aibă o filosofie, în timp ce noi facem doar paşi înapoi. Pe urmă ar fi acceptarea şi înscrierea la cursul de licenţă Pro şi participarea la 7 module interesante, importante în dezvoltarea mea personală.

Ce se întâmplă acum, pe unde sunt jucătorii care au format acea echipă U19 de la LPS?
Aceşti băieţi sunt exact în locul unde trebuie să fie. În jur de 14 jucători sunt la echipe în Liga 2 şi Liga 3. Eu şi ei ne-am făcut datoria, păcat că cineva nu a profitat de această muncă, de sacrificiile pe care aceştia le-au făcut. Ţinându-se nucleul acestor băieţi care deja aveau un model de joc, principii de joc, şi lipindu-se lângă ei nişte jucători cu experienţă, puteam să începem să creăm o echipă de viitor, o echipă pe termen lung la Satu Mare. Sunt lucruri pe care eu nu pot să le influenţez şi s-a ajuns acolo unde suntem acum.

Ce vă propuneţi pentru anul 2018?
Să încerc să mă liniştesc un pic, să încerc să privesc lucrurile cu mai multă linişte, să încercăm să ne maturizăm un pic, să transpun şi să-i ajut pe antrenorii mai tineri care doresc să înveţe această meserie, să-i ajut să nu facă greşelile pe care le-am făcut eu, greşeli mari. Şi sigur, să nu mai fac nici eu greşelile pe care le-am făcut. Vreau să-i ajut pe toţi jucătorii juniori care vor să se dezvolte şi vor să joace fotbal la nivel de performanţă.

Înregistrarea emisiunii Panoramic Sportiv din 8 ianuarie poate fi urmărită AICI.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.